leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εκτύπωσα από το TAXIS ένα σημείωμα για "πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης" (ΕΕΤΥΔΕ 2012 συγκεκριμένα). Πληρώνω κανονικά με e-banking χρησιμοποιώντας το τεράστιο νούμερο που λέει "ταυτότητα οφειλής"; Δεν αναφέρει τίποτα, λέει μόνο "πληρωμή σε τράπεζες και ΕΛΤΑ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εκτύπωσα από το TAXIS ένα σημείωμα για "πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης" (ΕΕΤΥΔΕ 2012 συγκεκριμένα). Πληρώνω κανονικά με e-banking χρησιμοποιώντας το τεράστιο νούμερο που λέει "ταυτότητα οφειλής"; Δεν αναφέρει τίποτα, λέει μόνο "πληρωμή σε τράπεζες και ΕΛΤΑ"... Επίτηδες δεν λέει τίποτα γιατί δεν πάει σε δεδηλωμένες εισφορές ανταποδοτικού χαρακτήρα,αλλά στο άπατο πηγάδι της τρόϊκας/ΔΝΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εκτύπωσα από το TAXIS ένα σημείωμα για "πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών εκτός ρύθμισης" (ΕΕΤΥΔΕ 2012 συγκεκριμένα). Πληρώνω κανονικά με e-banking χρησιμοποιώντας το τεράστιο νούμερο που λέει "ταυτότητα οφειλής"; Δεν αναφέρει τίποτα, λέει μόνο "πληρωμή σε τράπεζες και ΕΛΤΑ"... είσαι βέβαιος ότι τα χρωστάς αυτά τα λεφτά ? γιατί αν διάβασες ποιο κάτω λέει ότι αν το έχει εξόφληση να μην ασχοληθείς καθόλου με το mail αυτά ( απλά το αναφέρω ) Nα κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση η παλιά apsis bank τι απέγινε? θέλω να πω έχει εξαγορασθεί από κάποια άλλη, γιατί βρήκα 1 βιβλιάριο και θέλω να το χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 είσαι βέβαιος ότι τα χρωστάς αυτά τα λεφτά ? γιατί αν διάβασες ποιο κάτω λέει ότι αν το έχει εξόφληση να μην ασχοληθείς καθόλου με το mail αυτά ( απλά το αναφέρω ) Nα κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση η παλιά apsis bank τι απέγινε? θέλω να πω έχει εξαγορασθεί από κάποια άλλη, γιατί βρήκα 1 βιβλιάριο και θέλω να το χρησιμοποιήσω. ΕΕΤΥΔΕ 2012 λέει... Προφανώς είχε νοικάρη που πλήρωνε μόνο το ρεύμα. Ναι; Έχω την εντύπωση ότι τη φορτώσανε το ΤΤ,που με τη σειρά του το σμπρώξανε προίκα στο Σάλλα (Πειραιώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ΕΕΤΥΔΕ 2012 λέει... Προφανώς είχε νοικάρη που πλήρωνε μόνο το ρεύμα. Ναι; Έχω την εντύπωση ότι τη φορτώσανε το ΤΤ,που με τη σειρά του το σμπρώξανε προίκα στο Σάλλα (Πειραιώς). Δεν ξέρω τι έχει αλλά ήρθε και σε εμένα ( δηλαδή στους γονείς μου για να είμαι ακριβής ) αλλά το έχουν πληρώσει , γιαυτό το είπα. Για το άλλο ναι απ'όσο είδα ήταν ή είναι στο T.Τ, αλλά για Πειραιώς το αποκλείω σήμερα ήμουν εκεί και ρώτησα ( Δεν ήξεραν τίποτα : ) ) Αν είναι κάποιος σίγουρος ας μου πει να δω τι να κάνω αύριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 έχω νοικάρη που γενικά χρωστάει στην δεη και πληρώνει όποτε έχει. Και αυτά τα λίγα που πληρώνει η δεη τα υπολογίζει έναντι οτυ ρεύματος πρώτα, και όχι της συνολικής οφειλής. Οπότε μας περισσέψαν μερικά χαράτσια. Πάλι καλά που δεν του τα έδινα και στο χέρι. είσαι βέβαιος ότι τα χρωστάς αυτά τα λεφτά ? γιατί αν διάβασες ποιο κάτω λέει ότι αν το έχει εξόφληση να μην ασχοληθείς καθόλου με το mail αυτά ( απλά το αναφέρω ) πού το γράφει αυτό; Δεν το βλέπω πουθενά. Ποιό mail; Να ασχοληθείς, δεν ισχύει αυτό που λες, αν το έχεις ξοφλήσει και σου στείλαν να το ξαναπληρώσεις ψάξτο μην βρεθείς με ληξιπρόθεσμη και πρόστιμα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 έχω νοικάρη που γενικά χρωστάει στην δεη και πληρώνει όποτε έχει. Και αυτά τα λίγα που πληρώνει η δεη τα υπολογίζει έναντι οτυ ρεύματος πρώτα, και όχι της συνολικής οφειλής. Οπότε μας περισσέψαν μερικά χαράτσια. Πάλι καλά που δεν του τα έδινα και στο χέρι. πού το γράφει αυτό; Δεν το βλέπω πουθενά. Ποιό mail; Να ασχοληθείς, δεν ισχύει αυτό που λες, αν το έχεις ξοφλήσει και σου στείλαν να το ξαναπληρώσεις ψάξτο μην βρεθείς με ληξιπρόθεσμη και πρόστιμα κλπ. Το έψαξα ( ήρθε για το σπίτι στο χωριό ) αλλά όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι όλοι Tο mail λέει : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ( μπλα-μπλα ....) Σε περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει το οφειλόμενο Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. 2012 το οποίο βεβαιώθηκε από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) στις 31/12/2013, αγνοείστε το παρόν e-mail. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Υποστήριξης Συναλλασσομένων (Helpdesk) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων: τηλ. 213 133 2552, 15515. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εχμ, δεν ξέρω. Εμένα δεν με ήρθε e-mail, από το taxis εκτύπωσα το σημείωμα πληρωμής. Από όσο διαβάζω γκουγκλάροντας, ίσως είχε πληρωθεί εκπρόθεσμα κάποιος λογαριασμός. Η ΔΕΗ ενημέρωνε με την λήξη κάθε απλήρωτου λογαριασμού για την μη εξόφληση του ΕΕΤΗΔΕ. Εμένα οι λογαριασμοί παραμένουν απλήρωτοι εν μέρει, τα λεφτά που κουτσοπληρώνει ο ενοικιαστής αφαιρούνται από την οφειλή για ρεύμα και όχι από την οφειλή για ΕΕΤΗΔΕ, οπότε τον Ιούλιο οι οφειλόμενες δόσεις ΕΕΤΗΔΕ αφαιρέθηκαν από τον λογαρισμό της ΔΕΗ και πέρασαν στην εφορία σαν οφειλή του ιδιοκτήτη. Αυτά. Τελικά να το πληρώσω με η-μπάνκιν ή να τραβιέμαι στην τράπεζα αύριο πρωί πρωί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πλήρωσέ το ρε. Το ίδιο είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πειτε μου ιδεες για καφε εσπρεσσο... Πηρα μηχανη εσπρεσσο που βαζεις καφε αλεσμενο(οχι τις αμπουλες) οποτε ψαχνομαι για επιλογες. Πξρα εναν Jacobs και δεν εχω παραπονο. Περαν αυτου ομως ποιες αλλες εταιριες εχετε δοκιμασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ένας φίλος κέρδισε στην δουλειά του ένα PSP E1004 και δεν το χρειάζεται. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν καταστήματα στην Αθήνα, που αγοράζουν κονσόλες? (όπως είναι πχ το Buy and Sell για τα κινητά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εχμ, δεν ξέρω. Εμένα δεν με ήρθε e-mail, από το taxis εκτύπωσα το σημείωμα πληρωμής. Από όσο διαβάζω γκουγκλάροντας, ίσως είχε πληρωθεί εκπρόθεσμα κάποιος λογαριασμός. Η ΔΕΗ ενημέρωνε με την λήξη κάθε απλήρωτου λογαριασμού για την μη εξόφληση του ΕΕΤΗΔΕ. Εμένα οι λογαριασμοί παραμένουν απλήρωτοι εν μέρει, τα λεφτά που κουτσοπληρώνει ο ενοικιαστής αφαιρούνται από την οφειλή για ρεύμα και όχι από την οφειλή για ΕΕΤΗΔΕ, οπότε τον Ιούλιο οι οφειλόμενες δόσεις ΕΕΤΗΔΕ αφαιρέθηκαν από τον λογαρισμό της ΔΕΗ και πέρασαν στην εφορία σαν οφειλή του ιδιοκτήτη. Αυτά. Τελικά να το πληρώσω με η-μπάνκιν ή να τραβιέμαι στην τράπεζα αύριο πρωί πρωί; Λεφτερ μολις εκανα ζαμπιγκν και επεσα στην ΔΤ.. Λεει μονο στις τραπεζες με το σημειωμα μπορει να γινει η εξοφληση αρα το e-banking απορριπτεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το πλήρωσα. Με η-μπάνκι. (Ελπίζω ότι) "μόνο στις τράπεζες" εννοούν "όχι στις εφορίες"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στέλνω laptop στην Dell για χαλασμένο part.Αν ξαναχαλάσει εντός εγγύησης η επισκευή γίνεται δωρεάν ή δεν καλύπτει τα επισκευασμένα μέρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ασφαλώς και τα καλύπτει, επίσης αν πχ ήσουν στην τελευταία μέρα της εγγύησης το συγκεκριμένο part θα είχε άλλους 6 μήνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις