Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπεχ. Αν οι σωλήνες δεν είναι οριζόντιοι και αν δεν είναι πάνω ακριβώς στην διάμετρο του κύκλου, οι τρύπες δεν θα είναι κυκλικές αλλά ελλειπτικές. Δύσκολο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ολα θα γινουν λεφτερ στο ορθογωνιο, οι τρυπες θα κοπουν στρογγυλες μετα ας τις γεμισει αυτος δεν με καιει αυτο με καιε μην τον κυλινδραρει και δεν ειναι τα ζευγη των τρυπων απεναντι μεταξυ τους.. Μετα ας βρει μονο τους πως θα το στεγανωποιησει...

Ρε συ, κάνε το σε κλίμακα σε ένα κομμάτι χαρτί/χαρτόνι και πάρε αναλογίες για το μέταλλο μετά.

Α! και αυτό που λες ότι ας βρει μόνος του πως να το στεγανοποιήσει ξανα σκέψου το. Εσύ θα το ψάχνεις και αυτό στο τέλος

Αυτο ειπα να κανω ....

Αυτος θα αναλαβει να το κολλησει μονταρει.. Απο μενα θελει το σχεδιο και η λεπτομερια ειναι στους μεσα τους κυκλους...

Μένω Ανθούσα. Ένα σπίτι στο οποίο παλεύω 2 χρόνια να βάλω σταθερό τηλέφωνο-ίντερνετ. Σε όποια εταιρία και να πάω, μου λένε "ο ΟΤΕ είπε ότι το σπίτι είναι αυθαίρετο και δεν μπαίνει". 
Η ιδιοκτήτρια επιμένει ότι δεν είναι και είπε πως σήμερα θα μας δώσει το παλιό τηλέφωνο (εννοώ τον αριθμό) που είχε το σπίτι έτσι ώστε να το δώσουμε στον ΟΤΕ να βρει τη γραμμή(;), δεν κατάλαβα τι ακριβώς. Ας πούμε ότι τη βρίσκει τη γραμμή και όλα καλά, μπορώ να μην βάλω ΟΤΕ και να βάλω κατευθείαν κάποια άλλη εταιρία; Δηλαδή μπορώ να δώσω το τηλέφωνο αυτό στην εταιρία που θέλω και να αναλάβουν αυτοί τι πρέπει να κάνουν με τον ΟΤΕ για να μου βάλουν τηλέφωνο ή θα είμαι πελάτισσα του ΟΤΕ με το ζόρι; 

Εννοεί τον αριθμό αδείας. Δεν έχει σημασία ο πάροχος, το θέμα είναι να έρθει ο ΟΤΕ συγκεκριμένα για να τραβήξει καλώδια μέχρι το σπίτι σου. Αν συνεχίσεις να έχεις θέματα στείλε πμ να ρωτήσω δικό μου μηχανικό στην περιοχή.

Σειρά μου τώρα:

Είμαι στη φάση που ψήνω με 200 τρόπους μια ΜΟΒΟ και ξεκόλλησε μια φωλιά για μια από τις βίδες του heatsink. Φανταστείτε μια τρυπούλα στην πλακέτα που πάει και κουμπώνει το θηλυκό για τη βίδα. Προσπάθησα να το κολλήσω με μια σούπερ κόλλα bison, αλλά στο πρώτο ζόρι, η βίδα το τραβάει πάλι πάνω.

Ξέρετε καμιά κόλλα για φτερά διαστημικού λεωφορείου; Φοβάμαι να παίξω με κόλληση πάνω στην μητρική μη γεφυρώσει τίποτα που δε θα έπρεπε.

Θενκιου.

Σειρά μου τώρα:

Είμαι στη φάση που ψήνω με 200 τρόπους μια ΜΟΒΟ και ξεκόλλησε μια φωλιά για μια από τις βίδες του heatsink. Φανταστείτε μια τρυπούλα στην πλακέτα που πάει και κουμπώνει το θηλυκό για τη βίδα. Προσπάθησα να το κολλήσω με μια σούπερ κόλλα bison, αλλά στο πρώτο ζόρι, η βίδα το τραβάει πάλι πάνω.

Ξέρετε καμιά κόλλα για φτερά διαστημικού λεωφορείου; Φοβάμαι να παίξω με κόλληση πάνω στην μητρική μη γεφυρώσει τίποτα που δε θα έπρεπε.

Θενκιου.

Βράσε ρύζι...

Καμιά δυνατή εποξική δοκίμασε.

Και την αφήνεις καμια μέρα.

δε σε είχα να βάζεις χέρι στα ηλεκτρονικά και να τα παλεύεις :)

• Like 1

Βράσε ρύζι...

Καμιά δυνατή εποξική δοκίμασε.

Και την αφήνεις καμια μέρα.

δε σε είχα να βάζεις χέρι στα ηλεκτρονικά και να τα παλεύεις :)

Και δε θα έπρεπε, μόλις πήρα σβάρνα σχεδόν όλα τα surface mount της γαμ**νης της GPU.

Με βλέπω να το σκάω το 70άρι για MOBO να ησυχάσω.

Ένα τυφλό mini μπουζόνι με διπλό παξιμάδι για κόντρα (βάλε πλαστικάκια στις επαφές,για αποφυγή βραχυκυκλώματος).

Στους "Κατσαχνιάδες" θα βρεις πολλά μήκη και διαμετρήματα.

Θες το γίγαντα λιανώματα ή την ανθίστηκες;

• Like 1

Mετα πως τα "Στολιζουμε" ; σκεφτομουν να παιρνα παζλ και μετα καπως να τα εκανα σαν κορνιζα ενα πραγμα :P απλα και καλα πως βαζεις αυτο το ψευτοτζαμακι που εχουν τα καδρα; λογικα δε θα "χαλαει" το παζλ αμα ειναι απροστατευτο;

E κοιτα, αυτο το χαρτονι που ανέφερα ειναι για αποθηκευση.

Τωρα αναλογως του (α) budget που διαθέτεις και (β) της καλοτεχνιας που ψαχνεις παιζουν απειρες επιλογες. Απο το κοντρα πλακε και το μουφα πλαστικο τζαμακι, μεχρι custom κορνιζα με χοντρό γυαλί, ακριβη κατασκευή σαν πίνακας.

• Like 2

Ένα τυφλό mini μπουζόνι με διπλό παξιμάδι για κόντρα (βάλε πλαστικάκια στις επαφές,για αποφυγή βραχυκυκλώματος).

Στους "Κατσαχνιάδες" θα βρεις πολλά μήκη και διαμετρήματα.

Θες το γίγαντα λιανώματα ή την ανθίστηκες;

Είσαι ιδιοφυΐα ρε, δεν ξέρω γιατί δε το σκέφτηκα, είναι απλούστατο. Θα βάλω και από την κάτω μεριά βίδα.

Εχω cyta και επειδη μετακομιζω μου ζητησαν 50 ευρω για μεταφορά της γραμμής. Οκ επειδη δε με συμφέρει να διακοψω το συμβολαιο (70 ευρω το πεναλτι) και γενικά δεν έχω προβλήματα με την υπηρεσία τους θα τα πληρωσω.

Το ζητημα ειναι πως μου λένε οτι πρέπει να κάνω το αιτημα 20 μέρες πριν μετακομίσω και πως δεν γνωριζουν να μου πουν απο τη στιγμη που θα διακοπει στο ένα σπίτι, το πότε θα ξαναέχω τις παροχές τους γιατι ειναι καθαρά θέμα ΟΤΕ.

Δηλαδη μπορει να πάω στο νέο σπιτι και να μεινω κανα 10ημερο ξερω γω χωρις υπηρεσίες?

Ναι... Ειδικα αν εχει αργιες σαβατοκυριακα κλαφτα...

Μπορει ο ΟΤΕ να ναι λιγο ακριβοτερος αρα τα χεις ολα χωρις να κρεμεσαι απο αλλον...

Οι αλλοι περιμενουν τον ΟΤΕ ποτε θα κινηθει να το κανει...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...