Valerie_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κεντρο Θεσσαλονικης βρισκεις διαμερισμα με 150 ευρω μηνιατικο; http://www.spitogatos.gr/gr/search/results/residential/rent/r108/m108m/price_nd-150?ref=ASOTSR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ο απο κατω μου εχει μαγαζι που φτιαχνει παπουτσια. Εδω και μερικες μερες ακουω καθε πρωι καρφια και κατι θορυβους. Ο μονος τροπος περα απο το να του βαλω τα καρφια στον κωλο του, ειναι με συζητηση? Νομικα δεν μπορω να τον πω κατι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καταμεσήμερο και από βράδυ μέχρι πρωί βαράει db. Συζήτησέ το μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Οι ωρες που το κανει ειναι κανονικες. Αλλα ειναι τερμα σπαστικο να ξυπνας με αυτον τον θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα,απέναντί μου (εκεί που μένω) έχει τυπογραφείο και πήγα για μιά εξυπηρέτηση (να μου κόψει με τη καρμανιόλα ένα βιβλίο),μου είπε να το αφήσω (ήταν 08:30' το πρωί) και να πάω σε καμια ώρα να τη βάλει μπρος,γιατί ήταν πρωί ακόμα και θα ενοχλούσε τους γείτονες... ...όπου υπάρχουν άνθρωποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι ασφαλες να αφησω το αμαξι στο λιμανι του Πειραια για 2 μερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 παιδιάουα, μήπως ξέρετε τα everest (τα κανονικά, όχι τα 24h) πότε ανοίγουν το πρωί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά, 5 η ώρα που αλλάζουν βάρδια οι δελτάδες πρέπει να είναι ανοιχτά. Μουχαχαχαχ. Πλάκα κάνω. Δεν ξέρω τι ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα,απέναντί μου (εκεί που μένω) έχει τυπογραφείο και πήγα για μιά εξυπηρέτηση (να μου κόψει με τη καρμανιόλα ένα βιβλίο),μου είπε να το αφήσω (ήταν 08:30' το πρωί) και να πάω σε καμια ώρα να τη βάλει μπρος,γιατί ήταν πρωί ακόμα και θα ενοχλούσε τους γείτονες... ...όπου υπάρχουν άνθρωποι... 8:45 σημερα αρχισε. Τα νευρα μου . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 8:45 σημερα αρχισε. Τα νευρα μου . . . Φίλε, η λύση είναι μία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει,.. Αλλωστε το κανεις σε ωρες που επιτρεπετε.. Δεν σας κανει εντυπωση οτι ο τσαγκαρης εχει δουλεια; Μαλλον οι ελληναρες αντι να τα πετανε και μα περνουν στα καπακια αλλα δυο ζευγαρια η κωλοκριση μας εκανε να αναθεωρισουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά. ξεκίνησα να κάνω τις ελεύθερες ώρες μου παζλ και έχω κάνει 3. θέλω κάπως να τα αποθηκεύσω όχι σε κάδρα όμως και βρήκα κάποια Site: Puzzle Stow & Go αλλα όλα πάνω κάτω κοστίζουνε 15 + ευρώ. Μπορεί κανεις να μου προτείνει κάτι φτηνότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Να τα κολήσεις πάνω σε χοντρό χαρτόνι; Απλά δεν θα τυλίγονται. Με γλουτολίνη κολάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει,.. Αλλωστε το κανεις σε ωρες που επιτρεπετε.. Δεν σας κανει εντυπωση οτι ο τσαγκαρης εχει δουλεια; Μαλλον οι ελληναρες αντι να τα πετανε και μα περνουν στα καπακια αλλα δυο ζευγαρια η κωλοκριση μας εκανε να αναθεωρισουμε... Παρανομο ειναι το μαγαζακι του Και δεν ειναι ο τσαγκαρης της γειτονιας, φτιαχνει ποσοτητες και τις προμηθευει καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή και εύκολη λύση το χαρτόνι. Αν όμως είσαι τσίπης τελείως, μπορείς να βάλεις κόλλα από την πάνω μεριά του παζλ και θα γίνει όλο ένα και δεν θα χρειάζεται χαρτόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις