DrLo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το φυσιολογικο ειναι μερα παρα μέρα. wat ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τα χω ταράξει τα ακτινίδια(έχω βρει κάτι ελληνικά ) αλλά δεν βλέπω τρομερή διαφορά.Δαμάσκηνα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.Πωωω Mary μέρα παρά μέρα?Το λιγότερο 3-4 μέρες για μένα....οι φίλοι μου λένε να πάω σε γιατρό αλλά μου φαίνεται extreme....λέω να αρχίσω να φτιάχνω και φραπέδες. Μπράβο αυτό θα σου έλεγα.. ο καφές δε σε βοηθάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Όχι πολύ...άσε που τους έχω κόψει γιατί μου φέρνουν υπνηλία ( ).Αλλά εντάξει με combo ακτινίδια και φραπέδες παίζει να δω διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μιλάμε για combo του θανατά ε.. Δηλαδή αν δε δεις και τότε διαφορά θα αρχίσω να ανησυχώ. :Ρ Δοκίμασε και σύκα,δαμάσκηνα,μπρόκολο,φρεσκοστιμένη πορτοκαλάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Θυμάμαι όταν δεν έπινα πολύ καφέ, και πήγα μια μέρα και ήπια νεσκαφέ 2-3 κουταλιές μέσα και χτύπημα πολύ απαλό - κουταλάτος. Πήγα ίσα με 12 φορές σε 2 μέρες... Άμα δεις ότι περνάει καιρός πήγαινε σε γιατρό γιατί άμα γίνει η μαλακία και πήξει το σύστημα δεν γίνεσαι καλά με φάρμακα και εφαρμόζονται πρακτικές που ελπίζω να μην αληθεύουν, παρότι μου τις έχει πει γιατρός Πήγαινε ίσως και σε κανένα φαρμακείο αν και δεν ξέρω αν τα καθαρτικά θέλουν συνταγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τα καθαρκτικά είναι μια προσωρινή λύση για να αδειάσει το έντερο και δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα. Προτείνω ακτινίδια και δαμάσκηνα κάθε μέρα και να βάλεις στη διατροφή σου τα όσπρια και τα λαδερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τι να πω βρε παιδιά θα τα δοκιμάσω όλα,πάντως και η μητέρα μου έχει το ίδιο θέμα σε μικρότερο βαθμό και όταν πήγε στον γιατρό της είπε ότι το έντερο της έχει περίεργο σχηματισμό γι αυτό και συμβαίνει το παραπάνω φαινόμενο.Cthulhucarbide αυτά που έχεις ακούσει αληθεύουν....... Καλόγερε, τρώω beans(κοινώς φασολάδα) 3 φορές την βδομάδα από την εστία....προσπαθώ να τρώω από όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά σορυ μπερδεύτηκα. Το φυσιολογικό είναι μια φορά τη μέρα. Είχε θέμα η αδερφή μου με αιμορροΐδες και o γιατρός της είπε πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Φρούτα,λαχανικά και γενικότερα τροφές που μας βοηθούν να ενεργηθούμε?Ώρες ώρες περνά και 1,5 βδομάδα...κάτι το οποίο δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό. Με αυτές τις παπάντζες που τρως εκεί πάνω δεν μου φαίνεται περίεργο. Βέβαια μην το αφήσεις και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε πιες αύριο το πρωί όταν ξυπνήσεις δυο ποτήρια (330ml και πάνω * 2) νερό. Μπορεί να σε δυσκολέψει ή να σε φουσκώσουν αλλά πιστεύω θα σε βοηθήσει. Ότι και να έχεις μέσα σου πρέπει να ενυδατωθεί για να βγει. Πιάνει σε πολλούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Νερό δεν πίνω πολύ ίσως ευθύνεται και αυτό.Thanks people, θα τα δοκιμάσω όλα σε συνδιασμούς των 2 για να μην έχουμε απρόοπτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Το νερό ειναι απαραιτητο και βασικό.Αυτό το 8 ποτήρια τη μέρα βοηθά και στο θεμα τουαλέτα.Επισης δοκιμασε σύκα Και ενα ακομα tip που αφορα το πρωινο: αν μπορεις να τρως όσο το δυνατόν συχνότερα για πρωινο γιαουρτι με μελι και καρύδια.Και επειδή πολλοί από δω θα πουν διάφορα γι αυτο να ξέρεις οτι το γιαουρτι-μέλι-καρύδια,εκτός από ενέργεια,κάνει θαύματα στο εντεράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τι άποψη έχουν οι Ιάπωνες για την Ελλάδα και τους Έλληνες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Πού μπορώ να βρω φράουλες ρε παιδιά; Έχω πάει σε πολλά σουπερμαρκετ και σε μαναβικά αλλά τπτ! Γνωρίζετε κάτι; please μην τρολάρετε, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 συνέχισε να ψάχνεις σε μανάβικα. Θα βρεις. Ξέρω ένα που έχει, αν μένεις west salonica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις