Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο απο κατω μου εχει μαγαζι που φτιαχνει παπουτσια. Εδω και μερικες μερες ακουω καθε πρωι καρφια και κατι θορυβους. Ο μονος τροπος περα απο το να του βαλω τα καρφια στον κωλο του, ειναι με συζητηση? Νομικα δεν μπορω να τον πω κατι ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα,απέναντί μου (εκεί που μένω) έχει τυπογραφείο και πήγα για μιά εξυπηρέτηση (να μου κόψει με τη καρμανιόλα ένα βιβλίο),μου είπε να το αφήσω (ήταν 08:30' το πρωί) και να πάω σε καμια ώρα να τη βάλει μπρος,γιατί ήταν πρωί ακόμα και θα ενοχλούσε τους γείτονες...

...όπου υπάρχουν άνθρωποι...

Κοίτα,απέναντί μου (εκεί που μένω) έχει τυπογραφείο και πήγα για μιά εξυπηρέτηση (να μου κόψει με τη καρμανιόλα ένα βιβλίο),μου είπε να το αφήσω (ήταν 08:30' το πρωί) και να πάω σε καμια ώρα να τη βάλει μπρος,γιατί ήταν πρωί ακόμα και θα ενοχλούσε τους γείτονες...

...όπου υπάρχουν άνθρωποι...

8:45 σημερα αρχισε. Τα νευρα μου . . .

Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει,..

Αλλωστε το κανεις σε ωρες που επιτρεπετε..

Δεν σας κανει εντυπωση οτι ο τσαγκαρης εχει δουλεια; Μαλλον οι ελληναρες αντι να τα πετανε και μα περνουν στα καπακια αλλα δυο ζευγαρια η κωλοκριση μας εκανε να αναθεωρισουμε...

καλησπέρα παιδιά.

ξεκίνησα να κάνω τις ελεύθερες ώρες μου παζλ και έχω κάνει 3. θέλω κάπως να τα αποθηκεύσω όχι σε κάδρα όμως και βρήκα κάποια Link.png Site: Puzzle Stow & Go αλλα όλα πάνω κάτω κοστίζουνε 15 + ευρώ. Μπορεί κανεις να μου προτείνει κάτι φτηνότερο

Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει,..

Αλλωστε το κανεις σε ωρες που επιτρεπετε..

Δεν σας κανει εντυπωση οτι ο τσαγκαρης εχει δουλεια; Μαλλον οι ελληναρες αντι να τα πετανε και μα περνουν στα καπακια αλλα δυο ζευγαρια η κωλοκριση μας εκανε να αναθεωρισουμε...

Παρανομο ειναι το μαγαζακι του :-)

Και δεν ειναι ο τσαγκαρης της γειτονιας, φτιαχνει ποσοτητες και τις προμηθευει καπου.

Πολύ καλή και εύκολη λύση το χαρτόνι. Αν όμως είσαι τσίπης τελείως, μπορείς να βάλεις κόλλα από την πάνω μεριά του παζλ και θα γίνει όλο ένα και δεν θα χρειάζεται χαρτόνι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...