Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Δεν ξέρω τι κίνηση έκανα ξαφνικά και με πονάει πίσω κάπου κάτω από το κεφάλι ένας πόνος. όταν γυρίζω δεξιά κι αριστερά  το κεφάλι με πονάει σ'εκείνο το σημείο. Είναι νευροκαβαλίκεμα; γινεται να κάνω τίποτα; περνάει;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει να το επαθες απο κρυωμα,απο καποια ασκηση στο γυμναστηριο,να μην κοιμηθηκες πολυ καλα και να σε επιασε σε εκεινο το σημειο.Γενικα δεν ειναι κατι ,μεχρι αυριο θα εισαι κομπλε.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε κατι warezaδικα,αυτοι που ανεβαζουν ταινιες κτλ,λενε μετα να τους γραψεις ενα thanks /ευχαριστω.Κερδιζουν κατι απο αυτο?

Μπορει να το επαθες απο κρυωμα,απο καποια ασκηση στο γυμναστηριο,να μην κοιμηθηκες πολυ καλα και να σε επιασε σε εκεινο το σημειο.Γενικα δεν ειναι κατι ,μεχρι αυριο θα εισαι κομπλε.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε κατι warezaδικα,αυτοι που ανεβαζουν ταινιες κτλ,λενε μετα να τους γραψεις ενα thanks /ευχαριστω.Κερδιζουν κατι απο αυτο?

Νομίζω ο μόνος λόγος που αποσκοπεί αυτό είναι για να γράφονται χρήστες και να μην φαίνεται εντελώς άδειο το forum. Άμα δεν ανάγκαζαν τους users να γράψουν κάτι για να δουν τα links, θα έκαναν register πολύ λιγότερα άτομα.

στην εστια του εμπ στου ζωγραφου

τι μμμ υπαρχει για κεντρο/μετρό?

και γενικα τι κατασταση επικρατει εκει μεσα?

Αν μιλάμε γι'αυτη http://www.ntua.gr/vitruvius/estiapressgr.pdf υπάρχει γρμμή του μετρο (μπλε) στη σταση κατεχακη.

Αν λες για την καινουργια ειναι παρα πολυ καλα τα διαμερισματα γενικα η κατασταση ειναι αριστη. Αν λες για την παλια no comments

Αν μιλάμε γι'αυτη http://www.ntua.gr/vitruvius/estiapressgr.pdf υπάρχει γρμμή του μετρο (μπλε) στη σταση κατεχακη.

δε ξερω.

η μονη πληροφορια που μου δωσανε ειναι αυτη "Zografou Dorms (ΦΕΖ Polytechneiou)"

Η γρηγορότερη διαδρομή με ΜΜΜ κατ' εμέ, είναι το 608 από Ευαγγελισμό. Κατεβαίνεις τέρμα, στο νεκροταφείο και οι εστίες είναι κάνα 2λεπτο από εκεί. Αν μιλάμε για τις παλιές πάντα.

Αποσμητικο roll on, βαζεις λιγο η του δινεις να καταλαβει; Γιατι εχω την εντυπωση απο ενα σημειο και μετα μπορει να μην βρωμας ιδρωτα, αλλα βρωμας αποσμητικο (παρολο που δεν ειναι σπρει).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...