nikalias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εάν πάω σε ιατρείο συμβεβλημένο με το ΕΟΠΥΥ θα πληρώσω και επίσκεψη ή αρκεί μόνο το βιβλιάριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocopico Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @COCOPICO Δεν πρέπει να μπλεχτεί με τη βελόνα. Μπλέκεται όταν βρίσκει ύφασμα για να ράψει. Εννοείς ότι δεν σηκώνει πάνω την κλωστή;; Σου έβγαλα μερικές φωτογραφίες με το πώς βάζω κάτω την κλωστή και την τραβάω επάνω. Στο νούμερο 1 το βέλος δείχνει τη φορά της κλωστής. Έτσι θα το βάλεις μέσα στο κασελάκι του. Ναι, δε σηκώνεται η κλωστή και δεν καταλαβαίνω το λόγο.... και απ' όσο έχω παρατηρήσει το καρούλι δε γυρνάει καθόλου, δε θα έπρεπε κανονικά όσο κουνάω τη βελόνα (όσο λειτουργεί τέλος πάντων η ραπτομηχανή) να γυρνάει με τον υπόλοιπο μηχανισμό και το καρούλι;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 όχι. Το κάτω καρούλι δεν γυρνάει. γυρνάει όταν η κλωστή του τραβιέται από το ύφασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Eιχε ανοιξει ο yiannis72 (καπως ετσι το νικ) ενα θεμα για περιβολια , που ειχε κατι ενδιαφεροντα λινκς.Το ειχα μαρκαρει αλλα το εχασα.Μια μικρη βοηθεια ? Αυτό λες; Εάν πάω σε ιατρείο συμβεβλημένο με το ΕΟΠΥΥ θα πληρώσω και επίσκεψη ή αρκεί μόνο το βιβλιάριο ; Έχουν ένα όριο επισκέψεων που μπορούν να δεχτούν. Αν το προλάβεις, είναι δωρεάν. Αν όχι, πληρώνεις επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό. Πάρε τηλ πριν πας να μάθεις αν το έχει καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εάν πάω σε ιατρείο συμβεβλημένο με το ΕΟΠΥΥ θα πληρώσω και επίσκεψη ή αρκεί μόνο το βιβλιάριο ; χθες για εμβολιο του γιου μου πληρωσα την επισκεψη 30ε. παρε τηλ οπως ειπε και ο φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτό λες; Nαι ,thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Άμα έχεις απορίες για λάχανα και χάχανα, σφύρα πμ, κάτι έμαθα μετά από 2 χρόνια κηπάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μού χάρισαν 3 Χοιρινές καρδιές ..... Αν υπάρχει κάποιος μερακλής , μου λέτε λίγο πως μπορώ να τις μαγειρέψω και γενικά τί μπορω να τις κάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 λεπτές φέτες, αλεύρωμα, τηγάνισμα, τσίπουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 οπως καινεις και τα αμελετητα ειναι φιλε. πολυ νοστιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν εχω ιδεα απο μαγειρικη ( πέραν των βασικών που ξέρει ο μεσος φοιτητης ) , ούτε καν ξέρω πως τα κάνουν τα αμελετητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qiL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Υπαρχει κανενα μαγαζι στην Αθηνα που να νοικιαζει κονσολες;PS3 ή XBOX360 κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Seven Spot? Δεν ξερω αν εχει πολλα μαγαζια στην Αθηνα ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Παιδια ξερετε αν βαφονται τα παπυτσια σε τσαγκαραδικα κλπ ή αν το κανω μονος μου ευκολα?Τα παπουτσια δεν ειναι δερματινα αλλα υφασματινα(canvas)!Eυχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Βλέποντάς σε ντίνχιο μπήκα τρέμοντας για την ερώτηση που θα αντίκριζα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις