cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και εμένα γιατί μου χωράει μόνο 69 (μαζί με τελείες και κενά) ? Αλλάζει;
frabalas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασα αλλά τίποτα. Στα σοβαρά καμία λύση; Γιατρό;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ποια συσκευή? Ψαξε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να βρεις κατι του στυλ character coding ή κατι τετοιο. Θα δεις τις επιλογες gsm alphabet ή unicode. Δες ποια ειναι τικαρισμενη και βαλε την αλλη. Απλα έτσι τα μηνύματα σου θα λαμβάνονται απο τον παραλήπτη σε κεφαλαια.
frabalas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και εμένα γιατί μου χωράει μόνο 69 (μαζί με τελείες και κενά) ? Αλλάζει; Έχω να στείλω μυνήματα από τότε (πριν 16 χρόνια) που χρησιμοποιούσαμε τα "ξένα κέντρα"...
agrio.imeros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασα αλλά τίποτα. Στα σοβαρά καμία λύση; Καλά σε λέει ο frabalas . Μια επίσκεψη σε ΩΡΛ ...
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ποια συσκευή? Ψαξε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων να βρεις κατι του στυλ character coding ή κατι τετοιο. Θα δεις τις επιλογες gsm alphabet ή unicode. Δες ποια ειναι τικαρισμενη και βαλε την αλλη. Απλα έτσι τα μηνύματα σου θα λαμβάνονται απο τον παραλήπτη σε κεφαλαια.That won't work
panosno1com Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 βαλε την εφαρμογη gosms , πηγαινε στις ρυθμισεις της , βαλε ελληνικα [αμα θες για να σε βολευει] κ μετα πηγαινε ρυθμισεις αποστολης -> send settings -locale support ενοτητα , κανε τικ στο κουτακι κ απο κατω πατα κ βαλε την ελληνικη γλωσσα. κλεισε την εφαρμογη πετα το κινητο πλακα κανω κλεισε την εφαρμογη για να «πιασουν» οι ρυθμισεις ! μπορεις και απο τη "διαχειριση εργασιων" πατωντας παρατεταμενα το κουμπι home , στις εφαρμογες που τρεχουν ν πατησεις διακοπη! κ μετα οταν ξανανοιξει θα ναι κομπλε! εδιτ: οπως ειπε κ ο storm πιο πανω θα παιρνει ο παραληπτης κεφαλαια το μηνυμα σου αμα ειναι ελληνικα! επισης το LG p 880 που εχω πχ , ηστοκ εφαρμογη στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες ενω το galaxy 1 που ειχα πριν ηθελε τη ρυθμισουλα του 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 That won't work Ναι αλλα σε ποια συσκευη.
angmar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ενημερωτικά, πλέον στο market παίζει η εφαρμογή 8sms η οποία έχει stock look, αλλά υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά (θέλει ρύθμιση φυσικά πρώτα). Την περίμενα καιρό γιατί αποφεύγω τα bloatware gosms & handcent όπως ο διάολος το λιβάνι. 2
panosno1com Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 το μονο που μ αρεσει στο gosms ειναι οτι μπορω να στειλω "προγραμματισμενο" sms κ ετσι δεν «αγχωνομαι» οτι θα ξεχασω κατι κ πιο παλια μ αρεσε που μπορουσα να κλειδωσω τα sms γιατι καποιοι ειναι καφροι κ μπαινουν κ κοιτανε λολ [κλειδωνα συγκεκριμενο "τοπικ" με sms οχι ολη την εφαρμογη "
onty Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Και εμένα γιατί μου χωράει μόνο 69 (μαζί με τελείες και κενά) ? Αλλάζει; Πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων και αλλαξε την ρυθμηση 'υποστιριξη χαρακτηρων' απο πληρη σε περιορισμενη...και ευχαριστησε με μετα!!
Adon1s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ενα πολεμικό αεροπλάνο πχ F16 ξεκινόντας απο Ελλάδα προς εξωτερικό , εως ποια χώρα περίπου θα του φτάσουν τα καύσιμα να φτάσει , προς Ευρώπη μερια ;
FilipposMD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ενα πολεμικό αεροπλάνο πχ F16 ξεκινόντας απο Ελλάδα προς εξωτερικό , εως ποια χώρα περίπου θα του φτάσουν τα καύσιμα να φτάσει , προς Ευρώπη μερια ; Θες και να γυρίσει μετά; Πάντως η εταιρεία δίνει range 3200 χιλιόμετρα, που σημαίνει Αθήνα με Νορβηγία (χωρίς επιστροφή). 2
Adon1s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Thanks ! Δευτερη ερωτηση Για να στειλω γραμμα στο Μαρουσι , στο τελος μετα το Μαρουσι γραφω "Αθηνα" ή "Αττική" ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις