Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και στην περίπτωση που πάλι δυο αυτοκίνητα είναι απέναντι, αλλά θέλουν να στρίψουν και οι δυο αριστερά τότε τι γίνεται?

και οι δύο είναι στην ίδια θεση και εχουν τον άλλον στα δεξιά τους.

Ισχύει ό,τι έγραψε παραπάνω το μέλος gang: «Αν στρίβεις σε δρόμο χωρίς σήμανση ή με εκατέρωθεν φανάρια δίνεις προτεραιότητα όταν στρίβεις αριστερά γιατί αυτόματα ο άλλος έρχεται στα δεξιά σου».

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν οδηγώ κάνω το Β.

Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι σίγουρος αν το κάνω. Τελικώς αν μιλάμε για ιδανική περίπτωση να έχουν φτάσει και οι 2 στο μέσον του δρόμου ταυτόχρονα, τότε οκ, το Α είναι σωστό.

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις την Skrill MasterCard ?Λεω να την αντικαταστισω με την καρτα αναληψης που εχω στην τραπεζα Πειραιως τι λετε?

Καλύτερα βγάλε μια Prepaid στην Πειραιώς ή αλλού που να μην συνδέεται με τον τραπεζικό σου λογαριασμό αλλά να την φορτίζεις με ότι ποσό θέλεις κάθε φορά και κόψε την Skrill για να μην δίνεις και το δεκάρικο ετησίως.

Δημοσ.

Ισχύει ό,τι έγραψε παραπάνω το μέλος gang: «Αν στρίβεις σε δρόμο χωρίς σήμανση ή με εκατέρωθεν φανάρια δίνεις προτεραιότητα όταν στρίβεις αριστερά γιατί αυτόματα ο άλλος έρχεται στα δεξιά σου».

μα και ο απεναντι που θελει να στρίψει επισης αριστερά, και εκείνος θα σε εχει στα δεξια του, οπότε και εκείνος θα πρέπει να παραχωρίσει προτεραιότητα. Οπότε θα περιμένετε και οι δυο μέχρι την δευτέρα παρουσία? Κάποιος πρέπει να περάσει πρώτος έστω και με συνεννόηση των οδηγών.

Και αν γίνει ατύχημα τότε ποιος φταίει?

Δημοσ.

μα και ο απεναντι που θελει να στρίψει επισης αριστερά, και εκείνος θα σε εχει στα δεξια του, οπότε και εκείνος θα πρέπει να παραχωρίσει προτεραιότητα. Οπότε θα περιμένετε και οι δυο μέχρι την δευτέρα παρουσία? Κάποιος πρέπει να περάσει πρώτος έστω και με συνεννόηση των οδηγών.

Και αν γίνει ατύχημα τότε ποιος φταίει?

αν θελουν και οι δυο να στριψουν αριστερα, το κοβουν λιγο νωριτερα και η πορεια τους δεν διασταυρωνεται καθολου. αν τωρα, καταφερουν να γινει ατυχημα φταιει εκεινος που θα πουνε οι μπατσοι. συνηθως φταιει αυτος που εχει μπει περισσοτερο στο αντιθετο ρευμα

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να βάλεις για επιφάνεια εργασίας σε windows 7 κινούμενη εικόνα gif?

ακόμα και αν είναι gadget η κάτι τέλος πάντων ?

Νικολή:

Googlάρισε oceanis,είναι ένα proggy που βοηθάει τα starter se7en να "σηκώσουν" οθόνη,ίσως ταιριάξει με τις προσδοκίες σου.

Μασουλάς Εγγλέζικα υποθέτω,θα τα καταφέρεις.

My2€cents

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλαν ένα δέμα με την Red Courier. Μου έγραψαν και αριθμό αποστολής, αλλά δε βρίσκω πουθενά το tracking system. Τι γίνεται; Δεν έχει;  :blink:

Δημοσ.

Νικολή:

Googlάρισε oceanis,είναι ένα proggy που βοηθάει τα starter se7en να "σηκώσουν" οθόνη,ίσως ταιριάξει με τις προσδοκίες σου.

Μασουλάς Εγγλέζικα υποθέτω,θα τα καταφέρεις.

My2€cents

σ'ευχαριστώ θείο manbook

απο τη στιγμή που είδα αυτό το gif

tumblr_my53p1ZFXi1sisiu9o1_500.gif

κατάλαβα οτι είναι γραφτό του να γίνει επιφάνεια εργασίας ακόμα και αν χρειαστεί να φτιάξω application απο την αρχή  :wub:

Δημοσ.

Και στην περίπτωση που πάλι δυο αυτοκίνητα είναι απέναντι, αλλά θέλουν να στρίψουν και οι δυο αριστερά τότε τι γίνεται?

και οι δύο είναι στην ίδια θεση και εχουν τον άλλον στα δεξιά τους.

φτάσουν ταυτόχρονα στη διασταύρωση, στρίβουν ταυτόχρονα και οι δύο χωρίς να ενοχλήσει ο ένας τον άλλο ( και δεν εννοώ να στρίψουν και οι δύο νωρίτερα, το οποίο είναι επικίνδυνο και παράνομο), αλλά κάτι τέτοιο:

xuXVEeH.png

Δημοσ.

Άφησα ουδέτερη σε έναν στο ebay και θέλει να αναθεωρήσω το feedback και θα κάνει ή refund ή θα το ξαναστείλει. Πατάω αποδοχή του αιτήματος και με βάζει το σύστημα να βάλω θετική. Τι να γράψω δηλαδή; Δεν θα έπρεπε να μου το ξαναστείλει και μετά να του αλλάξω το feedback ?

Δημοσ.

Άφησα ουδέτερη σε έναν στο ebay και θέλει να αναθεωρήσω το feedback και θα κάνει ή refund ή θα το ξαναστείλει. Πατάω αποδοχή του αιτήματος και με βάζει το σύστημα να βάλω θετική. Τι να γράψω δηλαδή; Δεν θα έπρεπε να μου το ξαναστείλει και μετά να του αλλάξω το feedback ?

Πες του να σου βάλει τα λεφτά σου πίσω για να του βάλεις θετική.

Αν οσονούπω έρθει το πράμα σου,ξαναστείλτου τα.

Δημοσ.

Θυμάται κανεις πως λέγατε το μεγάλο forum για μουςικους (ελλαδα) που εχει αρκετα μεγάλο buy&sell market?

Thanks

Δημοσ.

Έχω δεκα mp3 θελω να παιζουν με κενο 5 δευτερολεπτων αναμεσα. Πώς το κάνω; Υπάρχει τέτοια ρύθμιση σε κάποιον player ή πρέπει να βρω/φτιαξω ενα αδειο mp3 να χωσω αναμεσα;

Δημοσ.

μιας που λεμε για mp3, υπαρχει τροπος να ρυθμισω μια playlist να ξεκινησει να παιζει σε μια επαναληψη μια συυγκεκριμενη ώρα;

π.χ. να ειναι 20:00 και να τα ρυθμισω να παιξουν απο τις 22:00 και μετα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...