Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχετε παρει τις ετικετες ικα? σας ηρθαν σπιτι η στη δουλεια? εγω μπηκα σημερα στο site του ικα και λεει τη διευθυνση του εργοδοτη..θα ερθει η να παω και στο ικα να ρωτησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τις στέλνουν στους εργοδότες, εγώ έχει μήνα τουλάχιστον που τις πήρα. Αλλά δε λέει τίποτα αυτό: Επειδή γίνεται ταχυδρομικώς η δουλειά, θα υπάρχει μεγάλη χρονική διακύμανση αναγκαστικά.

Μερικες ερωτησεις που χρειαζομαι μια σαφη απαντηση

1 - Τι ωρες λειτουργει το ειρηνοδικειο σχετικα με αποσφραγγιση σπιτιου ;

2 - Ποιες ειναι τελικα οι τραπεζες που υπαρχουν μετα τις συγχωνευσεις και ποιες τραπεζες απορροφησαν στο τελικο σχημα ?

Πχ η αλφαμπανκ πηρε την γιουρομπανκ το τ.τ. και ονομαζεται πλεον αλφαμπανκ

η μιλενιουμ, πηρε την αγροτικη και την βηταμπανκ και ονομαζεται πλεον μιλενιουμ

3 - Πως μαθαινεις αν χρωστα καποιος στον τειρεσια ?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

ξερει κανεις αν μπορεις να μπεις στο πεδιο του αρεως με αυτοκινητο?

Απ' την Ευελπίδων πριν τη γεωγραφική.

Απ' τα ουζερί στο λοξό της Αλεξάνδρας.

Απ' την έξοδο του τούνελ προς την Αλεξάνδρας.

Όλο το πεδίο του Άρεως είναι τρύπιο για τουτού,μπαίνουν πολλοί,έχουν δεν έχουν δουλειά επωχούμενοι....

Δεν μπορείς.

Είπες εσύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικες ερωτησεις που χρειαζομαι μια σαφη απαντηση

1 - Τι ωρες λειτουργει το ειρηνοδικειο σχετικα με αποσφραγγιση σπιτιου ;

2 - Ποιες ειναι τελικα οι τραπεζες που υπαρχουν μετα τις συγχωνευσεις και ποιες τραπεζες απορροφησαν στο τελικο σχημα ?

Πχ η αλφαμπανκ πηρε την γιουρομπανκ το τ.τ. και ονομαζεται πλεον αλφαμπανκ

η μιλενιουμ, πηρε την αγροτικη και την βηταμπανκ και ονομαζεται πλεον μιλενιουμ

3 - Πως μαθαινεις αν χρωστα καποιος στον τειρεσια ?

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας

με τις τραπεζες ειναι μπαχαλο ακομα και κανεις δεν ξερει ποια ανηκει που. Πχ. εγω νομιζα οτι μεσω protonbank χρωσταγα στην eurobank αλλα τελικα ανακαλυψα οτι χρωσταω σε καποιο παρακλαδι της proton που υπαρχει ακομα. Η eurobank θα σπασει σε δυο τραπεζες την καλη και την κακη αλλα κανεις δεν ξερει ακομα που θα ανηκει η καθε μια. Για τον τειρεσια, πας στα γραφεια τους, πισω απο την Wind στον κομβο κηφησιας με ταυτοτητα και ΑΦΜ και σου τυπωνουν αναλυτικη κατασταση τι χρωστας και που, δεν χρειαζεται να ενημερωσεις οτι πας, ειναι γραφεια εξυπηρετησης κοινου. και δεν θα κανεις πανω απο 10 λεπτα γιατι δεν εχει κοσμο, πριν ενα μηνα τα εκανα εγω ολα αυτα και περιμενω τα δικαστηρια τωρα.

Επεξ/σία από giorgolavos
  • Like 1

Οταν αγορασα το κρανος ηταν μεσα σε μια ''τσαντα'' (θα μπορουσα να την πω και υφασματινη σακουλα) με κορδονι που την εκλεινε.Μου ειχε βολεψει αυτη γιατι την εβαζα στο ωμο με κατι νερα , πετσετες κλπ οταν πηγαινα mini soccer.Μου σκιστηκε και ψαχνω να βρω ενα τετοιο.Πως τα λενε αυτα τωρα ? Ποιος να πουλαει ?

Παιδιά το λογαριασμό της ΔΕΗ εκτός από τα κεντρικά που αλλού μπορεί να την πληρώσει κανείς; Στις τράπεζες ή αλλού γίνεται, και πόση είναι η extra χρέωση εάν υπάρχει;

Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών ρεύματος

η χρέωση ποικίλει. Με e-banking, ΕΤΕ=30 λεπτά, alpha= 10 λεπτά. Στα πρακτορεία προπο παλιά παίρναν 30 λεπτά, αλλά έχω χρόνια να πάω, ίσως άλλαξε.

• Like 1

Γιατί τα αγγούρια είναι τόσο πανάκριβα; Δεν είναι παράλογο να κάνουν 70-80 λεπτά το τεμάχιο και να βγαίνει πιο πολύ από τυρί το κιλό για ένα από τα πιο απλά λαχανικά;  :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...