Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανα πρόβλημα.

Είτε τα βάζεις πίσω ένα ένα και φεύγεις, είτε κάνεις μια μικρή καφρίλα και παρατάς το καρότσι όπου να 'ναι (επιβαρύνοντας τον υπάλληλο που θα το τακτοποιήσει μετά) και φεύγεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανα πρόβλημα.

Είτε τα βάζεις πίσω ένα ένα και φεύγεις, είτε κάνεις μια μικρή καφρίλα και παρατάς το καρότσι όπου να 'ναι (επιβαρύνοντας τον υπάλληλο που θα το τακτοποιήσει μετά) και φεύγεις

αυτο ειναι το θεμα, πως πρεπει να αφησεις το καροτσι σε μιαν ακρουλα διακρητικοτατα (κοιταζοντας δεξια-αριστερα) μη και σε δει κανεις... και φευγεις με γοργο ρυθμο....

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα, πως πρεπει να αφησεις το καροτσι σε μιαν ακρουλα διακρητικοτατα (κοιταζοντας δεξια-αριστερα) μη και σε δει κανεις... και φευγεις με γοργο ρυθμο....

Γιατί να το κάνεις αυτό ;

Αν έχεις προϊόντα που βγήκαν από κατάψυξη

ή ψυγείο θα προκληθούν αλλοιώσεις αν το

καρότσι ή καλάθι μείνει ώρα παρατημένο.

Πας στο ταμείο κανονικά λες τι συμβαίνει

και οι υπάλληλοι ή θα στα κρατήσουν στην

υποδοχή μέχρι να φέρεις χρήματα ή αν δεν

επιστρέψεις τα βάζουν στη θέση τους.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο τρέξιμο και δε χρειάζεται "λόγος" για αλλαγή. Μη μπλέξεις με απώλειες, πληρώνεις παραπάνω.

Πας τα δικαιολογητικά στο υπουργείο στο Σταυρό, παίρνεις προσωρινό υποκατάστατο διπλώματος και πας άλλη μια φορά και παίρνεις δίπλωμα.

Εμένα η όλη διαδικασία να μου πήρε αθροιστικά κανένα 10λεπτο. Τώρα αν μένεις στου διαόλου το κέρατο από εκεί, άλλη ιστορία.

Για ν΄αλλάξεις το δίπλωμα χρειάζεσαι

* ένα παράβολο από την Εθνική Τράπεζα των 30 ευρώ

* δυο φωτογραφίες διπλώματος οι οποίες δεν κάνει να τις αγγίζουμε με τα βρωμόχερα μας

(θα σου εξηγήσει ο φωτογράφος)

* να παραδώσεις την παλιά άδεια οδήγησης (θα στην αντικαταστήσουν με μια επικυρωμένη

φωτοτυπία μέχρι να έρθει το νέο)

* ταυτότητα

* κάποιο έγγραφο που να έχει το ΑΦΜ σου (π.χ. εκκαθαστικό)

* ένα φάκελο με αυτιά και λαστιχάκι

* Υπάρχει και ένα παράβολο των 9,02 ευρώ από την εφορία που πλήρωσα , αλλά νομίζω αυτό το

πληρώνεις αν έχει το δίπλωμα φθορές (το δικό μου ήταν για το black peos) .

Στο ΚΕΠ να τους τονίσεις ότι θες φωτοτυπία δικαιολογητικών για τη διαδικασία της αντικατάστασης

και όχι της απώλειας. Καμιά φορά οι υπάλληλοι προτρέχουν και σου δίνουν φωτοτυπία με δικαιολογητικά

για απώλεια που εκεί έχει "άλλα" ...

Γνώμη μου ...

Αν χρειάζεσαι και το παράβολο της εφορείας των 9,02 ευρώ θα σου

βγουν τα έξοδα περίπου στα 40 ευρώ και θα ρίξεις και τρέξιμο,

γι΄αυτό αν ξέρεις κανέναν από σχολή οδηγών που παίρνει κανένα

πενηντάρικο όπως λέει ο lefter  , δώσε δυο φώτο και άσε να

τρέξουν αυτοί.

Στην Εθνική Τράπεζα 10 λεπτά χρειάζονται μόνο για να ανοίξει η πόρτα ...

• Like 3
Δημοσ.

Πάνω στην Link.png Site: αίτηση λέει

"Αποδεικτικό 30 € για την εκτύπωση:

3. Η προµήθεια του αποδεικτικών γίνεται από ∆ηµόσιο Ταµείο ή µε τη διαδικασία του e-παραβόλου ."

Άρα δεν χρειάζεται να πας στην Εθνική.

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκιο, εννοούσα μόνο τη διαδικασία στο υπουργείο.

από την άλλη, δε θυμάμαι να πήγα ποτέ σε τράπεζα για τα παράβολα. παίζει να τα δίνουν κεπ ή περίπτερα; πάνε χρόνια που έκανα τη μόντα.

Δημοσ.

συνήθως πουλάνε σε κάτι βιβλιοπωλεία ή άλλα μαγαζάκια που είναι κοντά στις υπηρεσίες που ζητάν παράβολα.

Δημοσ.
- Το παράβολο των τριάντα (30,00) ευρώ, που εκδίδεται σε περίπτωση απώλειας του εντύπου άδειας οδήγησης ή ανανέωσής της, δεν προσαυξάνεται σε περίπτωση δεύτερης απώλειας.

3. Τα παραπάνω αναφερόμενα παράβολα ο πολίτης δύναται να τα εκδώσει είτε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είτε από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)
Όταν το παράβολο εκδίδεται από Δ.Ο.Υ., πρέπει να πιστώνεται ο ΚΑΕ 3439.

http://www.yme.gr/?aid=3696&tid=838

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Eχει οδηγησει/μπει κανεις σε Daihatsu Copen και να εχει υψος κοντα στα 2 μετρα να μου πει αν ειναι εφικτο κατι τετοιο?

Δημοσ.

Eχει οδηγησει/μπει κανεις σε Daihatsu Copen και να εχει υψος κοντα στα 2 μετρα να μου πει αν ειναι εφικτο κατι τετοιο?

όχι ότι έχει σημασία αλλά σε volkswagen up! χωράς άνετα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

όχι ότι έχει σημασία αλλά σε volkswagen up! χωράς άνετα!

Το Up ειναι πανω κατω οσο το fiat 500 που εχω, αλλα εφαγα μια φλασια με το Copen που ειναι μικροτερο και ειπα να ρωτησω εδω, αλλα μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε καμια αντιπροσωπεια να το δω απο κοντα. Και να γελασει ο κοσμος ισως :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Το Up ειναι πανω κατω οσο το fiat 500 που εχω, αλλα εφαγα μια φλασια με το Copen που ειναι μικροτερο και ειπα να ρωτησω εδω, αλλα μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε καμια αντιπροσωπεια να το δω απο κοντα. Και να γελασει ο κοσμος ισως :lol:

Θα φας τρίψιμο στην οροφή αν είσαι δίμετρος.

Σου εύχομαι να έχει καλό καιρό για να την ανοίξεις  ... :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...