Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα δε γινεται απ οσο εχω καταλαβει να δινει ιντερνετ "σκετο" , σου δινει και τηλεφωνικη γραμμη απλα χωρις πακετα [πχ Χ λεπτα προς ολους κλπ] :/

αμα μπει ο @Poulinos εδω θα μας πει

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος κανένα portable (να μη θέλει εγκατάσταση) προγραμματάκι για recording του Deskotop σου και γενικά του τι κάνεις στην οθόνη σου ?

Δημοσ.

τηλεφωνο δεν παιζει να συνεννοηθείς?μπορει να μπορουν να στο στείλουν μεσω φαξ ή μεσω κεπ

Εισαι προχω...

Τελικα μου ειπα να παω στα κεπ να κανω την αιτηση και να την στειλω με φαξ...

Δημοσ.

Κλιματιστικό inverter ενώ δουλεύει κανονικά για κάμποσες ώρες σε κάποια φάση σταματάει εντελώς την λειτουργεία του - δεν βγάζει καθόλου αέρα - και μετά από 5 λεπτά ξανααρχίζει. Τι παίζει; Τα inverter δεν δουλεύουν συνέχεια ακόμα και αν έχει φτάσει στην επιθυμητη θερμοκρασία;

Δημοσ.

Μαγκες πως μπορω να μπλοκαρω το facebook απο τον μπροουζερ μου?Εννοω κανεις να μην μπορει να μπαινει στην σελιδα και τα λοοιπα.Φενκσ :)

Δημοσ.

Μαγκες πως μπορω να μπλοκαρω το facebook απο τον μπροουζερ μου?Εννοω κανεις να μην μπορει να μπαινει στην σελιδα και τα λοοιπα.Φενκσ :)

Εδώ έχει κάποιες μεθόδους http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090410102639AAb4hRq

• Like 1
Δημοσ.

Κλιματιστικό inverter ενώ δουλεύει κανονικά για κάμποσες ώρες σε κάποια φάση σταματάει εντελώς την λειτουργεία του - δεν βγάζει καθόλου αέρα - και μετά από 5 λεπτά ξανααρχίζει. Τι παίζει; Τα inverter δεν δουλεύουν συνέχεια ακόμα και αν έχει φτάσει στην επιθυμητη θερμοκρασία;

ίσως κάνει απόψυξη εκείνο το 5λεπτο. Η εξωτερική μονάδα μαζεύει πάγο και το μηχάνημα κάνει αυτόματα έναν κύκλο απόψυξης για να τον λιώσει...

• Like 1
Δημοσ.

έχω δύο φύλα open office calc με μορφή τηλεφωνικού κατάλογου (ονομα-επίθετο-τηλέφωνο-διεύθυνση κλπ κλπ). Οι περισσότερες καταχωρήσεις είναι κοινές, όχι όλες όμως, ας πούμε ότι αν έχουν από 100 καταχωρήσεις, έχουν 90 κοινές και από 10 που δεν είναι κοινές. υπάρχει εύκολος τρόπος να συνδυάσω τα δύο φύλα και να προκύψει ένα 3ο με 90+10+10;;;

Δημοσ.

έχω δύο φύλα open office calc με μορφή τηλεφωνικού κατάλογου (ονομα-επίθετο-τηλέφωνο-διεύθυνση κλπ κλπ). Οι περισσότερες καταχωρήσεις είναι κοινές, όχι όλες όμως, ας πούμε ότι αν έχουν από 100 καταχωρήσεις, έχουν 90 κοινές και από 10 που δεν είναι κοινές. υπάρχει εύκολος τρόπος να συνδυάσω τα δύο φύλα και να προκύψει ένα 3ο με 90+10+10;;;

καπου προς τα εδω πρεπει να κοιταξεις

• Like 1
Δημοσ.

γιέα, το έκανα. Με παίδεψε λίγο γιατί είχε και κενά κελιά (σε κάποιες σειρές δεν υπάρχει επίθετο, σε άλλες όνομα). Τεσπά, έβγαλα άκρη, θένκιου βέρυ ματς :-)

Δημοσ.

ναι, διαφέρει. Στην περιοχή μου έχει 2, το ένα κλείνει στις 5 και το άλλο στις 7. Εδώ έχει τηλέφωνα, βρες αυτό που θες να πας και ρώτα τους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...