Valerie_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποια είναι η Ελληνική ορολογία της babysitter; Δηλαδή της κοπέλας που προσέχει τα παιδιά όταν λείπουν οι γονείς; Υπάρχουν ελληνικοί όροι; εγώ πρόχειρα πρόχειρα σκέφτηκα νταντά , γκουβερνάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μια σκεψη ειναι ρε παιδια δεν ειπα οτι θα το αγορασω.. Οσο για τον θερμο παρε εναν και δες ποσο θα σου παει.. Καλυτερα να δωσεις 5€ παρα 20 για το ονομα μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες κουβά, πάρε το daihatsu Copen, καλύτερο από σμάρτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίξω νέο thread. Θέλω να πάρω ένα καινούριο controller για το pc και έχω μια ερώτηση. Δείτε λίγο τα δυο παρακάτω και πείτε μου αν το πρώτο κάνει για pc. Στα public που ρώτησα μου είπαν ότι μόνο το 2ο κάνει αλλά στο 1ο βλέπω reviews χρηστών που λένε ότι δουλεύει με windows 7, άρα το συνδέουν με το pc και όλα καλά. Θα ήθελα το πρώτο γιατί είναι με καλώδιο και το 2ο (που μου λένε να πάρω τα public) είναι ασύρματο και δε θέλω να μπλέξω με μπαταρίες. Αυτό που θέλω: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-heiristirio-mayro/prod760680pp/ Αυτό που δε θέλω: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-heiristirio-pcxbox-360-mayro/prod1980019pp/ Αυτά τα λίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει να βρω (εντός Αθήνας) καλό/ποιοτικό θερμό 500-750ml σε τιμή ~10€ ή θα αναγκαστώ να σκάσω 20€ στα Starbucks για σχεδόν 500αρι? Εδώ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Θα ρωτήσω εδώ για να μην ανοίξω νέο thread. Θέλω να πάρω ένα καινούριο controller για το pc και έχω μια ερώτηση. Δείτε λίγο τα δυο παρακάτω και πείτε μου αν το πρώτο κάνει για pc. Στα public που ρώτησα μου είπαν ότι μόνο το 2ο κάνει αλλά στο 1ο βλέπω reviews χρηστών που λένε ότι δουλεύει με windows 7, άρα το συνδέουν με το pc και όλα καλά. Θα ήθελα το πρώτο γιατί είναι με καλώδιο και το 2ο (που μου λένε να πάρω τα public) είναι ασύρματο και δε θέλω να μπλέξω με μπαταρίες. Αυτό που θέλω: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-heiristirio-mayro/prod760680pp/ Αυτό που δε θέλω: http://www.public.gr/product/gaming/accessories/xbox-360-accessories/microsoft-xbox-360-heiristirio-pcxbox-360-mayro/prod1980019pp/ Αυτά τα λίγα Δες και αυτό που κάνει σίγουρα για pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σοβαρά τώρα, γιατί οι Ελληνίδες έχουν ψύχωση με το να γίνουν ξανθιές ? Από σκούρο μελαχρινό μέχρι ανοιχτό ξανθό έχει πολύ απόσταση και φαίνεται τρομερά ψεύτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RHCP12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω ασχοληθει με ρουτερ ποτε και εχω μια απορια για ενα φιλο, οτε συνδεση,ρουτερ bautec tw263r4 a2,δεν εχει αναβαθμιστει ποτε,λογικα θα υπαρχει αναβαθμιση τοσα χρονια σιγουρα,που τη βρισκω? στο μενου του ρουτερ εχει και μια επιλογη romfile τι ειναι αυτο? επισης δεν πιανει σε αλλο δωματιο παρα μονο εκει που ειναι το ρουτερ,ο οτε το αλλαζει η να αγορασει αλλο? αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω ασχοληθει με ρουτερ ποτε και εχω μια απορια για ενα φιλο, οτε συνδεση,ρουτερ bautec tw263r4 a2,δεν εχει αναβαθμιστει ποτε,λογικα θα υπαρχει αναβαθμιση τοσα χρονια σιγουρα,που τη βρισκω? στο μενου του ρουτερ εχει και μια επιλογη romfile τι ειναι αυτο? επισης δεν πιανει σε αλλο δωματιο παρα μονο εκει που ειναι το ρουτερ,ο οτε το αλλαζει η να αγορασει αλλο? αυτα! firmware update εννοεις; ειχα κι εγω ΟΤΕ με το ιδιο ρουτερ για δυο χρονια και στο site του ΟΤΕ δεν ειχε βγει αναβαθμιση. Μπες στην σελιδα του ΟΤΕ και ψαξε εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 τα ακρυλικά ρούχα , προκαλούν «φαγουρα» και..δυσάρεστες καταστάσεις σε εμάς που ιδρώνουμε εύκολα;πχ http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-mock-v-neck-mens-jumper-559008 [λεει 100% ακρυλικό] Είναι κάτι σαν τα πολυεστερικά ας πουμε; :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άμα συνδέσω πληκτρολόγιο usb σε λαπτοπ θα εχω 2 πληκτρολογια; Σκεφτομαι να αγορασω αυτο γιατι το λαπτοπ εχει τραγικο πληκτρολογιο και γραφω πολλες ωρες.Οι αξιολογησεις λενε οτι ειναι εργονομικο και καλο για πολυωρη χρηση. Θα κανω τη δουλεια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άμα συνδέσω πληκτρολόγιο usb σε λαπτοπ θα εχω 2 πληκτρολογια; Σκεφτομαι να αγορασω αυτο γιατι το λαπτοπ εχει τραγικο πληκτρολογιο και γραφω πολλες ωρες.Οι αξιολογησεις λενε οτι ειναι εργονομικο και καλο για πολυωρη χρηση. Θα κανω τη δουλεια μου; Δε ξερω αν βοηθαει αλλα εχω συνδεσει 2 mouse εγω κ εχω 2 mouse Οταν ειμαι στο γραφειο χρησιμοποιω το gaming και οταν ειμαι σε αποσταση ανοιγω το ασυρματο! οποτε λογικα θα εχεις κ εσυ 2 πληκτρολογια Για το αν ειναι εργονομικο δε ξερω να σου απαντησω ;/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ποια είναι η Ελληνική ορολογία της babysitter; Δηλαδή της κοπέλας που προσέχει τα παιδιά όταν λείπουν οι γονείς; Είναι λίγο πιο γενικό και πηγαίνει πιο πολύ προς την παραμάνα, αλλά το μόνο καθαρά ελληνικό που μπόρεσα να σκεφτώ είναι «τροφός». Κατά τα άλλα, το νταντά είναι πιο σωστό, απλά δεν έχει ελληνική ρίζα. Άμα συνδέσω πληκτρολόγιο usb σε λαπτοπ θα εχω 2 πληκτρολογια; Σκεφτομαι να αγορασω αυτο γιατι το λαπτοπ εχει τραγικο πληκτρολογιο και γραφω πολλες ωρες.Οι αξιολογησεις λενε οτι ειναι εργονομικο και καλο για πολυωρη χρηση. Θα κανω τη δουλεια μου; Ναι φυσικά και θα έχεις 2 πληκτρολόγια. Προσωπικά έχω κάνει το netbook σταθερό συνδέοντας πάνω ότι εξωτερικό μπορούσα (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι) και δουλεύουν όλα κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ενα Dock station κουμπωσε πάνω πληκτρολόγιο οθόνες τα πάντα και οποτε θες, undock, το παίρνεις στο χέρι και εχεις κλασικό laptop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω στα γρηγορα κατι να μην χρειαστει να ανοιξω νεο θεμα μιας και στο google δεν βρηκα κατι.. Μεχρι τι χρηματικο ποσο μπορώ να αποκτήσω χωρίς να χρειαστώ να ανοίξω επιχείρηση..? Π.χ. ,Δημιουργώ και ανεβάζω ένα application στο Google play με ένα 1 ευρώ και εργάζομαι ταυτόχρονα σαν ιδ. υπάλληλος Θα πρέπει να κάνω έναρξη επιχείρησης απ'ευθείας? Ήξερα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μέχρι 3500 ευρώ κέρδος μπορώ να είμαι καλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις