frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ποδήλατο έχει ; Προσοχή στα "δώρα με ρόδες",εμένα η αδερφή μου με έβαλε στη μαύρη λίστα που ήθελα να χαρίσω στο μεγάλο της τη 500άρα μου. Τελικά τον δασκάλεψε τον μπαγάσα και όταν του έκανα επίσημη πρόταση να του τη χαρίσω,αρνήθηκε. Του πήρε πεζάκι κάμπριο 206 μεταχείρω... 1
Pintsie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 εμείς πήραμε στην εγγονή του πατριού μου μία φωτογραφική μηχανή. Γιατί μέχρι τα 10 της έπαιρνε ρούχα και παιχνίδια και είπαμε σιγά σιγά να βρει νέα χόμπυ.
JohnXarxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 1. όχι, είναι φτιαγμένος για να είναι στην πρίζα. Εκτός κι αν έχει κάνα πρόβλημα. 2. θεωρητικά ναι, δεν παίρνει αέρα. ωστόσο ένα πολύμπριζο με διακόπτη θα σε έβγαζε απο την αμφιβολία και απο περιττά έξοδα για συσκευές που μπορεί να καταναλώνουν κάτι σιωπηλά... 1
kalogeros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχει αγοράσει κανένας από το www.seeds-gallery.com; Θεωρείτε αξιόπιστο ή θα κλαίω τα λεφτά μου; Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο με ποικιλία σε σπόρους, το οποίο να είναι δοκιμασμένο;
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εφαγα σκαλωμα θυμαται κανεις πως λεγετε η σειρα με τις εικονες που δειχνει την προκαταληψη σε κοινωνικες ομαδες ακομα και οταν αυτες κανουν καλο? skinhead προσπαθει να σωσει τον παππου απο αντικειμενο που πεφτει και τα σχετικα. Thanks
Gtr34 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 εφαγα σκαλωμα θυμαται κανεις πως λεγετε η σειρα με τις εικονες που δειχνει την προκαταληψη σε κοινωνικες ομαδες ακομα και οταν αυτες κανουν καλο? skinhead προσπαθει να σωσε τον παππου απο αντικειμενο που πεφτει και τα σχετικα. Thanks Taboo
giorgos147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καταλαθος εστειλα παραγγελια στο amazon. Αμεσως ακυρωσα. Στο δευτερο mail γραφει οτι δε χρεωθηκα για αυτη τη συναλλαγη αλλα οντως δε χρεωθηκα; Γιατι ειχα συνδεδεμενες καρτες μεσα. παιχτηκε αγχος!!
Silverage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Χρεώνουν όταν τα στέλνουν.Άρα, δεν χρεώθηκες. Tip: internet banking.
giorgos147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ελα πες στον πατερα μου για internet banking. Ευχαριστω για το info.
Silverage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ελα πες στον πατερα μου για internet banking. ΓΙατί όχι;Εγω θα στείλω την γιαγιά μου να ζητήσει για κωδικούς internet banking στην Πειραιώς που έχει λογαριασμό για να μην ανοίγω εγω άλλον να το χρησιμοποιώ.
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μια γκομενα με ρωταει γιατι δεν λειτουργει το bluetoth στο λαπτοπ της. Εχουμε καμια ιδεα γιατι εγω απο λαπτοπ ουτε καν? Το κατεβασε στο λαπτοπ της, δειχνει οτι εχει σημα, αλλα οταν παει να στειλει απο το κινητο δεν στελνετε κατι.
gang Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πες της να δοκιμάσει να κλείνει το wifi όταν δουλεύει το bluetooth
Gtr34 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Can I have link, kind sir? http://natgeotv.com.au/tv/taboo/ Υποθέτω ότι αυτό είναι που ψάχνεις , την σειρά την έχει παίξει και το skai παλιότερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις