scullyist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το έχω με τους κινέζους απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θέλω να περιμένω ένα μήνα ή να πάω αγγλία μεριά που τα τσιμπάνε αρκετά παραπάνω συγκριτικά (αν και δεν ολοκλήρωσα την έρευνα). In any case ήθελα πρωταρχικά επιβεβαίωση ότι πάω όντως για torx και βλέπω αν θα πάω για σετ ή μεμονωμένα. Thanks both.
frabalas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ποιός σου μίλησε για ebay;Εδώ στην Αθήνα,σε όλα τα κιτρινομάγαζα πέριξ της Σοφοκλέους... Έχει για όλες τις τρύπες,πακέτο σε ένα κουτί,έχω αγοράει τεσσερα-πέντε και τα δωρίζω σε φίλους.
therock Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θελω ενα μικρο ψυγειακι να το χω μεσα στο δωματιο μου, να παγωνω καμμια μπυρα. Αλλα να μην καει πολυ ρευμα και να μην με επιβαρυνει με θορυβο. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτα?
b_real Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θέλω να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για το σκ από την Αθήνα, έχει κανείς κάποια πρόταση; (εννοώ από που)
scullyist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ποιός σου μίλησε για ebay;Εδώ στην Αθήνα,σε όλα τα κιτρινομάγαζα πέριξ της Σοφοκλέους... Δεν βοΛΛΛεύει, το ebay πέφτει πιο κοντά. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το έχω με τους κινέζους απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θέλω να περιμένω ένα μήνα ή να πάω αγγλία μεριά που τα τσιμπάνε αρκετά παραπάνω συγκριτικά (αν και δεν ολοκλήρωσα την έρευνα). In any case ήθελα πρωταρχικά επιβεβαίωση ότι πάω όντως για torx και βλέπω αν θα πάω για σετ ή μεμονωμένα. Thanks both. Ένας σκληρός που είχα παλιά ήθελε Τ8 (μιλώντας για τις βίδες του πλατό, μέσα). Ένας πιο πρόσφατα ήθελε ακόμα πιο μικρό, λογικά ένα νούμερο μικρότερο (Τ6(?)) 1
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 a quick one πως αλλαζουμε το genre σε ενα ολοκληρο album [mp3; flac; etc] thanks
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Tag&Rename εάν θέλεις paid φάση =p 1
dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πως μπορω να διαπιστωσω πως με βλεπουν οι αλλοι εξωτερικα?Οπως ειμαι δηλαδη στις φωτογραφιες,στο καθρεφτη ή σε ενα βιντεο?Μιας και ο καθρεφτης δειχνει το ειδωλο μου αντεστραμμενο(και στρεβλωνει αυτο που αντικειμενικα υπαρχει), οι φωτογραφιες ειναι 2D,ενω το βιντεο 3D!
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μιας και ο καθρεφτης δειχνει το ειδωλο μου αντεστραμμενο(και στρεβλωνει αυτο που αντικειμενικα υπαρχει)... IrfanView
άδικος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα Ξερει καποιος να μου πει το BIC της eurobank Ευχαριστω http://www.theswiftcodes.com/greece/ Ti είδους κατσαβίδι χρειάζομαι για να βγάλω πλακέτες και ν' ανοίξω σκληρούς δίσκους; Τorx; και τι νούμερο; (και για 3.5'' και για 2.5'') Συνήθως οι 3.5" θέλουν Τ8 για τη πλακέτα & το καπάκι. Το νού σου όμως κακομοίρη μου get a (clean) room για το δεύτερο... Οι 2.5" θέλουν από Τ4 έως Τ8, παίζουν περισσότερο τα μεγέθη εκεί. 1
dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 IrfanView irfanview-horinzontal-flip.png Ευχαριστω!Μολις συνειδητοποιησα ο καθρεφτης με δειχνει ποιο ωραιο απο οτι με βλεπουν οι αλλοι.Αν και αυτο γεννα ενα αλλο ερωτημα ,αν ο εγκεφαλος εχει συνηθησει την εικονα του εαυτου μου μεσα απο το ειδωλο που προβαλλει ο καθρεπτης και οταν βλεπει ουσιαστικα την ιδια εικονα(σε αυτη την περιπτωση φωτογραφια) η οποια αποκλινει απο αυτη του καθρεπτη(ως προς τις γωνιες δηλ. η αριστερη μερια ειναι η δεξια) και του φαινεται παραξενη ή με καποιες μικρες διαφορες.Ειναι ομως τωρα το ιδιο αξιοπιστα τα 2 ματια που βλεπουν αλλες διαστασεις απο οτι ενας φακος της καμερας του κινητου κλπ(πχ 3D και 2D)
noob Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πως μιλας σε μια ''αγνωστη'' κοπελα ? Aυτή η απορία δεν είναι καθόλου μικρή.. Άνοιξε θέμα φίλε δε γίνεται δουλειά έτσι... 6
dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Aυτή η απορία δεν είναι καθόλου μικρή.. Άνοιξε θέμα φίλε δε γίνεται δουλειά έτσι... H ιδεα ειναι στα σκαρια και ετοιμαζεται! +Την ημερα της γυναικας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις