cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου όμως. Αν θέλω να τον τιμωρήσω, το έχω ήδη κάνει με την ουδέτερη αξιολόγηση. Το θέμα είναι πως θα το ξαναστείλει και πως θα συννενοηθούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ζήτα τα λεφτά σου πίσω απ´ το paypal. Δεν ξέρω τι αγόρασες και τι προσδοκίες είχες απ´ αυτό,ούτε σε τι κατάσταση έφτασε στα χέρια σου ούτε αν διορθωνόταν. Μπορεί να είναι δικιά σου μαλακία. Σε κάθε περίπτωση το paypal θα σου επιστέψει τα λ7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασα ένα PS3 παιχνίδι από ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή και σε ένδειξη απόλυτης γυφτιάς μου στείλανε κάτι που γράφει "Not to be sold seperately". Είναι ή όχι παράνομο το σπάσιμο πολυσυσκευασίας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ειναι. Απο ποιο καταστημα το πηρες; Αν δε το θες ή για το γαμωτο, καντους παραπονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! Αύριο έχω ραντεβού στο make a wish στην Γλυφάδα. Μου έδωσαν διεύθυνση (Βουλιαγμένης και Καραϊσκάκη 23) αλλά έχω μπερδευτεί γιατί στο χάρτη μου βγάζει ίδια διεύθυνση στην Αργυρούπολη και άλλη μία μετά το αεροδρόμιο του Ελληνικού (που υποθέτω ότι αυτή είναι η σωστή) αλλά στις οδηγίες του google maps λέει ότι παίρνω μόνο μετρό. Για να μην πάω μέχρι εκεί με αυτοκίνητο, ξέρει κανείς πώς πάω; Βγαίνω στο μετρό του Ελληνικού και πάω με τα πόδια; Ή παίρνω κάποιο λεωφορείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα! Αύριο έχω ραντεβού στο make a wish στην Γλυφάδα. Μου έδωσαν διεύθυνση (Βουλιαγμένης και Καραϊσκάκη 23) αλλά έχω μπερδευτεί γιατί στο χάρτη μου βγάζει ίδια διεύθυνση στην Αργυρούπολη και άλλη μία μετά το αεροδρόμιο του Ελληνικού (που υποθέτω ότι αυτή είναι η σωστή) αλλά στις οδηγίες του google maps λέει ότι παίρνω μόνο μετρό. Για να μην πάω μέχρι εκεί με αυτοκίνητο, ξέρει κανείς πώς πάω; Βγαίνω στο μετρό του Ελληνικού και πάω με τα πόδια; Ή παίρνω κάποιο λεωφορείο; απ' οτι βλεπω σε αυτον τον χαρτη δεν ειναι μακρια με τα ποδια. 10-15 λεπτα απο το μετρο ελληνικου. http://www.stigmap.gr/xartis-11264-georgiou-karaiskaki-2-12-glifada.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Οκ. Ευχαριστώ. Θα πάω καμιά ώρα νωρίτερα για παν ενδεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bestl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 υπάρχει και ο όρος αμυντική οδήγηση. Όταν θέλω να στρίψω αριστερά και θέλει και ο απέναντι , περιμένω και τον αφήνω γιατί θέλω να αποφύγω το ατύχημα (παρόλο που το ιδανικό θα ήταν να περάσουμε και οι δύο). Αν γίνει ατύχημα μπορεί να φταίνε και οι δύο. Σημαντικό ρόλο όμως θα έχει η θέση των οχημάτων την στιγμή του ατυχήματος και το μέρος που ήρθαν σε επαφή. Ρόλο θα παίξει και αν ο δρόμος είναι στενός και τα οχήματα διαφορετικά. Π.χ Αν ειναι φορτηγό με επιβατηγό προτεραιότητα έχει το μεγάλο όταν και τα δυο στρίβουν αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ο αριθμος 101 και ο 999 ποσα bytes ειναι; does not compute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Τα σαμπουαν μαλλιων και κοντισιονερ εχουν ημερομηνια ληξης? Βρηκα κατι παλια ξεχασμενα σε ενα ντουλαπακι του μπανιου και ειναι σχεδον γεματα, αλλα λεω να τα πεταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Σιγα μη ληγουν. Χρησιμοποιησε τα αφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά, πήγα να φτιάξω λογαριασμό στο paypal και μου ζήτησε επίσης και τηλέφωνο. Όσοι έχετε λογαριασμό εκεί, το έχετε δώσει το νούμερό σας; Είναι ασφαλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ρε αρχηγέ, εδώ θα τους δώσεις την κάρτα σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Κι αν του κάνουν αναπάντητες;;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Απόσπασμα από το in.gr για την καταδικαστική απόφαση στην υπόθεση του Πακιστανού στη Σύρο : Αναλυτικά οι ποινές που του επιβλήθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, είναι: Ισόβια κάθειρξη για την ληστεία, ποινή κάθειρξης 18 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, ποινή κάθειρξης 18 ετών για τον βιασμό και τρεις μήνες φυλάκιση για παράνομη εργασία. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει από αυτά με ποιά λογική η ληστεία τρώει ισόβια και η απόπειρα ανθρωποκτονίας 18 έτη ? (τους 3 μήνες για παράνομη εργασία τους θεωρώ έκφραση χιούμορ του δικαστή), 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις