Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Tα πουκαμισα που εχουν γιακα και μανσετες σε αλλο χρωμα (συνηθως μαυρο ή ασπρο) απο αυτο του υπολοιπου πουκαμισου εχουν καποια συγκεκριμενη ονομασια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang=

Ο μικρος ισως να χρειαζεται διαβατηριο , αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου , κανε ενα τηλ σε καποιο κεπ και θα σε ενημερωσουν αυτοι.

Ακυρο οριστε , ενα γκουγκλαρισμα να εκανες : 

http://www.greekembassy.org.uk/ConsularAffairs/FAQ.aspx

Minors under 18 years of age must be accompanied by both parents/ legal guardians. If only one parent/legal guardian is present, the written consent of the other is necessary. The authenticity of the signature of this parent should be validated by a solicitor or a Greek authority. Other documents required are: the original full birth certificate of the child, and parents’/guardians’ passports (originals and photocopies as well). Please, note that if the birth certificate has been issued from another country (other than the UK), the parents need to present an official translation (ratified by the relevant Embassy).[/size]

..... ευχαριστώ

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα/online tool για ψηφιακά συστήματα που μπορείς να σχεδιάζεις το κύκλωμα και να σου δίνει την fmin?

κατι σαν αυτο του Circuits and Elecronics

https://courses.edx.org/courses/MITx/EECS.6.002x/3T2013/courseware/Overview/Using_the_Tools/

ή κατι για να σου λυνει αυτο;

ή επεσα εντελως εξω;

ναι, τωρα το παρατηρησα. θελει να κανεις λογαριασμο και να κανεις register στο μαθημα για να σε αφησει να το δεις.

και δεν νομιζω κανει αυτο που θες.

Λοιπον εχω 2 ερωτησεις...

Ρεμπεταδικο ειτε live ειτε οχι , απλα να παιζει ρεμπετικα, οικονομικο ( γιατι ειμαστε και φοιτητες ) , θεσσαλονικη οσο πιο κεντρο γινεται , αλλα και λιγο ανατολικα να πεφτει δε παιζει θεμα.

Καλο τσιπουρο απο καβα ?!?!  ή οπουδηποτε μπορω να βρω , χυμα (χωρις γλυκανισο) (φρεσκοχωρισμενος βλεπετε , τη βοηθεια σας.. )

Ρεμπεταδικο ειτε live ειτε οχι , απλα να παιζει ρεμπετικα, οικονομικο ( γιατι ειμαστε και φοιτητες ) , θεσσαλονικη οσο πιο κεντρο γινεται , αλλα και λιγο ανατολικα να πεφτει δε παιζει θεμα.

Καλο τσιπουρο απο καβα ?!?! ή οπουδηποτε μπορω να βρω , χυμα (χωρις γλυκανισο) (φρεσκοχωρισμενος βλεπετε , τη βοηθεια σας.. )

Βρες γκόμενα στο καπάκι κι ας τα ξύδια.

Η μάλλον πιες με τη γκαινούργια μαζί.

Αι γενέκαι είναι σαν τα λεωφορεία:Με το που χάνεις το ένα,άλλο ακολουθεί.

• Like 2

Καλο τσιπουρο απο καβα ?!?!  ή οπουδηποτε μπορω να βρω , χυμα (χωρις γλυκανισο) (φρεσκοχωρισμενος βλεπετε , τη βοηθεια σας.. )

ρεμπετάδικο της προκοπής δεν νομίζω να βρεις σ'αυτήν την πόλη που τσάμπα έχει το όνομα... Φτηνό συμπαθητικό αλλά με συμβιβασμούς ώς προς την ποιότητα/καθαριότητα θυμάμαι μόνο το Άσυλο. Όταν ήμουν φοιτητής μου φανόταν σούπερ, όταν μεγάλωσα μου φάνηκε γτπ. Εγώ άλλαξα, οκ, εγώ φταίω, το Άσυλο έμεινε σταθερή αξία. Τζουκ-μποξ με ρεμπετιές, χύμα ρετσίνα και κρασί και μεζέδες με καλό value for money.

Καλό τσίπουρο σε κάβα λες, ψάχνεις λοιπόν για καλή κάβα, και δοκιμάζεις αν σε αρέσει το τσίπουρό της. ο Παπαδάκης (αναγεννήσεως δεν θυμάμαι πόσο, στον ΝΣΣ) είναι καλή κάβα. Δοκίμασε αν θες.

έντιτ: έλα ρε μουστάκια, έλα ρε μουστάκια. Άσε το παλικάρι να ζήσει το μεσοδιάστημα από την παλιά ως την καινούρια σαν αυθεντικός ρεμπετομπακουροφοιτητής ναούμ.

• Like 1

Μα αυτό του είπε ο μουστάκιας. Όσο κλαίγεται για την πρωην ας λοξοκοιτά τα πιπίνια στο δίπλα τραπέζι κοιτάζοντας την επόμενη πρωην :)

Καλό τσίπουρο έχουμε εδώ, Χαλκιδική, όβερ. 

• Like 1

Δες και κανένα "Τομπουρλίκα" ,  "Πήρε και βραδιάζει"(Ευκλείδης μεριά) ...

Για τσίπουρο εκτός από κάβες μπορείς να ψάξεις-δοκιμάσεις και σε λαϊκές.

Σε λαϊκές με βιολογικά προϊόντα βρίσκεις καλό τσίπουρο.

Λοιπόν

Οπότε πάω να πατησω download (σε οτιδήποτε) ο chrome μου πετάει pop up και λοιπά spam παραθυράκια.

Έβαλα malware bytes αλλα τα παραθυράκια συνεχίζουν.

Ερώτηση

Τι άλλο μπορω να κάνω εκτός απο format;

Thanks

Λοιπόν

Οπότε πάω να πατησω download (σε οτιδήποτε) ο chrome μου πετάει pop up και λοιπά spam παραθυράκια.

Έβαλα malware bytes αλλα τα παραθυράκια συνεχίζουν.

Ερώτηση

Τι άλλο μπορω να κάνω εκτός απο format;

Thanks

Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner

Οταν σε μια διασταύρωση χωρίς σήμανση είναι δυο αυτοκίνητα το ενα απέναντι απο το άλλο (κοιτιούνται μούρη με μούρη) και θέλουν να στρίψουν και οι δυο στον ίδιο δρόμο, δηλαδή ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά, ποιος έχει προτεραιότητα?

***Δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα αριστερά ή δεξια ωστε να πούμε οτι ισχύει ο κανόνας της εκ δεξιών προτεραιότητας.

*** Επίσης μην δώσετε απάντηση του στιλ "όποιος έφτασε πρώτος ή όποιος προλάβει". Μιλάμε για την ιδανική περίπτωση όπου και τα δυο οχήματα έφτασαν ταυτόχρονα στη διασταύρωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...