Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αφου το αφησεις λιγο κανενα 2λεπτο φορας την μπλουζα αλλιως κλαφτα...
JohnXarxas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ή του ΠΑΜΑΚ στην θεσσαλονικη για να μπεις δεν χρειάζεται απαραίτητα να εισαι φοιτητής έτσι; Θέλω να πω μπορεί να πάει και ένας άνθρωπος (μαθητής λυκείου/απόφοιτος πανεπιστημίου) που θέλει να κάνει μια άλλη εργασία με την ησυχία του και χρειάζεται βιβλία ή συγκέντρωση (χωρίς κόστος)
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γινεται αλλα αν σε πιασουν οτι δεν εισαι φοιτητης τοτε εχω την εντυπωση πως εχουν το δικαιωμα να σε διωξουν. Αλλα κατα 97% δεν προκειται να σε ελεγξουν.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δε νομίζω ότι απαγορεύεται. Στο ΑΠΘ έχω πάρει και βιβλία για φωτοτυπίες με την ταυτότητά μου χωρίς να είμαι φοιτητής.
Adon1s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε καν ρε σεις , τι λέτε τώρα. Όποιος θέλει μπαίνει Sent from my iPhone using Insomnia
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Aν κάποιος κάνει πολιτικό γάμο και μετά κάνει παιδί ,μπορεί να το βάφτιση ή πρέπει να κάνει θρησκευτικό πρώτα ? Ανάλογα τον παπά. Γενικά νομίζω ότι τους έχουν δώσει γραμμή να μη βαφτίζουν αν δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος. Είναι ποοοοολλά τα λεφτά Άρη.
maxdore217 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ανάλογα τον παπά. Γενικά νομίζω ότι τους έχουν δώσει γραμμή να μη βαφτίζουν αν δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος. Είναι ποοοοολλά τα λεφτά Άρη. Ξέρω ότι γενικά έχουν αυτήν την στάση, αλλά πρόσφατα μίλησα με κάποιον γνωστό μου όχι πολύ κοντινό! και μου είχε πει ότι υπάρχουν παπάδες που κάνουν την βάφτιση κανονικά ( μάλιστα μου είχε πει ότι στην Αθήνα κυρίως παίζει αυτό ) θέλω να εξακριβώσω την εγκυρότητα του γιατί και εγώ νόμιζα ότι δεν έπαιζε λόγο λεφτών όπως λες και εσύ.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εχει ο αδερφος μου ενα s3mini κλεινει αν δεν ειναι στον φορτιστη... Μπορω να το κανω reset εχοντας το στο φορτιστη ή θα κλεισει και ο μικρος θα κλαιει το κινητο του; Του προτεινα να αγορασει καινουργια μπαταρια να σωθει....
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μια μικρη βοηθεια.Θελω να μαθω το ονομα ενος δεντρου , πολυ κοινου στα μερη μας (και δεν εννοω μονο στα βουνα και στα λαγκαδια).Η περιγραφη που ακολουθει ειναι λιγο καπως αλλα τεσπα..Τα φυλλα του μου θυμιζουν νιφαδα και βγαζει σαν ενα στρογγυλο κουκουναρι , σαν ενα στρογγυλο μπαλακι ''ανοιγμενο''
agrio.imeros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μια μικρη βοηθεια.Θελω να μαθω το ονομα ενος δεντρου , πολυ κοινου στα μερη μας (και δεν εννοω μονο στα βουνα και στα λαγκαδια).Η περιγραφη που ακολουθει ειναι λιγο καπως αλλα τεσπα..Τα φυλλα του μου θυμιζουν νιφαδα και βγαζει σαν ενα στρογγυλο κουκουναρι , σαν ενα στρογγυλο μπαλακι ''ανοιγμενο'' Κυπαρίσσι ...;
unknown_awareness Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,μήπως ξέρετε πού έχει πιάτσα ταξι κοντα στους δρομους Ηπειρου και Αχαρνων(συγκεκριμένα,εκεί που είναι το Κύτταρο live club ,Ηπειρου 48 και Αχαρνων) στη Βικτωρια; Έχω περάσει ελάχιστες φορές απο κει και πραγματικά δεν θυμάμαι.
gigisoni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δε νομίζω ότι απαγορεύεται. Στο ΑΠΘ έχω πάρει και βιβλία για φωτοτυπίες με την ταυτότητά μου χωρίς να είμαι φοιτητής. Ισχύει. Το έχω κάνει κι εγώ. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν περιορισμούς σε περιόδους εξετάσεων.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εχει ο αδερφος μου ενα s3mini κλεινει αν δεν ειναι στον φορτιστη... Μπορω να το κανω reset εχοντας το στο φορτιστη ή θα κλεισει και ο μικρος θα κλαιει το κινητο του; Του προτεινα να αγορασει καινουργια μπαταρια να σωθει.... Τι εννοεις κλεινει αν δεν ειναι στο φορτιστη? Το βγαζεις και παπαλα? Λογικα αυτο δεν εχει πανω απο 2ετια σωστα? Αν ναι μην πειραματιστεις, στειλτο σερβις.
tsifotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πανω στην Βικτωρια επι της 3ης Σεπτεμβριου, εχει πιατσα ακριβως μπροστα στο everest (χευδεν)αλλα και απο την κατω πλευρα (αριστοτελους, μπορεις να πετυχεις)Αλλα ολοκληρο topic γι αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις