Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις κλεινει αν δεν ειναι στο φορτιστη? Το βγαζεις και παπαλα? Λογικα αυτο δεν εχει πανω απο 2ετια σωστα? Αν ναι μην πειραματιστεις, στειλτο σερβις.

Κραταει αντε ενα πενταλεπτο και τελος πρεπει να το ξαναβαλει στον φορτιστη...

Δημοσ.

Ισχύει ότι οι μεγάλης χωρητικότητας δίσκοι π.χ. 4tb είναι πιο ευαίσθητοι ή ράδιο αρβύλα?

Σε κάνουν πιό ευαίσθητο,αυτό θα εννούν...

Κλαις με χοντρότερο δάκρυ,άμα πέσουν κάτω....

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Κραταει αντε ενα πενταλεπτο και τελος πρεπει να το ξαναβαλει στον φορτιστη...

Service asap.

Δημοσ.

Θέλω να τυπώσω ένα λογότυπο σε μουσαμά.

Έχω σχεδιασμένο το λογότυπο διανυσματικά σε adobe illustrator. Σε τι αρχείο το θέλει ο τυπογράφος για να το εκτυπώσει; Θυμάμαι που στα φυλλάδια τα εξάγαμε σε PDF για να τα τυπώσουμε. Για τύπωμα σε μουσαμά σε τι αρχείο να το θέλει;

(Σήμερα πήγε άλλος και συνεννοήθηκε για τιμές κ.λπ., γι αυτο δεν τον ρωτησα τι αρχείο θέλει)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θέλω να τυπώσω ένα λογότυπο σε μουσαμά.

Έχω σχεδιασμένο το λογότυπο διανυσματικά σε adobe illustrator. Σε τι αρχείο το θέλει ο τυπογράφος για να το εκτυπώσει; Θυμάμαι που στα φυλλάδια τα εξάγαμε σε PDF για να τα τυπώσουμε. Για τύπωμα σε μουσαμά σε τι αρχείο να το θέλει;

(Σήμερα πήγε άλλος και συνεννοήθηκε για τιμές κ.λπ., γι αυτο δεν τον ρωτησα τι αρχείο θέλει)

Ευχαριστώ.

Εξαρτάται.

Συνήθως .cdr(corel)

Δημοσ.

Καλησπερα,το ποηγουμενο διμηνο δεν πληρωσα την δεη και τωρα μου ηρθε ο καινουργιος λογαριασμος για τουσ τεσσερις μηνες μαζι,μπορω να πληρωσω μονο το προηγουμενο διμηνο -το πρωτο που δεν πληρωσα δηλαδη- και να αφησω την νεο απληρωτο?Μπορω να τους αφησω και τους δυο απληρωτους η θα μου το κοψουν,ρωταω γιατι ψαχνω μια λυση μιας και τα οικονομικα μου ειναι $%^@##$^^&

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Κοιταγα ενα κινητο στο ιντερνετ και εβλεπα πως πωλειται 99.99δολλαρια αμα βαλεις μεσω του σιτε που ειναι το κινητο να σου κανει την μετατροπη βγαινει 79,47ευρω

Ενω η τιμη του δολλαριου ειναι 0,7195ευρω.

Δηλαδη αμα το αγορασω σε δολλαρια απο το σιτε μεσω paypal θα πληρωσω 79,47 ή 71,92περιπου ?

Δημοσ.

Καλησπερα,το ποηγουμενο διμηνο δεν πληρωσα την δεη και τωρα μου ηρθε ο καινουργιος λογαριασμος για τουσ τεσσερις μηνες μαζι,μπορω να πληρωσω μονο το προηγουμενο διμηνο -το πρωτο που δεν πληρωσα δηλαδη- και να αφησω την νεο απληρωτο?Μπορω να τους αφησω και τους δυο απληρωτους η θα μου το κοψουν,ρωταω γιατι ψαχνω μια λυση μιας και τα οικονομικα μου ειναι $%^@##$^^&

Πληρώνεις το ποσό που επιθυμεπις σε μηχάνημα που έχουν οι τράπεζες (πχ πειραιώς). Έχουν επιλογή για εξόφληση λογαριασμών.

Βάζεις το ποσό που θέλεις εσύ αλλά παίρνουν μια μικρή προμήθεια 0.5-0.8 €

Η άλλη εναλλακτική να περιμένεις στη ΔΕΗ για να κάνεις διακανονισμό για το ποσό που θέλεις να πληρώσεις.

Και 2 λογαριασμούς να αφήσεις απλήρωτους αυτό το καιρό δε κόβουν πλέον (εκτός & αν είναι κανά 500 ευρώ+ στο σύνολο...)

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Κοιταγα ενα κινητο στο ιντερνετ και εβλεπα πως πωλειται 99.99δολλαρια αμα βαλεις μεσω του σιτε που ειναι το κινητο να σου κανει την μετατροπη βγαινει 79,47ευρω

Ενω η τιμη του δολλαριου ειναι 0,7195ευρω.

Δηλαδη αμα το αγορασω σε δολλαρια απο το σιτε μεσω paypal θα πληρωσω 79,47 ή 71,92περιπου ?

Αν θυμαμαι καλα (γιατι εχω πολλα χρονια να το χρησιμοποιησω), μπορεις να κανεις την μετατροπη μεσα στο Paypal που συνηθως εχει μικροτερη προμηθεια απο τα site και να τους πληρωσεις απευθειας σε δολλαρια

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα (γιατι εχω πολλα χρονια να το χρησιμοποιησω), μπορεις να κανεις την μετατροπη μεσα στο Paypal που συνηθως εχει μικροτερη προμηθεια απο τα site και να τους πληρωσεις απευθειας σε δολλαρια

To paypal είναι μεγάλος νταβαντζής σ'αυτό το θέμα.

Επιλέγεις τη μετατροπή να τη κάνει η τράπεζα.

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για ενα παλιο νομισμα που εχω ξενο του 17ου αιωνα; Να το παω σε κανεναν εκτιμητη η καπου αλλου για να δω την αξια του; Θυμαμαι πριν καιρο διαβασα για μια Αμερικανιδα που ειχε παρει ενα βαζο απο το παζαρι στην Κινα 3δολαρια , και μετα το εβαλε σε δημοπρασια και το πουλησε 2-3 εκατομυρια... Φυσικα δεν λεω οτι θα γινω πλουσιος αλλα θελω να δω τι μπορει να πιασει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...