Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω θα στο εκτυπώσουν αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τις προάλλες ηταν μπροστά μου ένας τύπος και παιδευόταν μισή ώρα με τους κωδικούς του για το ταξις, να μπουν και να του εκτυπώσουν μια οφειλή... Οπότε κάνε πως δεν ξέρεις κλπ κλπ, μην πας με το pdf "παρακαλώ εκτυπώστε" Πάρε καλού κακού ένα τηλέφωνο στο κεπ της περιοχής σου. Αλλιώς, κάνα βιβλιοπωλείο; Πολλά έχουν υπηρεσίες εκτύπωσης, scanning, fax κλπ. έντιτ, απορία: αυτό στις αγγελίες, που μια σελίδα μπορεί να έχει 10 αγγελίες, η επόμενη 3, μετά 4-5 σελίδες να έχουν από μία μόνο αγγελία (την ίδια συνήθως) και να σε σπάνε τα νεύρα, και μετά ξανά 10 κοκ, το παθαίνει κι άλλος ή εγώ κάνα καμιά μαλακία; Θα παω μετα και θα τα παρω με την σειρα βιβλιοπωλειο, φωτογραφειο, γερμανος ε καπου θα το εκτυπωσουν
Muchacho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στην Ελλαδα υπαρχει το αθλημα(ο θεος να το κανει) Curling?Καποιος συλλογος,χωρος κατι?
yannis27gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ντομάτες ηλιοκαμένες ξέρετε κάπου σε καλη τιμή; Μασούτης, με τη δικιά του ετικέτα.
barca10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στην Ελλαδα υπαρχει το αθλημα(ο θεος να το κανει) Curling?Καποιος συλλογος,χωρος κατι? http://www.curling.gr/
Captain Nemo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μασούτης, με τη δικιά του ετικέτα. Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς είμαι πολύ Νότια και θέλω ΚΤΕΛ θυμάσαι πόσο πήγαινε το κιλό για να κάνω σύγκριση; Στην Ελλαδα υπαρχει το αθλημα(ο θεος να το κανει) Curling?Καποιος συλλογος,χωρος κατι? Όνομα και αυτό δηλαδή μαζεύονται και κάμνουν μπούκλες;
Cossutius. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γρηγορη ερώτηση. Τα ΚΕΠ μπορουν να επικυρωσουν αντιγραφο πτυχίου Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, ΙΕΚ, απολυτήριο λυκείου? Εννοώ να πας με μια φωτοτυπία του πάπυρου ξέρω γω να στην επικυρώσουν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Λυκείου & ΙΕΚ ναι (πρόσφατα το έκανα για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ), δεν βρίσκω λόγο να ΜΗΝ το κάνουν εφόσον είναι επίσημο έγγραφο του κράτους... (προφανώς χρειάζεσαι και τα πρωτότυπα έγγραφα στο ΚΕΠ =ρ) 1
Cossutius. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Λυκείου & ΙΕΚ ναι (πρόσφατα το έκανα για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ), δεν βρίσκω λόγο να ΜΗΝ το κάνουν εφόσον είναι επίσημο έγγραφο του κράτους... (προφανώς χρειάζεσαι και τα πρωτότυπα έγγραφα στο ΚΕΠ =ρ) Ναι βρε εννοείται. Απλά τα ΙΕΚ π.χ. έχουν τον πάπυρο ρε παιδί μου, το πτυχίο. Αυτό θα το επικυρώσουν ή ο καθένας πρεπει να τρέχει στην διοικητική αρχή?
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γρηγορη ερώτηση. Τα ΚΕΠ μπορουν να επικυρωσουν αντιγραφο πτυχίου Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, ΙΕΚ, απολυτήριο λυκείου? Εννοώ να πας με μια φωτοτυπία του πάπυρου ξέρω γω να στην επικυρώσουν. Και εγω ναι θα σου πω για λυκειο ξερω σιγουρα γιατι εχω παει λογω προκηρηξεων παλιοτερα και για τα αλλα ξερω απο φιλους. Το μονο που δεν ξερω ειναι για τον παπυρο που νομιζω οτι ειναι μονο για κορνιζα και οχι κατι αλλο. Υ.Γ Τελικα πηγα σημερα και μου το εκτυπωσαν το εκκαθαριστικο αλλα ασπρομαυρο, λογικα περναει ετσι ?
Cossutius. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα πηγα σημερα και μου το εκτυπωσαν το εκκαθαριστικο αλλα ασπρομαυρο, λογικα περναει ετσι ? Ναι βρε εννοείται 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται ο "πάπυρος" του ΙΕΚ, την βεβαίωση ότι έχει πετύχει στην κρατική πιστοποίηση (όπου αναφέρεται ο βαθμός στα γραπτό κομμάτι...)
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει καμιά περίπτωση αγγλικά win xp να γίνουν ελληνικά χωρίς νέα εγκατάσταση;
giorgolavos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει καμιά περίπτωση αγγλικά win xp να γίνουν ελληνικά χωρίς νέα εγκατάσταση; Δες αυτο. Το εχω κανει για 7. http://vistalizator.en.lo4d.com/ 1
Anorymous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι βρε εννοείται Τιποτα δεν εννοειτε οταν εχεις να κανεις με το ελληνικο δημοσιο 1
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Γρηγορη ερώτηση. Τα ΚΕΠ μπορουν να επικυρωσουν αντιγραφο πτυχίου Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, ΙΕΚ, απολυτήριο λυκείου? Εννοώ να πας με μια φωτοτυπία του πάπυρου ξέρω γω να στην επικυρώσουν. 1)πρεπει να πας και το πρωτότυπο 2) δεν επικυρώνουν αγγλόφωνα έντυπα ή έντυπα απο ιδιωτικούς οργανισμούς (ecdl, michigan) Μια Γρηγόρη ερώτηση Ετςι και βάλω τα win 8.1 σε διαφορετικό δίσκο σε σύστημα που ήδη υπάρχει win 7,θα παίξει μπάλα το boot ή θα πρεπει να μπω στο αρχείο για να το φτιάξω; Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις