Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 1) Στον φουρνο μικροκυματων πειραζει αμα ειναι στην πριζα ολη την ωρα? Βαριεμαι να βγαζω το καλωδιο και να το βαζω καθε φορα που το χρησιμοποιω. 2) Στον ιδιο φουρνο παλι, στα αριστερα του που εχει τρυπες για να βγαινει αερας, εχω βαλει τροφιμα (δημητριακα, μερεντες κτλ). Υπαρχει καποιος κινδυνος; Γιατί, την τηλεόραση που την έχεις συνέχεια στην πρίζα τί έχει πάθει; Αρκει να μην τις κλείνεις τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 2) Κινδυνος για τα τροφημα εννοω. Μηπως ο αερας που βγαινει δεν ειναι και τοσο καθαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αριστερά-δεξιά και πίσω πρέπει να έχεις κενό ~10cm. Και πάνω νομίζω πρέπει να έχεις κενό ~20cm. Για να παίρνει αέρα ο φούρνος. 2) Κινδυνος για τα τροφημα εννοω. Μηπως ο αερας που βγαινει δεν ειναι και τοσο καθαρος. Με αυτή τη λογική θα φορούσαμε μάσκες όποτε κάναμε χρήση μικροκυμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχει γενεθλια η βαφτιστήρα μου. Γίνεται 10. Πείτε καμιά ιδέα για δώρο που να μπορώ να αγοράσω και στείλω από internet. Υπάρχουν κλασσικές λύσεις Βιβλία έχω αγοράσει στο παρελθόν Ρούχα και τέτοια απορρίπτονται γιατί δε ξέρω νόυμερα και είναι δύσκολο να επιστραφούν επειδή είναι επαρχία Ηλεκτρονικά κλπ πρέπει να είναι καλυμένη Όποιος έχει παιδιά, ανήψια, βαφτιστήρια στην ηλικία αυτή ας ρίξει καμιά ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Κανας λογιστής; Καταργούνται οι κωδικοί για: *το στεγαστικό επίδομα *όσους γεννήθηκαν πριν από την 1/1/1982 *μισθωτούς ή συνταξιούχους που διαμένουν σε παραμεθόρια περιοχή *τον αριθμό των ανήλικων τέκνων *τους τόκους στεγαστικών δανείων κύριας κατοικίας *τα ποσά των δανείων *τα ασφάλιστρα ζωής *τις δαπάνες αποκατάστασης διατηρητέων *τις δαπάνες αποκατάστασης ακινήτων *τα φροντιστήρια των παιδιών *τις υποχρεωτικές εισφορές σε Ταμεία ασφάλισης *την επιχειρηματική αμοιβή για ομόρρυθμες εταιρείες, ετερόρρυθμες εταιρείες ή κοινωνικές κληρονομικού δικαίου *τις ζημιές προηγούμενων οικονομικών ετών από ατομική επιχείρηση Την ίδια ώρα επέρχονται αλλαγές και προσθήκες στους κωδικούς που αφορούν: *όσους έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος για πρώτη φορά από 1-1-2013 *το εισόδημα από ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ή ελευθέρου επαγγέλματος για μέχρι 3 εργοδότες και υπογεγραμμένη σύμβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω που το τσίμπησες, αυτό που έχει αλλάξει είναι οτι οι εισφορές έμπαιναν σε ξεχωριστή κατηγορία, τώρα μπαίνουν μαζι με τα υπόλοιπα έξοδα. DrLo, τι της αρέσει; Γενικά κι αόριστα, άμα έχει μπει σε προεφηβεία, ένα καλό άρωμα θα της αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω που το τσίμπησες, αυτό που έχει αλλάξει είναι οτι οι εισφορές έμπαιναν σε ξεχωριστή κατηγορία, τώρα μπαίνουν μαζι με τα υπόλοιπα έξοδα. Από δω μέσα. Το ίδιο μου είπε κι ο λογιστής μου,να μην ασχοληθώ καν. Η φάση είναι ότι εκπίπτουν ως ήταν,σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχει γενεθλια η βαφτιστήρα μου. Γίνεται 10. Πείτε καμιά ιδέα για δώρο που να μπορώ να αγοράσω και στείλω από internet. Υπάρχουν κλασσικές λύσεις Βιβλία έχω αγοράσει στο παρελθόν Ρούχα και τέτοια απορρίπτονται γιατί δε ξέρω νόυμερα και είναι δύσκολο να επιστραφούν επειδή είναι επαρχία Ηλεκτρονικά κλπ πρέπει να είναι καλυμένη Όποιος έχει παιδιά, ανήψια, βαφτιστήρια στην ηλικία αυτή ας ρίξει καμιά ιδέα. Έχω ανιψάκι σε αυτή την ηλικία, στα γενέθλια του έδωσα λεφτά να αγοράσει ότι θέλει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @frabalas: Ναι, ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε. Άμα περνά τα έσοδα-έξοδα ο λογιστής, μην ασχολείσαι καν -εγώ τα περνάω ο ίδιος γι αυτο το ξέρω @Gtr34: Εγώ δε συμφωνώ με τα λεφτά, το βρίσκω πολύ απρόσωπο -αν και βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ρώτα την μητέρα της τι χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @frabalas: Ναι, ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε. Άμα περνά τα έσοδα-έξοδα ο λογιστής, μην ασχολείσαι καν -εγώ τα περνάω ο ίδιος γι αυτο το ξέρω @Gtr34: Εγώ δε συμφωνώ με τα λεφτά, το βρίσκω πολύ απρόσωπο -αν και βολικό. Είναι ναι,αλλά επειδή δεν έχω καλό γούστο στα δώρα βολεύει μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @frabalas: Ναι, ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε. Άμα περνά τα έσοδα-έξοδα ο λογιστής, μην ασχολείσαι καν -εγώ τα περνάω ο ίδιος γι αυτο το ξέρω @Gtr34: Εγώ δε συμφωνώ με τα λεφτά, το βρίσκω πολύ απρόσωπο -αν και βολικό. Ουφφφφ. Για τα λεφτά στο ανηψάκι,συνηγορώ κι εγώ. Θάναι ο πιό μάγγας θείος και θα τον μνημονεύει ες αεί. Άσε τις γκομενούλες του μεθαύριο που θα του κάνει μόστρα του μπαρμπαδιού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Από δω μέσα. Το ίδιο μου είπε κι ο λογιστής μου,να μην ασχοληθώ καν. Η φάση είναι ότι εκπίπτουν ως ήταν,σωστά; από ότι κατάλαβα, εκπίπτει όλο το ποσό από το φορολογητέο εισόδημα, όπως ήταν μέχρι προπερσι. Μόνο πέρυσι δεν αφαιρούνταν όλο το ποσό από τα έσοδα, αλλά είχαμε έκπτωση από τον φόρο 10% του ποσού των εισφορών. Νομίζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τσούξει πολύ φέτος, μουστάκια. Μια μεγάλη συσκευασία βαζελίνη τράβα πάρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 @Gtr34: Εγώ δε συμφωνώ με τα λεφτά, το βρίσκω πολύ απρόσωπο -αν και βολικό. Και εμένα δε μου κάθεται καλά το "δίνω λεφτά και κάνει ότι θέλει" αν και έχει σίγουρα πολλά καλά σαν λύση. Δε μου παέι και σαν κίνηση, δε ξέρω γιατί Το πιο κοντινό που έχω κάνει σε αυτό ήταν που είχα δώσει σε ένα φίλο μου δώρο για το κοριτσάκι του (μωρό τότε) μια προπληρωμένη πιστωτική το οποίο αν και στη πράξη είναι το ίδιο μου κάθεται καλύτερα. Εδώ βέβαια υπάρχει το τεχνικό πρόβλημα ότι είμαστε πολύ μακριά οπότε δε λεέι να κάνω δώρο στη βαφτιστήρα μου κατάθεση μέσω winbank .... παραείναι τυπικούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 από ότι κατάλαβα, εκπίπτει όλο το ποσό από το φορολογητέο εισόδημα, όπως ήταν μέχρι προπερσι. Μόνο πέρυσι δεν αφαιρούνταν όλο το ποσό από τα έσοδα, αλλά είχαμε έκπτωση από τον φόρο 10% του ποσού των εισφορών. Νομίζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τσούξει πολύ φέτος, μουστάκια. Μια μεγάλη συσκευασία βαζελίνη τράβα πάρε. Άϊντε ρε πάαινε παραπέρα,πονάνε ωρέ τα παλουκάρια και χρειάζονται βαζελίνη; Στα ξερά ρε,ούτε κάν καλαμπόκι πριν δε χρειάζομαι. Ναι,είναι καλύτερα φέτος,αφαιρείται όλο το ποσό (κι όχι το 10% απ' το εισόδημα όπως παλιά),μπαίνει στα έξοδα. Στόχω ξαναπεί,δεν φοβάμαι για φέτος,μία η άλλη θα μούρθει. Του χρόνου θα ξαναλλάξει,θα πάρουνε το μπούλο οι καριολαραλίοι (ίσως και καμια "ψιλή" φεύγοντας) και οι άλλοι ριχτάδες που θα ενσκήψουν θα φοβηθούν και για αρχή θα μας "γαργαλάνε".Ε,μετά που θα παλιώσουν θα μας τον σφυρίξουνε δεόντως,αλλά έχει ο γιαραμπής μέχρι τότενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις