Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 taxisnet -> καρτέλα "προσωπική πληροφόρηση" -> επιλογή "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" αυτό δεν είναι το γενικά χρωστούμενα? αν θέλει μόνο ΦΑΠ μπαίνει στην εφαρμογή για το Ε9 και κοιτάει εκκαθαριστικά των τελευταίων ετών...
leftermann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αυτό είναι όλα τα πιθανά χρωστούμενα. Λέει τι είναι το καθένα χρωστούμενο, σου δίνει ταυτότητα οφειλής και εκτυπώνεις για να πας να πλερώ. Στα εκκαθαριστικά των τελευταίων ετών οκ, αλλά ίσως μετά υπάρχουν προσαυξήσεις, πρόστιμα κλπ κλπ, θα φαίνονται αυτά εκεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 indeed, βολεύει περισσότερο
manzana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ένας φίλος κέρδισε στην δουλειά του ένα PSP E1004 και δεν το χρειάζεται. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα, που αγοράζουν κονσόλες? (όπως είναι πχ το Buy and Sell για τα κινητά) Κανείς???
manzana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το κερδισε στη δουλεια του,του το εδωσαν στο κουτι του,καινουργιο,σφραγισμενο αλλα χωρις αποδειξη φυσικα Οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το βαλω στις αγγελιες και το κυριοτερο πόσο?? Εχει κ ενα παιχνιδι μαζι μεσα,το cars (κεραυνος Mc Queen) Γι αυτο ρωταω μηπως κανα μαγαζι αγοραζει παιχνιδοκονσολες.
mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το κερδισε στη δουλεια του,του το εδωσαν στο κουτι του,καινουργιο,σφραγισμενο αλλα χωρις αποδειξη φυσικα Οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το βαλω στις αγγελιες και το κυριοτερο πόσο?? Εχει κ ενα παιχνιδι μαζι μεσα,το cars (κεραυνος Mc Queen) Γι αυτο ρωταω μηπως κανα μαγαζι αγοραζει παιχνιδοκονσολες. Δεν εχει σχεση η αποδειξη. Εφοσον ειναι στο κουτι του και αθικτο, θα πιασει καλα λεφτα. Ψαξε στο ιντερνετ ποσο εχει κανονικα και βαλε ενα περιπου -20%
Captain Nemo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω σε αγγελία θα πιάσει περισσότερα αντί για κατάστημα.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Το κερδισε στη δουλεια του,του το εδωσαν στο κουτι του,καινουργιο,σφραγισμενο αλλα χωρις αποδειξη φυσικα Οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το βαλω στις αγγελιες και το κυριοτερο πόσο?? Εχει κ ενα παιχνιδι μαζι μεσα,το cars (κεραυνος Mc Queen) Γι αυτο ρωταω μηπως κανα μαγαζι αγοραζει παιχνιδοκονσολες. Bασικα αυτο που σου ειπαν οι αλλοι, αλλα αν θελεις τοσο καταστημα νομιζω στο MrMobi (αρα λογικα και στα αλλα που ειναι εκει διπλα) στην Πανεπιστημιου απεναντι απο το παλιο Metropolis (Ομονοια κοντα) εχω δει μεταχειρισμενα PsP οποτε... Αλλα παρε ενα τηλ πρωτα.
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι προφανες οτι ενα καταστημα θελει να βγαλει κερδος αρα θα το δωσει λιγοτερο απ' οσο αν το πουλησει μονος του. 1
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Πως κάνω το εξής στο excel ;Εχω πχ 3 αντικείμενα (item1, item2, item3) Κάθε ένα έχει ένα νούμερο και ένα ευρος λειτουργίας Ας πούμε για παράδειγμα ότι κάθε ένα έχει μια ισχύ (W) και ένα ευρος στο οποίο μπορεί να λειτουργήσει έτσι έχω το temp_low temp_high Power item1 10 20 100 item2 15 22 90 item3 20 40 110 και θέλω να φτιάξω ένα διάγραμα με 3 παραλληλόγραμμα (κάτι σαν area) που κάθε ένα θα έχει ύψος όσο το Power και πλάτος από το temp_low ως το temp_high θα υπάρχει προφανώς μαι επικάλυψη Δοκίμασα με το excel και δε βρήκα τη λύση ... υπάρχει τρόπος ή να το κάνω σε κανα Autocad να τελειώνω ?
Praetorianos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις. Παίζει να κάνεις κάτι πρόχειρο στη ζωγραφική? πχ θες κάτι σαν το από κάτω αλλά οι θερμοκρασίες να είναι στον Χ άξονα ή είμαι αλλού? Γενικά αν συνδυάσεις γραφήματα μπορεί να πάρεις κάτι κοντά σε αυτό που ζητάς, πχ columns με xy scatters:
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις. Παίζει να κάνεις κάτι πρόχειρο στη ζωγραφική? πχ θες κάτι σαν το από κάτω αλλά οι θερμοκρασίες να είναι στον Χ άξονα ή είμαι αλλού? Γενικά αν συνδυάσεις γραφήματα μπορεί να πάρεις κάτι κοντά σε αυτό που ζητάς, πχ columns με xy scatters: Κάτι τέτοιο
Praetorianos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο φαινεται σαν να βγαινει με stacked column. Ειμαι με κινητο και δεν μπορω να σου δειξω με screenshot, αλλα θα το φτιαχνα ως εξης: Καθε θερμοκρασια (10/20/30) στον χ αξονα θα φαινεται σαν distinct αντικειμενο/κατηγορια, οπως ακριβως και στο σχημα σου. Αντι να θεωρεις τις θερμοκρασιες αριθμους δηλαδη, θα τις θεωρεις "ονοματα" με δικη του power η καθεμια. Μετα θα φτιαξεις 3 στηλες, το sum των οποιων θα ειναι ισο με το max του power για καθε δεδομενη θερμοκρασια (πχ στη θερμοκρ. 20 το max ειναι το 110). Καθε στηλη θα αντιπροσωπευει την power καθε αντικειμενου ανα θερμοκρασια, αλλα θα το προσαρμοσεις ωστε το αθροισμα να βγαζει το max που θες (προκειται για stacked columns) Πχ στη θερμ 15 θες item 2 power 90, item1 power 10, αθροισμα 100. Το οπτικο αποτελεςμα θα ειναι οπως στο διαγραμμα σου. Τελος βαζεις gap width, 0, για να πεσει το ενα πανω στο αλλο και να γινει σαν area. Αν δεν βγαζεις ακρη με τον αποπανω ...τσελεμεντε (λογικο) γραψε να το φτιαξω οταν επιστρεψω. Γνωμη μου οτι αν βγαινει ευκολοτερα σε αλλο προγραμμα καντο, εκτος αν χρησιμοποιεις συνεχεια τετοια γραφηματα και αξιζει ξλη αυτη η βαβουρα στο excel.
DrLo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο φαινεται σαν να βγαινει με stacked column. Ειμαι με κινητο και δεν μπορω να σου δειξω με screenshot, αλλα θα το φτιαχνα ως εξης: Καθε θερμοκρασια (10/20/30) στον χ αξονα θα φαινεται σαν distinct αντικειμενο/κατηγορια, οπως ακριβως και στο σχημα σου. Αντι να θεωρεις τις θερμοκρασιες αριθμους δηλαδη, θα τις θεωρεις "ονοματα" με δικη του power η καθεμια. Μετα θα φτιαξεις 3 στηλες, το sum των οποιων θα ειναι ισο με το max του power για καθε δεδομενη θερμοκρασια (πχ στη θερμοκρ. 20 το max ειναι το 110). Καθε στηλη θα αντιπροσωπευει την power καθε αντικειμενου ανα θερμοκρασια, αλλα θα το προσαρμοσεις ωστε το αθροισμα να βγαζει το max που θες (προκειται για stacked columns) Πχ στη θερμ 15 θες item 2 power 90, item1 power 10, αθροισμα 100. Το οπτικο αποτελεςμα θα ειναι οπως στο διαγραμμα σου. Τελος βαζεις gap width, 0, για να πεσει το ενα πανω στο αλλο και να γινει σαν area. Αν δεν βγαζεις ακρη με τον αποπανω ...τσελεμεντε (λογικο) γραψε να το φτιαξω οταν επιστρεψω. Γνωμη μου οτι αν βγαινει ευκολοτερα σε αλλο προγραμμα καντο, εκτος αν χρησιμοποιεις συνεχεια τετοια γραφηματα και αξιζει ξλη αυτη η βαβουρα στο excel. Δε το πολυκατάλαβα αλλά θα το ψάξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις