manbook Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στέλνω laptop στην Dell για χαλασμένο part.Αν ξαναχαλάσει εντός εγγύησης η επισκευή γίνεται δωρεάν ή δεν καλύπτει τα επισκευασμένα μέρη? Πεντακόσιες φορές να τους καλέσεις για την ίδια βλάβη,πεντακόσιες φορές θάρθουν.Αν πληρώσεις δε και επέκταση εγγύησης,θα συμπεθεριάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πειτε μου ιδεες για καφε εσπρεσσο... Πηρα μηχανη εσπρεσσο που βαζεις καφε αλεσμενο(οχι τις αμπουλες) οποτε ψαχνομαι για επιλογες. Πξρα εναν Jacobs και δεν εχω παραπονο. Περαν αυτου ομως ποιες αλλες εταιριες εχετε δοκιμασει; Lavazza Crema e Gusto. Για μένα είναι πολύ ανώτερος απο Jacobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Lavazza Crema e Gusto. Για μένα είναι πολύ ανώτερος απο Jacobs. Καλώς είναι αλλά ή γνώμη μου είναι ότι κάνει μόνο για espresso ζεστό , για freedo τα αποτελέσματα είναι λίγο νερουλιασμένα ( εκτός και αν βάλεις 2πλή δόση απ την κανονική που θα χρησιμοποιούσες ! ) μιας και είναι ούτοσι άλλος απαλός καφές ( από τις δοσολογίες που λέει ) , αν θέλει το Παιδί κρύο ...μιας και περνάει ο χειμώνας σιγά σιγά ας δει και τον Lavazza ΟRO ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλώς είναι αλλά ή γνώμη μου είναι ότι κάνει μόνο για espresso ζεστό , για freedo τα αποτελέσματα είναι λίγο νερουλιασμένα μιας και είναι ούτοσι άλλος απαλός καφές ( από τις δοσολογίες που λέει ) , αν θέλει το Παιδί κρύο ...μιας και περνάει ο χειμώνας σιγά σιγά ας δει και τον Lavazza ΟRO ! Οχι και περνάει ο χειμώνας. Τώρα άρχισαν τα μεγάλα κρύα. H αλήθεια είναι οτι δεν πολυ-πίνω freddo στο σπίτι, όποτε δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη σε αυτό. Γενικά όμως απο τι γνωρίζω, για ζεστό συνήθως προτιμούνται 100% arabica γιατί έχουν πιο μεγάλη δόση αρώματος σε σχέση με blend arabica-robusta. Απλά εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτό το blend γευστικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ζεστο κατα κυριο λογο . Αν και ενιοτε φτιαχνω εσπρεσσο και μετα αφου βαλο γαλα το βαζψ στο ψυγειο και Οταν μουρθει το πινω χωρις προβλημα. Ποσο περιπου εχει ο lavazza ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ζεστο κατα κυριο λογο . Αν και ενιοτε φτιαχνω εσπρεσσο και μετα αφου βαλο γαλα το βαζψ στο ψυγειο και Οταν μουρθει το πινω χωρις προβλημα. Ποσο περιπου εχει ο lavazza ; Στα supermarket μπορείς να βρεις γύρω στα 3,80 ευρώ τη συσκευασία των 250 gr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε σεις, πηρα στο 13888 να ρωτησω ποιες κλησεις προς εμένα έγιναν το πρωί. Με ενδιέφεραν οι αναπάντητες. Και μου λένε ότι δε μπορούν να το δουν!!! Με δουλεύουν; Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε ποσο ειναι τα μεταφορικα απο το e-shop.gr με διανομη στον χωρο επιλογης μου? Στο σαιτ στην φορμα συμπληρωσης στοιχειων ελεγε +3 ευρω αλλα ειδα μετα απο μερες αφου παρειγγειλα οτι λεει κατι αλλα ποσα για μεταφορες κτλ. Ποσο σε χρωενει τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε σεις, πηρα στο 13888 να ρωτησω ποιες κλησεις προς εμένα έγιναν το πρωί. Με ενδιέφεραν οι αναπάντητες. Και μου λένε ότι δε μπορούν να το δουν!!! Με δουλεύουν; Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να μάθω. Όχι στο 13888, στο (301) 688-6672 θα ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Χρωστάω μπύρα σε όποιον μου πει αν ξέρει χασάπικο που έχει Συριανό λουκάνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 παρε λουκάνικο με φρεσκο κρεμμύδι και μάραθο. ΥΓ Δε θέλω μπύρα. ΥΓ2 http://www.moutevelis.gr/proionta/loykanika-mykonou.html Και αν καταλάβει τη διαφορά, πες μου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τέτοια έφερε ο χασάπης μου, δε δοκίμασα. Αλλά τελείως άλλο χρώμα ρε 'συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Που μπορώ να δω αν οφείλω ΦΑΠ ? (αυτά από 2011 - 2012) Επειδή λείπω μερικά χρόνια δε ξέρω αν έχει έρθει χαρτί/εκκαθαριστικό ή κάτι για να πληρώσω: Πως λειτουργεί το θέμα ? Μπαίνεις taxisnet και πληρώνεις ή είναι μόνο να σου έρθει χαρτί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τέτοια έφερε ο χασάπης μου, δε δοκίμασα. Αλλά τελείως άλλο χρώμα ρε 'συ. Τι να σε πω;!; Γω θα δοκίμαζα, βέβαια η απορία ειναι μία: έχει χοιροστάσια στη Μύκονο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Που μπορώ να δω αν οφείλω ΦΑΠ ? (αυτά από 2011 - 2012) Επειδή λείπω μερικά χρόνια δε ξέρω αν έχει έρθει χαρτί/εκκαθαριστικό ή κάτι για να πληρώσω: Πως λειτουργεί το θέμα ? Μπαίνεις taxisnet και πληρώνεις ή είναι μόνο να σου έρθει χαρτί ? taxisnet -> καρτέλα "προσωπική πληροφόρηση" -> επιλογή "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" Τι να σε πω;!; Γω θα δοκίμαζα, βέβαια η απορία ειναι μία: έχει χοιροστάσια στη Μύκονο;;; γεμάτο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις