Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν λέω να είμαστε επιθετικοί. Κι εγώ πάντα χαλαρά τους αντιμετωπίζω, μένω μέτρα πίσω για να μην αισθάνονται πίεση. Πολύ τζέντλεμαν.

Αλλά σε περιτπωσεις που είναι απαραίτητο, ας αγχωθεί, δεν είναι κακό. Εκτός κι αν θέλεις άλλη φορά να μην αποφύγεις τον τοίχο και να φτιάχνεις μόνη σου τις λαμαρίνες..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ενημερότητα εννοείς;

Εκκαθαριστικο που λεει τι εισοδημα εχω κλπ.

Το θελω για τον ΟΑΕΔ μου ειπαν να τους το παω την επομενη φορα που θα ανανεωσω την καρτα ανεργειας, δυστηχως δεν εχω ουτε εκτυπωτη ουτε καποιο ιντερνετ καφε κοντα.

αυτό δεν το εκτυπώνεις και μόνος σου από το taxis net?

Ναι ρε αλλα δεν εχω εκτυπωτη ουτε ιντερνετ καφε κοντα.

ο Λογιστής σου έχει αντίγραφο ζήτησε του το.

Δεν εχω λογιστη

ούτε γνωστούς/φίλους/συγγενείς με αυτά κοντά? damn...

Ναι δυστηχως δεν, ειπα σημερα στον αδερφο μου που ηταν στην δουλεια και εχουν εκτυπωτη και τα εκανε σκατα 2 ωρες για μια εκτυπωση και τελικα την εβγαλε και κομενη οποτε δεν περναει.

Αν παω με το pdf στο κινητο σε κανεναν γερμανο λες να την εκτυπωση ?

Εκκαθαριστικο που λεει τι εισοδημα εχω κλπ.

Το θελω για τον ΟΑΕΔ μου ειπαν να τους το παω την επομενη φορα που θα ανανεωσω την καρτα ανεργειας, δυστηχως δεν εχω ουτε εκτυπωτη ουτε καποιο ιντερνετ καφε κοντα.

νομίζω θα στο εκτυπώσουν αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τις προάλλες ηταν μπροστά μου ένας τύπος και παιδευόταν μισή ώρα με τους κωδικούς του για το ταξις, να μπουν και να του εκτυπώσουν μια οφειλή... Οπότε κάνε πως δεν ξέρεις κλπ κλπ, μην πας με το pdf "παρακαλώ εκτυπώστε"  :-D   Πάρε καλού κακού ένα τηλέφωνο στο κεπ της περιοχής σου.

Αλλιώς, κάνα βιβλιοπωλείο; Πολλά έχουν υπηρεσίες εκτύπωσης, scanning, fax κλπ.

έντιτ, απορία: αυτό στις αγγελίες, που μια σελίδα μπορεί να έχει 10 αγγελίες, η επόμενη 3, μετά 4-5 σελίδες να έχουν από μία μόνο αγγελία (την ίδια συνήθως) και να σε σπάνε τα νεύρα, και μετά ξανά 10 κοκ, το παθαίνει κι άλλος ή εγώ κάνα καμιά μαλακία;

• Like 1

Κοίταγα να δω τις προθεσμίες φορολογικών δηλώσεων και λέει από 20 μάρτη ως τέλος Ιούνη.

Είναι ίδιες για όλους ? (μισθωτούς / ελ. επαγγελματίες κλπ) 

έντιτ, απορία: αυτό στις αγγελίες, που μια σελίδα μπορεί να έχει 10 αγγελίες, η επόμενη 3, μετά 4-5 σελίδες να έχουν από μία μόνο αγγελία (την ίδια συνήθως) και να σε σπάνε τα νεύρα, και μετά ξανά 10 κοκ, το παθαίνει κι άλλος ή εγώ κάνα καμιά μαλακία;

Είναι χρόνιο μπαγκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...