xpapias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Με τι ανοίγω το παρακάτω αρχείο; Unzip + excel ? Δεν έχω βγάλει ακρη... https://www.dropbox.com/s/g7wue9nk2ml1nr3/02bb9914124998ac07f123f8a13d3727.tsv.gz.tsv ή ακόμα καλύτερα αυτό; http://krishna.gs.washington.edu/download/CADD/v1.0/whole_genome_SNVs_inclAnno.tsv.gz.tbi (λέει ότι είναι tabix index) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Γιατί τα αγγούρια είναι τόσο πανάκριβα; Δεν είναι παράλογο να κάνουν 70-80 λεπτά το τεμάχιο και να βγαίνει πιο πολύ από τυρί το κιλό για ένα από τα πιο απλά λαχανικά; Δεν είναι η εποχή τους βρε! Ξαναρώτα κατά τον Ιούνιο-Ιούλιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Παιδιά το λογαριασμό της ΔΕΗ εκτός από τα κεντρικά που αλλού μπορεί να την πληρώσει κανείς; Στις τράπεζες ή αλλού γίνεται, και πόση είναι η extra χρέωση εάν υπάρχει; Αν δεν εχει ληξει μπορεις σε καταστηματα vodafone με μια επιβαρυνση 0.74 και σε καταστηματα wind με επιβαρυνση 0.50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Γιατί τα αγγούρια είναι τόσο πανάκριβα; Δεν είναι παράλογο να κάνουν 70-80 λεπτά το τεμάχιο και να βγαίνει πιο πολύ από τυρί το κιλό για ένα από τα πιο απλά λαχανικά; Εξαρτάται απ´ τη χρήση. Ευχαριστώ για τη πάσα σε άδειο τέρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 υπάρχει κανένα freeware υποκατάστατο του corel draw;;; Με μίνιμουμ έστω δυνατοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Για bitmap γραφικά: GIMP Για διανυσματικά γραφικά: Inkscape 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 αυτό το δεύτερο Ξέρεις αν μπορεί να ανοίξει cdr; (έτσι δεν λέγονται τα αρχεια του corel;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δε νομίζω να μπορεί. Δοκίμασε να μετατρέψεις το CDR σου σε SVG με το Uniconvertor και άνοιξε το SVG στο Inkscape για να δεις αν έχει διατηρηθεί η αρχική πληροφορία σε υποφερτά επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πω γαμώτο, θες να γίνεις νόμιμος και δεν σ'αφήνουν οι διαβόλοι Θένκιου θένκιου, Πάρσιφαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 πω γαμώτο, θες να γίνεις νόμιμος και δεν σ'αφήνουν οι διαβόλοι Θένκιου θένκιου, Πάρσιφαλ Νόμος είναι το δίκιο του κουμπάρου. Γάμησέ μας ρε Ληφθέρ τώρα στα γεράματα,τόσα εκατομύρια εβρά δάγκωσε ο Μπιλάκος (και έδωσε κάμποσα πίσω σαν ανταποδοτικά τέλη) στον Αλογοσκούφη τότε (που όλη η Ευρώπη πάενε linux),τώρα σ´ έπιασε εσένα η νομιμότητα; Για δε τη μπλήρωσες τότενες; Δετημπληρωνεις ακόμα; Δεν είναι πρώτη μούρη στο Φορμπς ο Μπιλάκος,εξοστρακίζοντας τον Λίγδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λες να έχω κάναν πόνο για τον Μπιλάκο μωρέ μουστάκια; Την πάρτη μου σκέφτομαι. Έχω ένα πισί στο μαγαζί, και θέλω να το έχω όσο το δυνατόν πιο νόμιμο ναούμ. Ποτέ δεν ξες από πού θα την φας με τους μαλάκες που μπλέξαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 λες να έχω κάναν πόνο για τον Μπιλάκο μωρέ μουστάκια; Την πάρτη μου σκέφτομαι. Έχω ένα πισί στο μαγαζί, και θέλω να το έχω όσο το δυνατόν πιο νόμιμο ναούμ. Ποτέ δεν ξες από πού θα την φας με τους μαλάκες που μπλέξαμε...Παγκαλίστας μαθές,μαζί τα φάγατε.τελικά. Άμα ρε πατέρα θα μπουν μαγαζί για έλεγχο,πόσοι από δαύτους θα βγουν ολόκληροι και πόσοι σε τεύχη; Ευχή και κατάρα σας δίνω,να με διαβάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ti είδους κατσαβίδι χρειάζομαι για να βγάλω πλακέτες και ν' ανοίξω σκληρούς δίσκους; Τorx; και τι νούμερο; (και για 3.5'' και για 2.5'') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ti είδους κατσαβίδι χρειάζομαι για να βγάλω πλακέτες και ν' ανοίξω σκληρούς δίσκους; Τorx; και τι νούμερο; (και για 3.5'' και για 2.5'') Γιατι δεν παίρνεις ενα πολυεργαλείο trox? Φθηνο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ti είδους κατσαβίδι χρειάζομαι για να βγάλω πλακέτες και ν' ανοίξω σκληρούς δίσκους; Τorx; και τι νούμερο; (και για 3.5'' και για 2.5'') Σ' ένα κινέζο,ενάμισυ-δυόμισυ εβρά το σετ.Τα έχει όλα όσα είναι απαραίτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις