yannis27gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είσ' ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μάγκες κάποιος που να είναι gamer : To G.T.A 4 ( Grand Theft Auto ) είναι αυτό που λεέι στο εξώφυλλο ''Liberty City'' ? γιατί εδώ είναι 2 έχουν διαφορετική τιμή? https://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?from=catspan&keyphrase=Grand+Theft+Auto+Liberty+City δεν είμαι μέσα στα πράγματα με τα παιχνίδια sorry όποιος μπορεί ας πει! Όχι, είναι διαφορετικό παιχνίδι. Το πιο ακριβό στο link του τσιφούτη Bytheway, σίγουρα θα παίζει πιο φθηνό στο steam, κοίταξε κι εκεί αν σκοπεύεις να αγοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amika Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ! Αμέσως μετά το ποστ μου βρήκα την ASOS και είναι αλήθεια πως με εντυπωσίασε. Φάγαμε πόση ώρα να χαζεύουμε Επίσης τυχαίνει σήμερα & αύριο το aliexpress να έχει shopping festival με εξευτελιστικές τιμές αλλά φαντάζομαι & την αντίστοιχη ποιότητα. Πάντως για κάνα 8ευρο αξίζει να δοκιμάσεις κάτι θαρρώ... Γενικότερα όσοι μπαίνουν στο asos πρώτη φορά μένουν κανα 2ωρο hehehe Και το aliexpress αν έχει ποικιλία και τρομερές τιμές δεν το έχω δοκιμάσει ακομά καθαρά και μόνο για τον χρόνο παράδοσης που δίνει...45-60 μέρες είναι (για μενα τουλάχιστον) πάρα πολλές...δεν μπορώ να περιμένω τοοοσο πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ποσο καει μια οθονη υπολογιστη για 5 ωρες χρησης ας πουμε. Μου ηρθε δευτερη οθονη και λεω να την αξοιποιησω. Σε ευρω μιλαμε παντα και μηνιαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πόση εμβέλεια έχουν συνήθως τα ασυρματα ποντικια +/ή πληκτρολόγια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μερικα ευρω, βοζινιοτη. Αναλογα και τα βατ, αλλα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5-6. Μερικα μετρα Μαιρη, αναλογα την ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μερικα μετρα Μαιρη, αναλογα την ποιοτητα. Ενα logitech πχ; Περιπου; Θελουμε ενα για τη smart tv και πρεπει να ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εχω logitech πληκτρολογιο και ποντικι μισο να τα δοκιμασω . Πληκτρολόγιο Logitech k360 Ποντικι Logitech Mini M187 Στα 4,5 μετρα περίπου λειτουργούσαν , ίσως να έχουν μεγαλυτερη εμβέλεια δεν μπορούσα να δοκιμάσω έπεσα σε τοίχο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Τα ξέρετε εκείνα τα πάνινα / ραφτά σχέδια σαν στάμπες ( λολ δε ξερω πως να το περιγράψω ) τα οποία τα βάζεις σε τσάντες , ρούχα , μπλούζες , ποδιές κλπ και τα οποία άλλα μπαίνουν ράβοντάς τα εκεί που θες και άλλα κολλάνε αφού πρώτα απο πάνω τα πατήσεις καλά με το σίδερο ( έχουν ενα στρώμα κόλλας που με την ζέστη του σίδερου λιώνει και έτσι κολλάει στο ύφασμα ) . Αυτά τα πράματα τελοσπάντων , στα Αγγλικά πώς λέγονται / περιγράφονται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εχω logitech πληκτρολογιο και ποντικι μισο να τα δοκιμασω . Πληκτρολόγιο Logitech k360 Ποντικι Logitech Mini M187 Στα 4,5 μετρα περίπου λειτουργούσαν , ίσως να έχουν μεγαλυτερη εμβέλεια δεν μπορούσα να δοκιμάσω έπεσα σε τοίχο Καλα βρε, και γω εχω. Δε χρειαζόταν να μπεις σε κοπο. Ρωτησα μηπως ξερει καποιος εστω και γενικα ενα αριθμο. Τα 4,5 καλα ειναι παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Τα ξέρετε εκείνα τα πάνινα / ραφτά σχέδια σαν στάμπες ( λολ δε ξερω πως να το περιγράψω ) τα οποία τα βάζεις σε τσάντες , ρούχα , μπλούζες , ποδιές κλπ και τα οποία άλλα μπαίνουν ράβοντάς τα εκεί που θες και άλλα κολλάνε αφού πρώτα απο πάνω τα πατήσεις καλά με το σίδερο ( έχουν ενα στρώμα κόλλας που με την ζέστη του σίδερου λιώνει και έτσι κολλάει στο ύφασμα ) . Αυτά τα πράματα τελοσπάντων , στα Αγγλικά πώς λέγονται / περιγράφονται ; http://www.ebay.co.uk/bhp/cloth-patch-badge 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κι εγώ πάντα ως patch(es) τα ήξερα. Στα ελληνικά δεν έχω ιδέα πώς λέγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κι εγώ πάντα ως patch(es) τα ήξερα. Στα ελληνικά δεν έχω ιδέα πώς λέγονται. Ελληνιστί νομίζω σιδερότυπα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλα βρε, και γω εχω. Δε χρειαζόταν να μπεις σε κοπο. Ρωτησα μηπως ξερει καποιος εστω και γενικα ενα αριθμο. Τα 4,5 καλα ειναι παντως... Αν δεν κάνω λάθος το Bluetooth έχει εμβέλεια περίπου 8-10 μέτρα. Αυτό αν πας πίσω από τοίχους εννοείται μειώνεται και χάνεται πίσω από 2 τοίχους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και υπάρχει και το μπλε δόντι class 1 @mary1 που είναι για μέχρι 100 μέτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις