Gtr34 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Να προσεχεις τις λακουβες stormrain : D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Απο την στιγμη που η πικροδαφνη ειναι δηλητηριωδες φυτο γιατι χρησιμοποιειται για διακοσμηση πεζοδρομια , παρκα, ποσο μαλλον σε αυλες σχολειων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Απο την στιγμη που η πικροδαφνη ειναι δηλητηριωδες φυτο γιατι χρησιμοποιειται για διακοσμηση πεζοδρομια , παρκα, ποσο μαλλον σε αυλες σχολειων ? επειδη απομακρυνει τα ζωα. Τα ζωα προσπαθουν να μην το πλησιαζουν και γι'αυτο δεν διασχιζουν την εθνικη οδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ερώτηση για αρχιτέκτονες/μηχανικούς: Εκτυπώνω τα σχέδια που έχω κάνει στο autocad και μου βγαίνει μία γραμμή από πάνω. Σας επισύναψα εκτύπωση σε pdf για να καταλάβετε. Δεν έχω επιχειρήσει ξανά να εκτυπώσω οπότε -προφανώς- κάτι κάνω εγώ λάθος. Any help? ? ? rwmaiki rotonta-scale100.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ερώτηση για αρχιτέκτονες/μηχανικούς: Εκτυπώνω τα σχέδια που έχω κάνει στο autocad και μου βγαίνει μία γραμμή από πάνω. Σας επισύναψα εκτύπωση σε pdf για να καταλάβετε. Δεν έχω επιχειρήσει ξανά να εκτυπώσω οπότε -προφανώς- κάτι κάνω εγώ λάθος. Any help? ? ? Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω οδηγίες http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-plot-a-drawing-in-autocad-2014.html?cid=RSS_DUMMIES2_CONTENT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Eχει οδηγησει/μπει κανεις σε Daihatsu Copen και να εχει υψος κοντα στα 2 μετρα να μου πει αν ειναι εφικτο κατι τετοιο? Aμα τραβηξεις το καθισμα τερμα πισω και κατσεις λες και εισαι σε ξαπλωστρα χωρας. Αν θες να κατσεις σαν ανθρωπος, για κανενα λογο. Δεν ξερω με τα τελευταια τι γινεται, εγω αναφερομαι στο πρωτης γενιας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πως μιλας σε μια ''αγνωστη'' κοπελα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πας και πεφτεις πανω της με δυναμη, μετα ζητας συγνωμη λεγοντας θα σε κερασω ενα σφηνακι μπλασ μπλα μπλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αν την χτυπήσεις με πολύ δύναμη, μπορείς να παρακάμψεις και το σφηνάκι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αν την χτυπήσεις με πολύ δύναμη, μπορείς να παρακάμψεις και το σφηνάκι. και μετα την κερνας ακτινογραφια στο ΚΑΤ! Περα απο την πλακα κατι τετοιες καφριλες πιανουν,τα εκανα οταν ημουν μικρος...τωρα μεγαλωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω οδηγίες http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-plot-a-drawing-in-autocad-2014.html?cid=RSS_DUMMIES2_CONTENT Όχι ότι τα αγγλικά μου είναι τέλεια, αλλά δεν βλέπω κάτι που δεν έχω κάνει. Με τη μόνη διαφορά ότι την κλίμακα δεν την επιλέγω εκεί στο κουτάκι της εκτύπωσης, αλλά στο properties του viewport που φτιάχνω. Η κλίμακα σωστή βγαίνει στην εκτύπωση. Απλά βγαίνει και μία γραμμή από πάνω στο σχέδιο (όπως αυτή στο pdf) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Άνοιξε το με το paint και σβήστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Άνοιξε το με το paint και σβήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μπηκα στο προφιλ ενος φιλου στο ΦΒ και διαπιστωσα πως το thumbnail της profile pic του δεν ειναι clickable. Μπορω να το κανω κι εγω αυτο? Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μπηκα στο προφιλ ενος φιλου στο ΦΒ και διαπιστωσα πως το thumbnail της profile pic του δεν ειναι clickable. Μπορω να το κανω κι εγω αυτο? Πως? Από ένα σχόλιο που βρήκα From your home page click on Account top right corner, click on privacy settings, click on customise settings, scroll down a bit to the blue link that says "Edit privacy settings for existing photo albums and videos." and click on it, there you will see all your photo albums including the album for your profile pics, so under the album for your profile pictures there is a tab, click on it and click customise, there it will say "Make this visible to these people" so you select the options they give you and select "only me" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις