Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημάρας παίδεεεεεsh, θέλω να πάρω ένα μπουφάν αμάνικο όμως, σχετικά φθηνό. έχετε να προτείνετε καταστήματα;; 8ανξ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψαχνω ιδεες για ποικιλια κρεατικων σε τραπεζι με μπυρες με παρεα. ΠΧ που μπορω να βρω διαφορα περιεργα λουκανικα σαν αυτα που εχουν σε μπυραριες? Τι αλλα κρεατα μπορουμε να ετοιμασουμε σαν Mix grill?

Ψαχνω ιδεες για ποικιλια κρεατικων σε τραπεζι με μπυρες με παρεα. ΠΧ που μπορω να βρω διαφορα περιεργα λουκανικα σαν αυτα που εχουν σε μπυραριες? Τι αλλα κρεατα μπορουμε να ετοιμασουμε σαν Mix grill?

Που βρίσκεσαι η κεντρική κρεαταγορά έχει ποικιλία λουκάνικα και σε καλές τιμές και απέναντι της στην αγορά με τα λαχανικά και τριγύρω έχει μαγαζιά με ποικιλία λουκάνικα.Επιπλέον παιδάκια,φτερούγες-μπουτάκια κοτόπουλου,μπριζολίτσες,μπιφτεκάκια,πανσέτες.σουβλάκια μπορείς να κάνεις φοβερούς συνδυασμούς με λαχανικά ή ότι άλλο θες ενδιάμεσα.

Τι είναι υάλωμα; Αυτό που κάνουν στα βάζα που γυαλίζει; Νομίζω glazing.

Όχι,βάζουν υγρό γυαλί χωρίς να χρησιμοποιούν θερμοδυναμικές μεθόδους.

Νομίζω...

• Like 1

Sorry  το έγραψα στο offtopic αντι για εδω.Αντιγράφω:

Ρε παίδες, τί πίπες είναι το ΦΜΥ και η Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης που βλεπω στις κρατήσεις στην εκκαθάριση του Ιανουαρίου;

Μου βγαίνουν 72 ευρώ σύνολο.

Βγάλε το ερωτηματικό από την πρόταση κι έχεις ήδη γράψει την απάντηση.

Και αυτά θα τα πληρώνω κάθε μήνα;Ή είναι ένα ποσό π.χ. 150 ευρώ και το βάζουν σε 2 δόσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...