blazar Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Έχει βρει κανένας φέτος σε κάποιο super market ή κάπου αλλού αυγό Kinder Giant; Πέρσι δεν βρήκα πουθενά όσο και αν έψαξα. Μόνο κανονικό μέγεθος. Μήπως σταμάτησαν τη παραγωγή τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Can kill a Troll... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 γίνεται στο openoffice να προσαρμόσω την εργαλειοθήκη όπως θέλω και να παραμείνει έτσι για όλα τα έγγραφα που ανοίγω/δημιουργώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 lol Όχι φίλε μου, δεν τρολλάρω. Αν ήσουν νονός θα καταλάβαινες... Πραγματικά αν κάποιος έχει δει αυγά kinder το giant μέγεθος ας με ενημερώσει. Έχω γυρίσει carrefour, σκλαβενίτη, jumbo, όλοι τα ξέρουν, κανένας δεν τα έχει όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κατι τετοιο ? http://www.ferrero.gr/products/chocolate-eggs/kinder-megali-ekplixi/fc-42 δες που βρισκεται η εν λογω εταιρια (καπου στο μαρουσι) ή παρε κανα τηλεφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazar Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Περίπου σαν το τέρμα δεξιά είναι. Θα μιλήσω μαζί τους. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μπορω να πουλησω ενα εκπτωτικο voucher που εχω για αεροπορικα εισητηρια και αν ναι πως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μπορω να πουλησω ενα εκπτωτικο voucher που εχω για αεροπορικα εισητηρια και αν ναι πως ? Αν δεν είναι ονομαστικό βάζεις αγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν δεν είναι ονομαστικό βάζεις αγγελία Οχι δεν ειναι ονομαστικο, εκανα μια δουλεια σε ενα γραφειο και αντι για λεφτα μου εδωσαν το voucher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι δεν ειναι ονομαστικο, εκανα μια δουλεια σε ενα γραφειο και αντι για λεφτα μου εδωσαν το voucher. Βάλτο εδώ αν έχεις αποφασίσει πόσα θα ζητήσεις http://www.insomnia.gr/classifieds/various/tickets/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βάλτο εδώ αν έχεις αποφασίσει πόσα θα ζητήσεις http://www.insomnia.gr/classifieds/various/tickets/ Το θεμα ειναι οτι το εχω μονο το κωδικο δηλαδη δεν ειναι σε "υλικη" μορφη, για αυτο ρωταω για να μην νομιζει καποιος οτι παω να τον φαω αλλα να μην φαει και μενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το θεμα ειναι οτι το εχω μονο το κωδικο δηλαδη δεν ειναι σε "υλικη" μορφη, για αυτο ρωταω για να μην νομιζει καποιος οτι παω να τον φαω αλλα να μην φαει και μενα . Και με παιχνίδια και με λειτουργικά είναι το ίδιο λογικά πρώτα παίρνεις τα λεφτά και μετά στέλνεις τον κωδικό αν ο άλλος φοβάται αλλάζετε χέρι με χέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Και με παιχνίδια και με λειτουργικά είναι το ίδιο λογικά πρώτα παίρνεις τα λεφτά και μετά στέλνεις τον κωδικό αν ο άλλος φοβάται αλλάζετε χέρι με χέρι Μμμμ αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα δεν ξερω πως το βλεπει ο αλλος δηλαδη να παμε σε ενα νετ καφε να κανει την κρατηση εκει επιτοπου να του δωσω τον κωδικο και να μου δωσει τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μμμμ αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα δεν ξερω πως το βλεπει ο αλλος δηλαδη να παμε σε ενα νετ καφε να κανει την κρατηση εκει επιτοπου να του δωσω τον κωδικο και να μου δωσει τα λεφτα. έτσι ακριβώς πάτε κάπου με πρόσβαση παίρνεις πρώτα το χρήμα στο χέρι και μετά αρχίζεις την μεταβίβαση και πρόσεξε μην σου κάνουν κανένα κόλπο ότι δεν δούλεψε πχ γιατί μετά μόλις φύγεις ως δια μαγείας θα δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 έτσι ακριβώς πάτε κάπου με πρόσβαση παίρνεις πρώτα το χρήμα στο χέρι και μετά αρχίζεις την μεταβίβαση και πρόσεξε μην σου κάνουν κανένα κόλπο ότι δεν δούλεψε πχ γιατί μετά μόλις φύγεις ως δια μαγείας θα δουλέψει Ε ναι ρε εννωειτε , μακαρι βεβαια να γινει μεσω paypal να μην τραβιεμαι. Δεν βιαζομαι φυσικα, αν το ψηνεις πες μου ειναι για ενα χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις