petros_samurai Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθε η ΔΕΗ αλλα αυτον τον μηνα ειμαι καπως στενα,λεω να το πληρωσω την αλλη φορα.Παιζει να εχω κανα προβλημα εκτος το οτι θα πρεπει να παω στα κεντρικα να πλερωσω?Εννοω να περιμενω να ερθει ο επομενος να πληρωσω και τους δυο.Θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθε η ΔΕΗ αλλα αυτον τον μηνα ειμαι καπως στενα,λεω να το πληρωσω την αλλη φορα.Παιζει να εχω κανα προβλημα εκτος το οτι θα πρεπει να παω στα κεντρικα να πλερωσω?Εννοω να περιμενω να ερθει ο επομενος να πληρωσω και τους δυο.Θενκς Μόλις το έπραξα και εγώ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα και έχουν και τμήμα διακανονισμών απο ότι παρατήρησα που δεν το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μου ηρθε η ΔΕΗ αλλα αυτον τον μηνα ειμαι καπως στενα,λεω να το πληρωσω την αλλη φορα.Παιζει να εχω κανα προβλημα εκτος το οτι θα πρεπει να παω στα κεντρικα να πλερωσω?Εννοω να περιμενω να ερθει ο επομενος να πληρωσω και τους δυο.Θενκς Δεν θάχεις κανένα πρόβλημα,δεν κόβουν λογαριασμούς πιά λόγω "κοινωνικής ειαισθησίας". Σε εισαγωγικά,μιας και αν θέλανε κοινωνικές παροχές απλά μπορούσαν να λιγοστέψουν τις χρεώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν ειναι εναντι, δε χρειαζεται καν να πληρωσεις, θα προστεθει στον επομενο που ειναι ο εκκαθαριστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 και αν πληρωνεις απο e-banking μπορεις να πληρωσεις και ληγμενους, δεν χρειαζεται να πας σε υποκαταστημα ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ναι, διαφέρει. Στην περιοχή μου έχει 2, το ένα κλείνει στις 5 και το άλλο στις 7. Εδώ έχει τηλέφωνα, βρες αυτό που θες να πας και ρώτα τους. 'σ' ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Συσκευή που έχει 230V - 50Hz - 350W όταν δουλεύει για ένα 10λεπτο, πόσο περίπου ξοδεύει σε ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν αυτό τα λέει καλά, περίπου μισό σεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Συσκευή που έχει 230V - 50Hz - 350W όταν δουλεύει για ένα 10λεπτο, πόσο περίπου ξοδεύει σε ευρώ; Electricity Unit(kWh) = W x H / 1000 Υπολογιζεις τις κιλοβατωρες και σε συναρτηση με το τιμολογιο στο οποιο βρισκεσαι αναλαγως της συνολικης καταναλωσης βλεπεις το κοστος , διαβασε αυτο , ειναι το σωστο σκεπτικο http://voices.yahoo.com/how-calculate-home-energy-usage-7692826.html?cat=6 Αν μιλας μονο για το δεκαλεπτο χρησης ειναι οντως καπου στο 0,055ευρω αν εισαι στην κλιμακα των 800-2000 kWh . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2710 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να αγοράσω αυτό το βιβλίο από το Αμαζον και είναι £21 αλλά από κάτω γράφει new from £15 τι διαφορά έχουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Θενκς παιδια,Γιωργο το ενα πρεπει να ειναι βιβλιο τσεπης μικρο etc γιαυτο εχει μικροτερη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να αγοράσω αυτό το βιβλίο από το Αμαζον και είναι £21 αλλά από κάτω γράφει new from £15 τι διαφορά έχουνε? Είναι ανεξάρτητοι πωλητές, άλλα μαγαζιά ή ιδιώτες που πουλάνε μέσω άμαζον (το άμαζον φυσικά δεν δίνει βήμα για την ψυχή της μάνας του σε ανταγωνιστές, τους κρατάει προμήθεια). Καμιά φορά παίζει και το warehouse του άμαζον μέσα σε αυτά. Για τους ανεξάρτητους, με την προϋπόθεση ότι στέλνουν Ελλάδα (το τσεκάρεις στους όρους τους) κι ότι έχουν καλές αξιολογήσεις, το μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι μεγαλύτερα μεταφορικά από αυτά του άμαζον, οπότε και να μην συμφέρει στην τελική τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos2710 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Είναι ανεξάρτητοι πωλητές, άλλα μαγαζιά ή ιδιώτες που πουλάνε μέσω άμαζον (το άμαζον φυσικά δεν δίνει βήμα για την ψυχή της μάνας του σε ανταγωνιστές, τους κρατάει προμήθεια). Καμιά φορά παίζει και το warehouse του άμαζον μέσα σε αυτά. Για τους ανεξάρτητους, με την προϋπόθεση ότι στέλνουν Ελλάδα (το τσεκάρεις στους όρους τους) κι ότι έχουν καλές αξιολογήσεις, το μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι μεγαλύτερα μεταφορικά από αυτά του άμαζον, οπότε και να μην συμφέρει στην τελική τιμή. Οκ θα αγοράσω αυτό του άμαζον γιατί δεν ξέρω πάσα είναι τα μεταφορικά των άλλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yioula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να παμε αγγλια Ημεδαποί, Ελληνική ιθαγένεια κλπ, 2 ενηλικες και ενα 9χρονο.. [α] το 9χρονο τι εγγραφο χρειαζεται για να ταξιδεψει και για τον ελεγχο στο Λονδινο? [β] ποιο ειναι το κοστος του παραβολου/φωτο εγγραφου για το [α]? [γ] μου λενε πρεπει να αλλαξουμε τις ταυτοτητες οι ενηλικες, ειναι του 2002 αλλα τσαλακωμενες κ θα/μπορει να εχουμε εκει προβλημα [δ] ποσο ειναι το κοστος φωτο και παραβολο για νεα αστυνομικη ταυτοτητα? [ε] κεπ ή αστυνομια? ευχαριστω πολυ... ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να παμε αγγλια Ημεδαποί, Ελληνική ιθαγένεια κλπ, 2 ενηλικες και ενα 9χρονο.. [α] το 9χρονο τι εγγραφο χρειαζεται για να ταξιδεψει και για τον ελεγχο στο Λονδινο? [β] ποιο ειναι το κοστος του παραβολου/φωτο εγγραφου για το [α]? [γ] μου λενε πρεπει να αλλαξουμε τις ταυτοτητες οι ενηλικες, ειναι του 2002 αλλα τσαλακωμενες κ θα/μπορει να εχουμε εκει προβλημα [δ] ποσο ειναι το κοστος φωτο και παραβολο για νεα αστυνομικη ταυτοτητα? [ε] κεπ ή αστυνομια? ευχαριστω πολυ... ευχαριστω πολυ... http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang= Ο μικρος ισως να χρειαζεται διαβατηριο , αλλα για να μην σε παρω στο λαιμο μου , κανε ενα τηλ σε καποιο κεπ και θα σε ενημερωσουν αυτοι. Ακυρο οριστε , ενα γκουγκλαρισμα να εκανες : http://www.greekembassy.org.uk/ConsularAffairs/FAQ.aspx Minors under 18 years of age must be accompanied by both parents/ legal guardians. If only one parent/legal guardian is present, the written consent of the other is necessary. The authenticity of the signature of this parent should be validated by a solicitor or a Greek authority. Other documents required are: the original full birth certificate of the child, and parents’/guardians’ passports (originals and photocopies as well). Please, note that if the birth certificate has been issued from another country (other than the UK), the parents need to present an official translation (ratified by the relevant Embassy). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις