άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Στην υγειά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγω θα την πεταγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εξαρτάται τι μπίρα, αλλά εγώ μάλλον θα την έπινα, δεν είναι πολύς ένας χρόνος αν ήταν αποθηκευμένη σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 *5 μήνοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αν δεν έχει τίποτα περίεργα συστατικά μέσα μια χαρά θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Αν δεν έχει κόψει ο αφρός σφίξτην ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Septem Porter είναι, αμαρτία να την πετάξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έχω μια μπύρα (κλειστή) που έληξε 30/10/13, την πίνω ή θα με πάει σερπαντίνα?Κομφετί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sova Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το αλκοόλ πώς γίνεται να έχει ημερομηνία λήξης; Δεν υποτίθεται ότι δε χαλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Septem Porter είναι, αμαρτία να την πετάξω... Στην υγειά μας που λέει και κάποιος πιο πάνω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το αλκοόλ πώς γίνεται να έχει ημερομηνία λήξης; Δεν υποτίθεται ότι δε χαλά; Το αλκοόλ ναι, αλλά η μπύρα έχει 5% συνήθως. Το υπόλοιπο 95% είναι νερό με βύνη, λυκίσκο και ίσως μαγιά που είναι ευπαθή σε μικροοργανισμούς, όπως και θα 'πρεπε ώστε να γίνει η ζύμωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sova Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το αλκοόλ ναι, αλλά η μπύρα έχει 5% συνήθως. Το υπόλοιπο 95% είναι νερό με βύνη, λυκίσκο και ίσως μαγιά που είναι ευπαθή σε μικροοργανισμούς, όπως και θα 'πρεπε ώστε να γίνει η ζύμωση. Ενδιαφέρον. Και το κρασί; Πώς δε χαλάει αλλά αντιθέτως αποκτά αξία με τα χρόνια; Ή είναι άλλη η διεργασία που γίνεται εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και το κρασί χαλάει αν δεν αποθηκευτεί σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρον. Και το κρασί; Πώς δε χαλάει αλλά αντιθέτως αποκτά αξία με τα χρόνια; Ή είναι άλλη η διεργασία που γίνεται εκεί; Και το κρασί χαλάει αν δεν αποθηκευτεί σωστά. Αυτό. Γίνεται ξύδι. Επίσης το κρασί είναι γενικά ψιλοεξαίρεση καθώς είναι από τα ελάχιστα (αν όχι το μόνο) αλκοολούχο που η ζύμωση συνεχίζεται και στο μπουκάλι. Ενώ ένα βίσκι ας πούμε, μόλις φύγει απ' το βαρέλι, σταματάει να ωριμάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εγώ είχα δει πάντως στο σκάι στους επιζώντες ένας που κατανάλωσε μία μερικών χρόνων που είχε βρει στην ύπαιθρο και εκτός από την γεύση δεν είχε άλλο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις