Valerie_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Νερό δεν πίνω πολύ ίσως ευθύνεται και αυτό.Thanks people, θα τα δοκιμάσω όλα σε συνδιασμούς των 2 για να μην έχουμε απρόοπτα ! Μια κουταλιά μέλι με ένα ποτήρι νερό αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Μίλκο! κάνει θαύματα! (ειδικά αν καπνίσεις και τα συνδυάσεις θα φύγεις σφαιράτος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά..... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!! Μετά από 4 ακτινίδια,beans(φασολάδα) το μεσημέρι και λίγο μελάκι με pancakes! Thanks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Kαι χωρίς φραπέ ρε θηρίο?? Είσαι μεγάλος, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 να καθιερωθεί η σημερινή ως επίσημη εορτή του φόρουμ. Πού μπορώ να βρω φράουλες ρε παιδιά; Έχω πάει σε πολλά σουπερμαρκετ και σε μαναβικά αλλά τπτ! Γνωρίζετε κάτι; please μην τρολάρετε, ευχαριστώ. συνέχισε να ψάχνεις σε μανάβικα. Θα βρεις. Ξέρω ένα που έχει, αν μένεις west salonica. και στι L.A. που πέρασα μια βόλτα σήμερα (Laiki Agora) είχε φράουλα. "Τα φράουλα" είναι το σωστό, μπαη δε γουέη, και όχι "οι φράουλες". Ενικός "το φράουλο", αλλά χρησιμοποιείται σπάνια. Οπότε τσέκαρε για καμιά λαϊκή στην γειτονιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 και στι L.A. που πέρασα μια βόλτα σήμερα (Laiki Agora) είχε φράουλα. "Τα φράουλα" είναι το σωστό, μπαη δε γουέη, και όχι "οι φράουλες". Ενικός "το φράουλο", αλλά χρησιμοποιείται σπάνια. Οπότε τσέκαρε για καμιά λαϊκή στην γειτονιά σου. οκ, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω; Αν αγορασω το smart roadster θα χω φορο πολυτελεια που ειναι καμπριο;;; Τι αλλα μπορει να μου φορτωσουν; Ποτε δεν εχω κανει φορολογικη αλλα φετος δουλευω και θα κανω.. Τιποτα δεν εχω στο ονομα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω; Αν αγορασω το smart roadster θα χω φορο πολυτελεια που ειναι καμπριο;;; Τι αλλα μπορει να μου φορτωσουν; Ποτε δεν εχω κανει φορολογικη αλλα φετος δουλευω και θα κανω.. Τιποτα δεν εχω στο ονομα μου... Άσχετο, αλλά γιατί θες να πάρεις αυτό το αυτοκίνητο; Προσωπικά το θεωρώ άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτησω; Αν αγορασω το smart roadster θα χω φορο πολυτελεια που ειναι καμπριο;;; Τι αλλα μπορει να μου φορτωσουν; Ποτε δεν εχω κανει φορολογικη αλλα φετος δουλευω και θα κανω.. Τιποτα δεν εχω στο ονομα μου... ο φορος πολυτελειας παει με τα κυβικά. Μετά έχεις κάθε χρόνο: τέλη κυκλοφορίας (προς τη μεση κατεβα να τα δεις) πάλι ανάλογα με τα κυβικά και σέρβις που απαιτείται καθε χρόνο. Δλδ ακομα και να μη το κινεις εχεις παγια εξοδα. Επισης, πως ακριβως περιμενεις να δικαιολογησεις στο κρατος ενα αυτοκινητο αν δεν εχεις κατι στο ονομα σου; Εδω σου λενε μεχρι και ο ανεργος πλεον ΠΡΕΠΕΙ να κανει δηλωση γιατι ακομα και αυτος καπως ζει. Κοιτα, ξερω πως στην αγορα παιζουν τρελα νουμερα στα μεταχειρισμενα, πχ τζιπ 5 ετιας μπορει να το βρεις με 7χιλ αλλά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοστος με τα τέλη και τα τεκμηρια ειναι μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αφου τωρα δουλευω... Δηλαδη εχω εισοδημα και η αγορα θα γινει το 14 που θα το δηλωσω το 15 αν δεν κανω λαθος με την φορολογικη μου θα δικαιολογειτε... Νταξ δεν ειναι οτι το πιο ωραιο... Ουτε ειπε οτι θα το παρω αμεσα.. Με το καμπριο θελω νς ξερω τι γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει να βρω (εντός Αθήνας) καλό/ποιοτικό θερμό 500-750ml σε τιμή ~10€ ή θα αναγκαστώ να σκάσω 20€ στα Starbucks για σχεδόν 500αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πανε στα τζαμπο καπου στο 5€ ο 500αρης.. Σε διαφορα χρωματα... Κραταει ζεστο το ροφημα μεχρι και 7 ωρες.. Δοκιμασμενο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αφου τωρα δουλευω... Δηλαδη εχω εισοδημα και η αγορα θα γινει το 14 που θα το δηλωσω το 15 αν δεν κανω λαθος με την φορολογικη μου θα δικαιολογειτε... Νταξ δεν ειναι οτι το πιο ωραιο... Ουτε ειπε οτι θα το παρω αμεσα.. Με το καμπριο θελω νς ξερω τι γινεται.. έχε στο νου σου πως πολλά μεταχειρισμένα εμφανίζουν πρόβλημα στις κουκούλες. και γενικά γιατί σμαρτ; έχουν μεγάλα ποσοστά στις κλοπές.. εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έιχα σαν τελευταία λύση το σμαρτ. τώρα η απόφαση είναι δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποια είναι η Ελληνική ορολογία της babysitter; Δηλαδή της κοπέλας που προσέχει τα παιδιά όταν λείπουν οι γονείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει να βρω (εντός Αθήνας) καλό/ποιοτικό θερμό 500-750ml σε τιμή ~10€ ή θα αναγκαστώ να σκάσω 20€ στα Starbucks για σχεδόν 500αρι? Πανε στα τζαμπο καπου στο 5€ ο 500αρης.. Σε διαφορα χρωματα... Κραταει ζεστο το ροφημα μεχρι και 7 ωρες.. Δοκιμασμενο... Δεν εχουν και τα καλυτερα υλικα. Τουτεστιν παρε 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει να βρω (εντός Αθήνας) καλό/ποιοτικό θερμό 500-750ml σε τιμή ~10€ ή θα αναγκαστώ να σκάσω 20€ στα Starbucks για σχεδόν 500αρι? Δε ξερω αν ειναι τοσο φθηνοι αλλά δες στα butlers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις