giorgos147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή ο αδερφός μου είναι Αγγλία, και επειδή εκεί ένας καπνός κάνει πανάκριβα, του στέλνει η μάνα μου από εδώ τσιγάρα. Σήμερα πήρε το αυτί μου ότι η αποστολή μόνο πήγε ένα 60ρι. Υπάρχει κανένας πιο οικονομικός τρόπος; Πολλά δεν είναι ρε σεις 60 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 60 What?! Καλά μη μου πεις ότι τα στέλνει με κούριερ, δεν παίζουν αλλού τέτοιες τρελές τιμές.. EΛΤΑ του λαού, άντε το πολύ 11,20Ε αν στείλει βαρβατη κούτα 1 κιλό και συστημένο. 8,70Ε/κιλό μη συστημένο. 7Ε 500γρ συστημενο. Μελέτησέ το υγ. Και παρά το ότι θα στείλει κούτα, δεν θα ζητήσει αποστολή "δέματος" αλλά αποστολή ως απλό. Διάβασε αυτό (λίγα είναι) να καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το αποκλείω να πήγε σε κούριερ. Στα ΕΛΤΑ νομίζω πήγε. Και την άλλη φορά λέει 50 της πήραν. Τι στο... Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κουριερ εχουν και τα ΕΛΤΑ.Τσεκαρε μια τί ακριβως εκανε η μητερα σου,γιατί οντως σας πηγε κομματακι ακριβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει, ή το έστειλε με τις ταχυμεταφορές Ελτα (η κούριερ των ελτα που λέει ο manzana) ή/και παράλληλα αποστολή και ως "δέμα" που εκεί ξεσκίζονται οι τιμές του. Θα φτιάξει την κούτα και στον υπάλληλο θα ζητήσει αποστολή "ως απλό" (όχι "ως δέμα") και άντε και συστημένο αν θέλει. θα το ζυγίσουν και θα βγει το μαλλί στο πλαίσιο των τιμών που σου εγραψα και που βλέπεις στον τιμοκατάλογο για επιστολικές αποστολές=ως απλό (έως 2 κιλά, αν είναι παραπάνω πάει αναγκαστικά "ως δέμα"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Όπως τα λέει ο scullyist κάντε το την επόμενη φορά Επίσης είμαι Η manzana,σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Καλό βράδυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποια χρεωστική της Εθνικής τράπεζας κάνει για paypal? Δοκιμασμένο/σίγουρο από κάποιον, αν είναι δυνατόν pls... απάντηση μετά απο τηλ.: καμία. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2014 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πως στέλνω λεφτά από έναν λογαριασμό Εθνικής σε έναν άλλο επίσης Εθνικής (όχι δικό μου) μέσω e-banking; Στην Πειραιώς, πήγαινα "Μεταφορά/Εμβάσματα" -> "Μεταφορές" -> "Μεταφορά προς τρίτους εντός Τράπεζας". Στην Εθνική στο "Μεταφορές/Εμβάσματα" έχει μόνο μεταφορά προς άλλο δικό μου λογαριασμό, και μετά μόνο εμβάσματα. Αλλά δεν ξέρω τι είναι τα εμβάσματα Είναι το ίδιο; Αρκεί δηλαδή να επιλέξω "Έμβασμα προς λογαριασμό ΕΤΕ"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ναι έμβασμα σε λογαριασμό ετε, απο κει γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα μιλαμε για τρελο κολλημα μυαλου.Ρε παιδια πως το λενε εκεινο το εξτραδακι για τα windows , οχι update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Service Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 α μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εχω ενα βιβλιαριο καταθεσεων στην εθνικη.Θελω να βγαλω μια καρτα αναληψεων για αυτο .Μπορει αυτο να γινει online ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πετύχει κανείς το συγκεκριμένο σαμπουάν σε φαρμακείο εντός Αθήνας/Ελλάδας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις