Captain Nemo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks ! Δευτερη ερωτηση Για να στειλω γραμμα στο Μαρουσι , στο τελος μετα το Μαρουσι γραφω "Αθηνα" ή ; "Αττική" 1
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κατι σαν το xtranormal αλλα με ελληνικό voice over? Thanks
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks ! Δευτερη ερωτηση Για να στειλω γραμμα στο Μαρουσι , στο τελος μετα το Μαρουσι γραφω "Αθηνα" ή "Αττική" ; ότι και να γράψεις δεν έχει σημασία. Εγώ όταν η αλληλογραφία είναι με το εσωτετικό γράφω σχεδον πάντα σκέτο το δήμο όταν είναι με εξωτερικό "Haidari - Athens" 1
BadBoy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει καμιά περίπτωση αγγλικά win xp να γίνουν ελληνικά χωρίς νέα εγκατάσταση; Καθυστερημένα μεν, αλλά όχι. Από τα Vista και μετά υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
frabalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τάδε Ταδόπουλος Ψωλαρμενησίου 69 1κάμποσο 52 Μαρούσι
giorgolavos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εχω το περασει στο galaxy s3 το slim bean και χρησιμοποιω το autocorrect που εχει μεσα κυρις γιατι βαριεμαι να βαζω τονους. Μερικες (πολυ λιγες) λεξεις ομως τις αλλαζει σε κατι αλλο. Ξερει κανεις πως μπορω να αντικαταστησω καποια λεξη που γραφω με καποια συγκεκριμενη που θελω; Π.Χ. οταν γραφω "εσυ" θελω απλα να βαζει τον τονο, αυτο το αλλαζει σε "ΕΣΥ"
Silverage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παίδες, όσοι έχετε ibanking της εθνικής σας δουλεύει το iStatements που δείχνει εκκαθαριστικά και τέτοια;
giorgolavos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παίδες, όσοι έχετε ibanking της εθνικής σας δουλεύει το iStatements που δείχνει εκκαθαριστικά και τέτοια; εγω μολις το τσεκαρα και δεν μου δουλευει
scullyist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για χρήση εγγύησης (πρόβλημα οθόνης), παίρνω τηλ. απευθείας την αντιπροσωπεία/service της Dell ή στο μαγαζί από το οποίο πήρα την οθόνη και τρέχουν αυτοί την διαδικασία?
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Για χρήση εγγύησης (πρόβλημα οθόνης), παίρνω τηλ. απευθείας την αντιπροσωπεία της Dell ή στο μαγαζί από το οποίο πήρα την οθόνη και τρέχουν αυτοί την διαδικασία? Οταν ειχα προβλημα με τη οθονη μου Samsung, ειχα παρει τηλ. το πλαισιο αλλά μου είπαν να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία. Πήρα τηλ. στη samsung, εστειλα με φαξ ή mail την αποδειξη αγορας και 1-2 εργασιμες μέρες μετά μου έφερε ενα κουριερ μια νέα οθόνη παιρνοντας την παλια.
scullyist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Thanks, οπότε -απ'ότι διαβάζω κι αλλού και για την dell- απευθείας στο σέρβις. Μου κάνει εντύπωση πάντως, έτσι απλά χωρίς να την τσεκάρουν έστειλαν καινούρια οθόνη; είχε ψοφήσει εντελώς η δική σου; Η δική μου παίζει γενικά μια χαρά, απλά έχει βγάλει μια σκια (πρόβλημα στο backlight με το φτωχό μου το μυαλό), οπότε αναρωτιέμαι αν θα παίξει φάση, τσεκ για πιθανή επιδιόρθωση-επιστροφή της ίδιας, ή αν στέλνουν απλά απευθείας αντικατασταση...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εχω την εντύπωση ότι ακομα και για backlight θα σου δώσουν αλλη και όταν φτιάξουν τη δική σου θα τη χρησιμοποιήσουν αλλου. Εμένα μερικές φορές αναβοσβηνε όταν άνοιγα το pc, καμια φορά όταν κουνουσα το καλώδιο από πίσω εφτιαχνε και πίστευα ότι ειναι η καρτα γραφικών. Καποια στιγμή έβγαζε μόνιμα μαυρο, χωρίς να τσεκαρω καρτα γραφικών και λέγοντας τους απλως ότι ανοιγω το πισι και βλέπω μαυρο μου ειπαν οτι θα μου φέρουν μια καινουρια..
scullyist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίοι... και κάποτε διάβαζα μπινελίκια για το σέρβις της Samsung, ή άλλαξαν πλέον ρότα ή είσαι τυχερός. Είδωμεν από αύριο με τους δικούς μου, thanks again...
Praetorianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Thanks, οπότε -απ'ότι διαβάζω κι αλλού και για την dell- απευθείας στο σέρβις. Μου κάνει εντύπωση πάντως, έτσι απλά χωρίς να την τσεκάρουν έστειλαν καινούρια οθόνη; είχε ψοφήσει εντελώς η δική σου; Η δική μου παίζει γενικά μια χαρά, απλά έχει βγάλει μια σκια (πρόβλημα στο backlight με το φτωχό μου το μυαλό), οπότε αναρωτιέμαι αν θα παίξει φάση, τσεκ για πιθανή επιδιόρθωση-επιστροφή της ίδιας, ή αν στέλνουν απλά απευθείας αντικατασταση... Είχα ανοίξει thread πριν από 5(!) περίπου χρόνια εδώ στο insomnia γι' αυτό ακριβώς το πράγμα. Είχα μείνει έκπληκτος. Τους παίρνω τηλέφωνο, τους λεω ότι έχω πρόβλημα (πήγα να βγάλω την πρίζα κι άκουσα τσαφ, η Dell μας άφησε χρόνους την ίδια στιγμή), τους στέλνω την απόδειξη αγοράς, ε αυτό ήταν. Όλη κι όλη μου η επικοινωνία με την Dell από τότε μέχρι σήμερα ήταν τα 6 δευτερόλεπτα που έκανε ο deliverας να μου αφήσει την καινούρια οθόνη και να πάρει την παλιά, χέρι-χέρι. No questions asked. Ever. 1
Valerie_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χαζή απορία αλλά Πρώτη φορά αγοράζω αεροπορικά εισητήρια μέσω νετ. αλερετουρ η πτήση αλλά μου δίνει ένα κωδικό τσεκ ιν και ένα ticket number. γιατί; στο πριντσκριν δεν φαινεται αλλά υπάρχει και baggage (Thessaloniki-Athens)
Προτεινόμενες αναρτήσεις