Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ok, μικρη απορία αλλά τι ειναι το eyelet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ok, μικρη απορία αλλά τι ειναι το eyelet? Ενα σύστημα για να κρεμάς τις κουρτίνες.Κρίκοι ενσωματωμένοι στο ύφασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ΙΚΕΑ, Χυτήρογλου πιθανόν και στο Praktiker-δεν ξέρω αν έχει eyelet. 60 ευρω ειναι λογικη τιμη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 60 ευρω ειναι λογικη τιμη...? για κουρτινα απο ικεα ειναι πολλα.imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανεισ πωσ λεγεται ένα παιδικο παιχνίδι σε σχημα μπαλας που το ανοιγεις/κλεινεις και παιρνει διαφορα σχηματα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Magic loops ή mandala toy. Σταλληνικά δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Θενξ, το χουμε, αλλα λιγο που εψαξα βρισκω μονο κατι συρματινα. Υπαρχει αλλη ονομασια για τα πλαστικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Magic loops ή mandala toy. Σταλληνικά δεν ξέρω. Eπί Στάλλην δεν υπήρχαν τέτοιες μαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Θενξ, το χουμε, αλλα λιγο που εψαξα βρισκω μονο κατι συρματινα. Υπαρχει αλλη ονομασια για τα πλαστικα? δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου πλαστικό. ρώτα το φρηντάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Σε πλαστικό υπάρχει τέτοιο αντίστοιχο παιγνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ενδιαφερον φρηδουμπα μου . Να ανοιξουμε και τόπικ δειξε μου τα παιχνιδια σου να σου πω ποιος εισαι. Εχω σκαλωσει τωρα καπου το ειδα προσφατα και θυμαμαι οτι μικρος είχα σιγουρα κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανεισ πωσ λεγεται ένα παιδικο παιχνίδι σε σχημα μπαλας που το ανοιγεις/κλεινεις και παιρνει διαφορα σχηματα;; Eδώ είμαστε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πόσο καιρό κάνει να φύγει το ερέθισμα-κοκκινίλα μετά την αποτρίχωση με κερί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Aναλογως την περιοχη. Χωσε και καμια κρεμα αν το βιαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου όμως. 20 ώρες μέχρι τώρα και παραμένει. Θα κάνει πάνω από μιάμιση μέρα συνολικά; Μιλάμε για εδώ πάνω κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις