leftermann Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 περί φορολογικών απορίες: -κάποιος που δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση το 2013 (για εισοδήματα του 12 δηλαδή) τι συνέπειες μπορεί να έχει; Και πότε θα τις έχει; Και πώς διορθώνει το έγκλημά του; -ο ίδιος κάποιος έχει λέει την κλειδαριά (τον κλειδάριθμο εννοεί, από πρόπερσι, πότε ήταν), αλλά για u/n και p/w ούτε λόγος. Διάβασα πως αν ξες κλειδάριθμο και un μπορείς να ζητήσεις νέο κωδικό, αλλά το u/n πού θα το βρούμε;
Teisos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω δεκα mp3 θελω να παιζουν με κενο 5 δευτερολεπτων αναμεσα. Πώς το κάνω; Υπάρχει τέτοια ρύθμιση σε κάποιον player ή πρέπει να βρω/φτιαξω ενα αδειο mp3 να χωσω αναμεσα; Αν είναι να κάνεις το τελευταίο, σκέφτηκα το εξής πιο απλό: βάζεις Site: αυτό ανάμεσα στα mp3 1
giorgolavos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 περί φορολογικών απορίες: -κάποιος που δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση το 2013 (για εισοδήματα του 12 δηλαδή) τι συνέπειες μπορεί να έχει; Και πότε θα τις έχει; Και πώς διορθώνει το έγκλημά του; -ο ίδιος κάποιος έχει λέει την κλειδαριά (τον κλειδάριθμο εννοεί, από πρόπερσι, πότε ήταν), αλλά για u/n και p/w ούτε λόγος. Διάβασα πως αν ξες κλειδάριθμο και un μπορείς να ζητήσεις νέο κωδικό, αλλά το u/n πού θα το βρούμε; 1ον. πας στην εφορεια και δινεις την φορολογικη σου δηλωση και στην περναει επιτοπου. απλα εχει καποιο προστιμο επειδη ειναι εκπροθεσμη συν του οτι χανεις οτιδηποτε φοροαπαλαγες ισχυαν σε αυτον τον καποιον (αποδειξεις κλπ). ειχα παθει το ιδιο απο 11 προς 12 και συνολο ολα μαζι μου βγηκαν να πληρωσω περιπου 700 € με εισοδημα κοντα στα 10.000 2ον. δεν ξερω τι ακριβως ισχυει αλλα καλυτερα να παει να πει οτι τα εχει χασει ολα και να του δωσουν καινουρια απο την αρχη. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner ξαναηρθε ο εχθρος. Τι αλλο κανω; Thanks
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ξαναηρθε ο εχθρος. Τι αλλο κανω; Thanks Kάνε ενα scan με Spybot Search & Destroy. Μην ξεχάσεις να κάνεις update πρώτα. http://www.safer-networking.org/
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, νιούφισσα φίλη παρήγγειλε ρούχα από ΗΠΑ κόστους 300 δολλαρίων ή κάπου εκεί. Το δέμα έφυγε από τον πωλητή, πήγε σε υπηρεσία αναδιανομής (γιατί ο πωλητής δεν έστελνε Ελλάδα) και από εκεί ήρθε εδώ με Fedex (...) και κόλλησε στο τελωνείο. Ζητάνε 200 ευρώ, χαχα, τα 85 στη φεντεξ, χαχαχαχα. Πώς γλιτώνεται; Εγώ πρότεινα να κάνει άρνηση παραλαβής, να επιστραφεί και να συνεννοηθεί με την υπηρεσία αναδιανομής να αφαιρεθούν όλα τα invoices από το δέμα και να το αποστείλουν ως gift με αξία περιεχομένου 30 δολλάρια. Φυσικά με USPS. Θα δουλέψει;
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παραγγειλα δεμα απο κινα και ηρθε μεσω Σουηδιας. Μηπως γι αυτο το λογο;
linkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, νιούφισσα φίλη παρήγγειλε ρούχα από ΗΠΑ κόστους 300 δολλαρίων ή κάπου εκεί. Το δέμα έφυγε από τον πωλητή, πήγε σε υπηρεσία αναδιανομής (γιατί ο πωλητής δεν έστελνε Ελλάδα) και από εκεί ήρθε εδώ με Fedex (...) και κόλλησε στο τελωνείο. Ζητάνε 200 ευρώ, χαχα, τα 85 στη φεντεξ, χαχαχαχα. Πώς γλιτώνεται; Εγώ πρότεινα να κάνει άρνηση παραλαβής, να επιστραφεί και να συνεννοηθεί με την υπηρεσία αναδιανομής να αφαιρεθούν όλα τα invoices από το δέμα και να το αποστείλουν ως gift με αξία περιεχομένου 30 δολλάρια. Φυσικά με USPS. Θα δουλέψει; Κανεις δεν μπορει να σου πει αν θα δουλεψει ή οχι. Το αν θα περασει τελωνειο ενα δεμα εξαρταται απο 1000 παραγοντες συμπεριλαμβανομενου και του μεγεθους του δεματος. Αν παρηγγειλε η φιλη σου πολλα πραγματα και το δεμα εχει ογκο 1 m^3, τοτε οτι και να γραψεις πανω, συνηθως θα ανοιχτει. Τα gift, refurbished κλπ δεν πολυπερνανε πλεον (χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι αποκλειεται). Γιατι δεν παρηγγειλε η φιλη σου απο τα ευρωπας?
petros_samurai Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 "νιούφισσα" ποσα χρονια εχω να το ακουσω sorry για το σπαμ αλλα δεν αντεξα
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Η μπαταρια σε ipad αλλαζει επισημα? Διαδικασια/κοστος?
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πες του να σου βάλει τα λεφτά σου πίσω για να του βάλεις θετική. Αν οσονούπω έρθει το πράμα σου,ξαναστείλτου τα. Το πράμα έχει έρθει, αλλά ήρθε στραβό. Θα προτιμούσα να το ξαναστείλει. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το σύστημα. Τι θα γράψω στην αξιολόγηση(η οποία είναι μέχρι αύριο); Ότι μου το έστειλε και είναι οκ ή ότι θα μου το ξαναστείλει; Και επίσης πως θα πω στον πωλητή να το ξαναστήλει, με πμ; Δεν θα πρέπει να φαίνεται;
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ε ανοιξε case επιλεγοντας το "ηρθε αλλά δεν ηταν αυτο που εγραφε." Ή στην αξιολογηση βαλε του 1 αστερι στο how accurate was the description
Προτεινόμενες αναρτήσεις