Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή ο αδερφός μου είναι Αγγλία, και επειδή εκεί ένας καπνός κάνει πανάκριβα, του στέλνει η μάνα μου από εδώ τσιγάρα. Σήμερα πήρε το αυτί μου ότι η αποστολή μόνο πήγε ένα 60ρι. Υπάρχει κανένας πιο οικονομικός τρόπος; Πολλά δεν είναι ρε σεις 60 ευρώ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

60 What?! Καλά μη μου πεις ότι τα στέλνει με κούριερ, δεν παίζουν αλλού τέτοιες τρελές τιμές..

EΛΤΑ του λαού, άντε το πολύ 11,20Ε αν στείλει βαρβατη κούτα 1 κιλό και συστημένο. 8,70Ε/κιλό μη συστημένο. 7Ε 500γρ συστημενο.

Μελέτησέ το

υγ. Και παρά το ότι θα στείλει κούτα, δεν θα ζητήσει αποστολή "δέματος" αλλά αποστολή ως απλό. Διάβασε αυτό (λίγα είναι) να καταλάβεις.

Το αποκλείω να πήγε σε κούριερ. Στα ΕΛΤΑ νομίζω πήγε. Και την άλλη φορά λέει 50 της πήραν. Τι στο...

Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Εντάξει, ή το έστειλε με τις ταχυμεταφορές Ελτα (η κούριερ των ελτα που λέει ο manzana) ή/και παράλληλα αποστολή και ως "δέμα" που εκεί ξεσκίζονται οι τιμές του.

Θα φτιάξει την κούτα και στον υπάλληλο θα ζητήσει αποστολή "ως απλό" (όχι "ως δέμα") και άντε και συστημένο αν θέλει.

θα το ζυγίσουν και θα βγει το μαλλί στο πλαίσιο των τιμών που σου εγραψα και που βλέπεις στον τιμοκατάλογο για επιστολικές αποστολές=ως απλό (έως 2 κιλά, αν είναι παραπάνω πάει αναγκαστικά "ως δέμα").

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια χρεωστική της Εθνικής τράπεζας κάνει για paypal?

Δοκιμασμένο/σίγουρο από κάποιον, αν είναι δυνατόν pls...

απάντηση μετά απο τηλ.: καμία.

Επεξ/σία από scullyist

Πως στέλνω λεφτά από έναν λογαριασμό Εθνικής σε έναν άλλο επίσης Εθνικής (όχι δικό μου) μέσω e-banking; Στην Πειραιώς, πήγαινα "Μεταφορά/Εμβάσματα" -> "Μεταφορές" -> "Μεταφορά προς τρίτους εντός Τράπεζας".

Στην Εθνική στο "Μεταφορές/Εμβάσματα" έχει μόνο μεταφορά προς άλλο δικό μου λογαριασμό, και μετά μόνο εμβάσματα. Αλλά δεν ξέρω τι είναι τα εμβάσματα :P Είναι το ίδιο; Αρκεί δηλαδή να επιλέξω "Έμβασμα προς λογαριασμό ΕΤΕ";

Έχει πετύχει κανείς το συγκεκριμένο σαμπουάν σε φαρμακείο εντός Αθήνας/Ελλάδας?

selsun-blue-sampon-s-mentolom-200ml.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...