Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες πες μας γιατί το θες μήπως και σου προτείνουμε κάτι, εκτός και είναι ακατάλληλο για ανηλίκους :devil:  :P

Εχω παρει κατι λεδια και εκανα κρυφο φωτισμο στο κιτσενομπαρο. Λεω να τα στοκαρω απανω στο ξυλο με κανα στοκο (τωρα κρεμονται)

Δημοσ.

Κομπλέ η μπύρα =ρ

Άλλο θέμα τώρα, το Windows Image Backup των 7 δημιουργεί 2 .vhd, αυτά μπορώ να τα κάνω working virtual machine? (το google δεν με βοηθάει ιδιαίτερα)

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα θελεις να κανεις το παρακατω

blogs.technet.com/b/danstolts/archive/2012/11/09/how_2d00_to_2d00_mount_2d00_vhd_2d00_image_2d00_from_2d00_windows_2d00_7_2d00_step_2d00_by_2d00_step_2d00_without_2d00_any_2d00_third_2d00_party_2d00_toolsthe_2d00_easy_2d00_way.aspx

Δημοσ.

όχι, θέλω να "δημιουργήσω" virtual pc/machine με βάση τα .vhd του system backup, βασικά θέλω κάποια στιγμή να βάλω τα 8.1 και έχω κρατήσει backup image τα 7αρια και θέλω να μπορώ να τα τρέχω virtual από τα 8 εφόσον χρειαστεί...

βρήκα το Link.png Site: disk2vhd , ελπίζω να κάνει αυτό που θέλω...

Δημοσ.

Γεια σας!

Απευθύνομαι σε όσους μένουν/ έμεναν/ ξέρουν καλά τη σημερινή Αθήνα για να μου προτείνουν κάποια ωραία μέρη για βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα πείτε αν μπορείτε ένα μέρος για χορό (όχι ξενέρωτα κλαμπ) αλλά κάπου που ο κόσμος όντως χορεύει αντί να κουνιέται πέρα-δώθε με ψηλοτάκουνα κι ένα ποτό που πίνει όλο το βράδυ. Όχι μέρη με δήθεν αλλά κάπου που όντως θα περάσω καλά. Επίσης είδα στο Athinorama.gr κάποιες προτάσεις για θέατρα, αλλά δεν ξέρω αν είδατε κάποια και αξίζουν:http://www.athinorama.gr/theatre/

Για πείτε! Ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας!

Απευθύνομαι σε όσους μένουν/ έμεναν/ ξέρουν καλά τη σημερινή Αθήνα για να μου προτείνουν κάποια ωραία μέρη για βραδινή έξοδο. Συγκεκριμένα πείτε αν μπορείτε ένα μέρος για χορό (όχι ξενέρωτα κλαμπ) αλλά κάπου που ο κόσμος όντως χορεύει αντί να κουνιέται πέρα-δώθε με ψηλοτάκουνα κι ένα ποτό που πίνει όλο το βράδυ. Όχι μέρη με δήθεν αλλά κάπου που όντως θα περάσω καλά. Επίσης είδα στο Athinorama.gr κάποιες προτάσεις για θέατρα, αλλά δεν ξέρω αν είδατε κάποια και αξίζουν:http://www.athinorama.gr/theatre/

Για πείτε! Ευχαριστω!

Αν και παιζει να θελει ολοκληρο topic αυτο που ρωτησες, δες τον Πουπουλενιο. Επισης το Καταδικος Μου. Εγω θα εβλεπα επισης και το Η Συλβα και ο Δρακος (δεν το εχω δει ακομα) καθαρα για τον μονολογο της Μεντη η οποια αν κρινω απο την Ευτυχια Παπαγιαννοπουλου θα δινει παλι ρεσιταλ.

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια;

Λούσιφερ, αν το βλέπεις πες μου!!! Πλιζ! Τσίαρς!

Τέτοιες ερωτήσεις συνήθως θέλουν μια μικρή συνεισφορά σε ένα thread. Στο λέω για να ετοιμαστείς. Το λινκ θα στο δώσει αυτός

• Like 1
Δημοσ.

Αν και παιζει να θελει ολοκληρο topic αυτο που ρωτησες, δες τον Πουπουλενιο. Επισης το Καταδικος Μου. Εγω θα εβλεπα επισης και το Η Συλβα και ο Δρακος (δεν το εχω δει ακομα) καθαρα για τον μονολογο της Μεντη η οποια αν κρινω απο την Ευτυχια Παπαγιαννοπουλου θα δινει παλι ρεσιταλ.

Ευχαριστώ αλλά ένα προλαβαίνω να δώ :) Θέλω να παώ και σε καμια μουσική σκηνή, για χορό, βόλτες βραδινές κα τέτοια... δεν αντέχω μόνο κουλτούρα :-)

Τέτοιες ερωτήσεις συνήθως θέλουν μια μικρή συνεισφορά σε ένα thread. Στο λέω για να ετοιμαστείς. Το λινκ θα στο δώσει αυτός

What?

Δημοσ.

ενα ατομο αν υπαρχει να του στειλω 100 ευρω στο paypal που εχω τα λεφτα και να μου τα δωσει μετρητα αυριο..!! ειναι αναγκη! ας στειλει ενα μηνυμα οποιος μπορει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...