giorgolavos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πετύχει κανείς το συγκεκριμένο σαμπουάν σε φαρμακείο εντός Αθήνας/Ελλάδας? Εγω το χρησιμοποιουσα παλιοτερα, μεχρι που αλλαξαν την συνθεση και δεν βοηθουσε. Μεχρι περυσι υπηρχε σχεδον σε ολα τα φαρμακεια που ειχα μπει για να το παρω. Δεν το βρισκεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει online ελληνικο σκραμπλ για 2-3 ατομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το χρησιμοποιουσα παλιοτερα, μεχρι που αλλαξαν την συνθεση και δεν βοηθουσε. Μεχρι περυσι υπηρχε σχεδον σε ολα τα φαρμακεια που ειχα μπει για να το παρω. Δεν το βρισκεις; Δυστυχώς μόνο το κίτρινο (που κάνει δουλειά αλλά θέλω να τα χρησιμοποιώ εναλλάξ μαζί με "εμπορικό" σαμπουάν). Δεν το βρίσκω κάπου και δεν θέλω να καταφύγω σε λύση amazon.co.uk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον χαζη ερωτηση αλλα here goes εχω στειλει περιφεριακο ηλεκτρονικου υπολογιστη στην γερμανια για rma και αυτοι ειναι αφαντοι. Μπορω να κανω κατι νομικα ή χλωμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ποια εφημερίδα έχει τόμο national geographic για τη γεωγραφία της Ελλάδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amika Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει online ελληνικο σκραμπλ για 2-3 ατομα? Το πιο κοντινό σε scrabble που έχω βρει είναι στο dod games και το παιχνίδι λέγεται λεξομάνια αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο με το scrabble.Το μόνο κακό είναι ότι μπορούν να παίξουν μόνο 2 άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ξερει κανεις αν υπαρχει online ελληνικο σκραμπλ για 2-3 ατομα? Αν υπαρχει πλατφορμα ? http://thepixiepit.co.uk/scrabble/greek.htm και ειναι κανονικο scrabble και χορταστικων αν θυμαμαι καλα διαστασεων Το πιο κοντινό σε scrabble που έχω βρει είναι στο dod games και το παιχνίδι λέγεται λεξομάνια αλλά ουσιαστικά είναι το ίδιο με το scrabble. Kαι στο zoo εχει λεξομανια , δεν ξερω αν ειναι η ιδια και τι περιορισμος παικτων υπαρχει ποιο καναλι θα δειξει το μουντιαλ ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ποιο καναλι θα δειξει το μουντιαλ ? Η Δημοσια Τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Oλους τους αγωνες ? Γιατι εχω μεινει εκει οπου παιζοταν καποιους αγωνες να τους δειξει συνδρομητικο .Επισης υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα αγωνα σε hd ? Απο το hd καναλι της δημοσιας ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Oλους τους αγωνες ? Γιατι εχω μεινει εκει οπου παιζοταν καποιους αγωνες να τους δειξει συνδρομητικο .Επισης υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα αγωνα σε hd ? Απο το hd καναλι της δημοσιας ? Ευχαριστω. Τιποτα δεν είναι σίγουρο.. Και επειδή είμαστε Ελλάδα θα αργήσει να ξεκάθαρισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Η ΔΤ ότι λαμβάνει σε HD το μεταδίδει και στο HD κανάλι της. Αν για παράδειγμα αυτές τις μέρες κάτσεις και δεις ή Champions League ή Euroleague θα το δεις και στο HD ΔΤ. Με αυτή την λογική σίγουρα θα έχει HD τα παιχνίδια του μουντιαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειχα σχετικη συζητηση με φιλους σημερα . Θεωρητικα ας πουμε πως εδω και 4 γενιες στην οικογενεια , απο προ προ προ παππουδες κλπ κληρονομειται στα παιδια κλπ ενα κειμηλιο . Το κειμηλιο αυτο ειναι κατι αρχαιο , πχ ενα αρχαιο νομισμα ή μια βυζαντινη εικονα . Σαν "πιστοποιητικο" πως εδω και 4 γενιες (~100 χρονια) αυτο κληροδοτειται στους απογονους και οτι δεν προκειται για κατι που βρεθηκε προσφατα απο λαθρανασκαφη ή λαθρεμποριο,υπαρχουν φυλαγμενες οι διαθηκες. Με δεδομενο οτι ο ιδιοκτητης του εξυπακουεται πως δεν θα βγει να το φωναζει οτι εχει κατι αρχαιο , αν συμβει και καποιος κανει κινηση για καταγγελια , υφισταται θεμα παρανομης ιδιοκτησιας αρχαιοτητων ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Στο Μητσοτάκη πέστο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη ειχα σχετικη συζητηση με φιλους σημερα . Θεωρητικα ας πουμε πως εδω και 4 γενιες στην οικογενεια , απο προ προ προ παππουδες κλπ κληρονομειται στα παιδια κλπ ενα κειμηλιο . Το κειμηλιο αυτο ειναι κατι αρχαιο , πχ ενα αρχαιο νομισμα ή μια βυζαντινη εικονα . Σαν "πιστοποιητικο" πως εδω και 4 γενιες (~100 χρονια) αυτο κληροδοτειται στους απογονους και οτι δεν προκειται για κατι που βρεθηκε προσφατα απο λαθρανασκαφη ή λαθρεμποριο,υπαρχουν φυλαγμενες οι διαθηκες. Με δεδομενο οτι ο ιδιοκτητης του εξυπακουεται πως δεν θα βγει να το φωναζει οτι εχει κατι αρχαιο , αν συμβει και καποιος κανει κινηση για καταγγελια , υφισταται θεμα παρανομης ιδιοκτησιας αρχαιοτητων ? Για δες ... εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κεντρο Θεσσαλονικης βρισκεις διαμερισμα με 150 ευρω μηνιατικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις