Giorgos09 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η αδικαιολογητη απουσια απο την εργασια δημοσιου υπαλληλου εχει ως συνεπεια μονο την απολυση η και προστιμο φυλακιση κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 @στορμ, Το γράφει και το ειδοποιητήριο στην πίσω πλευρά για το 15days... αν και πλέον έχω πετύχει και ειδοποιητήριο χωρίς το κείμενο πίσω, αλλά άσχετο, το 15ήμερο ήταν και είναι guarantee. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, θέλω να αντικαταστήσω την άδεια οδήγησης μου, το ροζ βιβλιαράκι, με του καινούριου τύπου που είναι σε σχήμα πιστωτικής. Για εντελώς πρακτικό λόγο. Μπορώ να ζητήσω αλλαγή επειδή έτσι μου ήρθε ή μόνο σε περίπτωση απώλειας κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Φυσικά και μπορείς. Κάποια στιγμή όλοι θα αναγκαστούν να τα κάνουν έτσι θένε δεν θένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά! Ξέρεις αν μπορώ να παω σε κεπ ή πρέπει να τρέχω στο υπουργείο; Επίσης, ελπίζω να μη χρειαστεί πάνω απο κανα 50αρι € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 50άρι ακριβώς πλήρωσε η γνιέκαμ πριν κάνα εξάμηνο. Σε σχολή οδηγών. Αν τρέξεις μόνος σου, λογικά θα βγει φτηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς, ευχαριστώ. Θα ρωτήσω κ σε κεπ και ο,τι μου πουν θα το γράψω κ εδώ για τον επόμενο ενδιαφερόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Χωρις να ξερω αν ισχυει ακομη , οταν ειχαν πρωτοβγει εχωτην εντυπωση πως η αλλαγη γινοταν στην Νομαρχια , λογικα στο ΚΕΠ θα ξερουν τι και πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Προγραμματα για να τσεκαρουμε/στρεσαρουμε μεταχειρισμενο pc?? Υπάρχουν πολλά για διάφορα parts του pcιου. Δίσκο, vga, cpu, psu, ram κλπ. Θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ή γενικά όλο το pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, θέλω να αντικαταστήσω την άδεια οδήγησης μου, το ροζ βιβλιαράκι, με του καινούριου τύπου που είναι σε σχήμα πιστωτικής. Για εντελώς πρακτικό λόγο. Μπορώ να ζητήσω αλλαγή επειδή έτσι μου ήρθε ή μόνο σε περίπτωση απώλειας κλπ; Για ν΄αλλάξεις το δίπλωμα χρειάζεσαι * ένα παράβολο από την Εθνική Τράπεζα των 30 ευρώ * δυο φωτογραφίες διπλώματος οι οποίες δεν κάνει να τις αγγίζουμε με τα βρωμόχερα μας (θα σου εξηγήσει ο φωτογράφος) * να παραδώσεις την παλιά άδεια οδήγησης (θα στην αντικαταστήσουν με μια επικυρωμένη φωτοτυπία μέχρι να έρθει το νέο) * ταυτότητα * κάποιο έγγραφο που να έχει το ΑΦΜ σου (π.χ. εκκαθαστικό) * ένα φάκελο με αυτιά και λαστιχάκι * Υπάρχει και ένα παράβολο των 9,02 ευρώ από την εφορία που πλήρωσα , αλλά νομίζω αυτό το πληρώνεις αν έχει το δίπλωμα φθορές (το δικό μου ήταν για το black peos) . Στο ΚΕΠ να τους τονίσεις ότι θες φωτοτυπία δικαιολογητικών για τη διαδικασία της αντικατάστασης και όχι της απώλειας. Καμιά φορά οι υπάλληλοι προτρέχουν και σου δίνουν φωτοτυπία με δικαιολογητικά για απώλεια που εκεί έχει "άλλα" ... Γνώμη μου ... Αν χρειάζεσαι και το παράβολο της εφορείας των 9,02 ευρώ θα σου βγουν τα έξοδα περίπου στα 40 ευρώ και θα ρίξεις και τρέξιμο, γι΄αυτό αν ξέρεις κανέναν από σχολή οδηγών που παίρνει κανένα πενηντάρικο όπως λέει ο lefter , δώσε δυο φώτο και άσε να τρέξουν αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι τόσο τρέξιμο και δε χρειάζεται "λόγος" για αλλαγή. Μη μπλέξεις με απώλειες, πληρώνεις παραπάνω. Πας τα δικαιολογητικά στο υπουργείο στο Σταυρό, παίρνεις προσωρινό υποκατάστατο διπλώματος και πας άλλη μια φορά και παίρνεις δίπλωμα. Εμένα η όλη διαδικασία να μου πήρε αθροιστικά κανένα 10λεπτο. Τώρα αν μένεις στου διαόλου το κέρατο από εκεί, άλλη ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν πολλά για διάφορα parts του pcιου. Δίσκο, vga, cpu, psu, ram κλπ. Θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ή γενικά όλο το pc; Τσεκαρα με furmark kai prime95 και εβγαλα ακρη. thnx φιλαρακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 hdsentinel για δίσκο & memtest για ram. Βασικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε φτηνότερο/ποιοτικότερο high speed (ethernet) hdmi 5m από μαγαζί στας Αθήνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 εχω λοιπόν μια απορία. Αν κάποιος είναι στο σούπερμαρκετ, έχει βάλει τα πράγματα μες το καρότσι/καλάθι και καταλαβαίνει πως δεν έχει λεφτά πάνω του (του έπεσαν/ξέχασε να πάρει/του έκλεψαν το πορτοφόλι), τι κάνει μετά; Βάζει τα προϊόντα ένα-ένα πίσω στη θέση τους;; Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά σήμερα που πήγα σουπερμαρκετ, μου γεννήθηκε η απορία αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις