Cossutius. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ρε γμτ...ο ΟΤΕ ειναι ακριβός αλλά έχεις ευελιξία. Για παράδειγμα με τη Cyta κρέμεσε καθαρά απ το ρουτερ της. Ολα πρεπει να ειναι πάνω σε αυτο. Με τον Οτέ δεν έχεις τέτοια θέματα. Θες 2η τηλεφωνικη συσκευη? Τη βάζεις σε ένα οποιοδηποτε μπριζάκι με το κλασικο φιλτρο της dsl. Aσε που σε 2 μέρες σου έχουν βάλει τηλέφωνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οι αλλοι περιμενουν τον ΟΤΕ ποτε θα κινηθει να το κανει... Λογικό αφού νοικιάζουν τις γραμμές του. Φίλε με το λατινικό όνομα δεν ξέρω με ποιον μίλησες αλλά είναι λίγο γενικόλογο αυτό που σου είπαν. 2 φορές που μετακόμισα και είχα cyta μου δώσανε ακριβείς ημερομηνίες και τις τήρησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Λογικό αφού νοικιάζουν τις γραμμές του. Φίλε με το λατινικό όνομα δεν ξέρω με ποιον μίλησες αλλά είναι λίγο γενικόλογο αυτό που σου είπαν. 2 φορές που μετακόμισα και είχα cyta μου δώσανε ακριβείς ημερομηνίες και τις τήρησαν. Ναι ε? Εγω 2 φορές μίλησα μαζί τους και ψιλοξενέρωσα. Ολα λέει ειναι θέμα ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όποιον πάροχο και να επιλέξεις ο OΤΕ φέρνει τη γραμμή στο σπίτι. Υπάρχει συμφωνία να δίνει ο ΟΤΕ το πολύ μέσα σε 21 μέρες στον εκάστοτε πάροχο τη γραμμή, αυτός ειναι και ο βασικός λόγος που αργει περισσότερο να ενεργοποιηθει η γραμμή παρόχου εκτός του ΟΤΕ. Τέλος, σχετικά με τη cyta πέρα απο το router της που δεν μπορείς να το αλλάξεις, μπορείς να κουμπώσεις τηλέφωνα σε όποια μπρίζα θέλεις αρκει να το ζητήσεις από τον τεχνικό της όταν έρθει να κανεις τη συνδεση, αλλιως μπορεις να φέρεις ηλεκτρολογό να στο κάνει, προυποθέτει όμως την ύπαρξη ενός εξτρα καλωδίου στην εγκατασταση, πράγμα που δεν εχουν παλιότερα σπίτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, τα ταμπλετ που είναι 3γ δεν παίρνουν και τηλέφωνό ή ορισμένα όπως ένα καινούργιο τις μλσ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εχω cyta και επειδη μετακομιζω μου ζητησαν 50 ευρω για μεταφορά της γραμμής. Οκ επειδη δε με συμφέρει να διακοψω το συμβολαιο (70 ευρω το πεναλτι) και γενικά δεν έχω προβλήματα με την υπηρεσία τους θα τα πληρωσω. Το ζητημα ειναι πως μου λένε οτι πρέπει να κάνω το αιτημα 20 μέρες πριν μετακομίσω και πως δεν γνωριζουν να μου πουν απο τη στιγμη που θα διακοπει στο ένα σπίτι, το πότε θα ξαναέχω τις παροχές τους γιατι ειναι καθαρά θέμα ΟΤΕ. Δηλαδη μπορει να πάω στο νέο σπιτι και να μεινω κανα 10ημερο ξερω γω χωρις υπηρεσίες? Να παρακαλάς να μείνεις μόνο κανένα 10ήμερο χωρίς υπηρεσίες. Όταν έκανα μεταφορά τηλεφώνου (forthnet), έμεινα 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και internet λόγω οξείας μαλάκυνσης του ΟΤΕ. Τελικά το θέμα έφτασε μέχρι την ΕΕΤΤ για να μου συνδέσει τη γραμμή ο πΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Είσαι ιδιοφυΐα ρε, δεν ξέρω γιατί δε το σκέφτηκα, είναι απλούστατο. Θα βάλω και από την κάτω μεριά βίδα. Είπα "διπλό μπουζόνι". ...και ελάλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 η έμπνευση μετράει, θα το μοδάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μου ηρθε ειδοποιηση να παω στο ταχυδρομειο για ενα δεμα. Οχι νωριτερα απο 28/2. Εγω μπορω να παω την Τριτη ομως. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος χρονος παραμονης του δεματος στο ταχυδρομειο? Κοινως αν παω Τριτη θα το βρω ή θα περιμενω κανα μηνα παλι να μου στειλει ο Κινεζος τη θηκη για το κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί υπάρχει περίπτωση να το δουνε τη Δευτέρα και να το στείλουν πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Σύμφωνα με το υπουργείο http://www.yme.gr/index.php?tid=439 μένουν 15 μέρες στο ταχυδρομικό γραφείο. 'Ανετος είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί υπάρχει περίπτωση να το δουνε τη Δευτέρα και να το στείλουν πίσω; Kαλα ναι εχεις point, αλλα επειδη δεν εχει τυχει να μην μπορω να παραλαβω την ημερα της ειδοποιησης ηθελα να ξερω ενα deadline εστω και για future refence. Thanks angmar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 μπορεί να μου πει κανείς πολύ υπεύθυνα αν είναι παράνομο από άμστερταμ να πάρω μαζί μου προϊόντα που περιέχουν μαριχουάνα; όπως για παράδειγμα κανένα κεκάκι; από άμστερνταμ γαλλία με τρένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μπορεί να μου πει κανείς πολύ υπεύθυνα αν είναι παράνομο από άμστερταμ να πάρω μαζί μου προϊόντα που περιέχουν μαριχουάνα; όπως για παράδειγμα κανένα κεκάκι; από άμστερνταμ γαλλία με τρένο Αν θυμάμαι καλά το μαριχουανο-κεκάκι (το οποίο δε κατάλαβα διαφορά από το κανονικό κεικ) είναι θεωρητικά παράνομο να το βγάλεις από το μαγαζί (και συνεπως να το πάρεις και στη Γαλλία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Προγραμματα για να τσεκαρουμε/στρεσαρουμε μεταχειρισμενο pc?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις