Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζητησα απο την σχολη μου μεσω email να μου δωσουν μια βεβαιωση..

Με στελνουν απαντηση και μου κενε οτι δεν μπορουν να με απαντησουν στο ερωτημα μου. Θα πρεπει να κανω αιτηση πρωτα.. Με αυτο που θελω..

Τι σκατα που να την βρω την αιτηση; Και πως να την παω αφου απεχω πανω απο 300 χιλιομετρα.. Σιγα μην την δεχτουν σε ηλεκτρονικη μορφη... Αν γινει κατι τετοιο μαλλον θα ναι πολυ προχω η σχολη που δεν το πιστευω...

Δημοσ.

Το λύνεις όλο, το στεγνώνεις καλά και του ρίχνεις μπόλικο σπρέυ επαφών. Στα ηλεκτρικά αυτό δουλεύει, στα ηλεκτρονικά προσθέτεις και ένα σταυρό στο τέλος

• Like 2
Δημοσ.

τηλεφωνο δεν παιζει να συνεννοηθείς?μπορει να μπορουν να στο στείλουν μεσω φαξ ή μεσω κεπ

Θα δω τι θα μου απαντησουν αυριο. Αν δεν βγαλω αρκει θα τους παρω τηλεφωνο...

Δημοσ.

Το λύνεις όλο, το στεγνώνεις καλά και του ρίχνεις μπόλικο σπρέυ επαφών. Στα ηλεκτρικά αυτό δουλεύει, στα ηλεκτρονικά προσθέτεις και ένα σταυρό στο τέλος

Μωρε εγω να το ανοιξω, αλλα δεν εχει καλα καλα βιδες!

Δημοσ.

Μωρε εγω να το ανοιξω, αλλα δεν εχει καλα καλα βιδες!

Θέλει ιστορίες.

Τι σκατα που να την βρω την αιτηση; Και πως να την παω αφου απεχω πανω απο 300 χιλιομετρα.. Σιγα μην την δεχτουν σε ηλεκτρονικη μορφη... Αν γινει κατι τετοιο μαλλον θα ναι πολυ προχω η σχολη που δεν το πιστευω...

Δεν είναι και απίθανο.Σε εμάς κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά και στην βγάζουνε.

• Moderators
Δημοσ.

Yπαρχει κανενας παροχος που να προσφερει μονο internet και οχι πακετο internet + σταθερη τηλεφωνια?

Δημοσ.

Η hol έχει το adsl plus το οποίο έχει "24αρα" γραμμή, περιλαμβάνει φυσικά τηλεφωνικό αριθμό, αλλά άνευ προγραμμάτων ομιλίας κλπ, οπότε είναι as cheap as it gets. Σκέτο χωρίς τηλεφωνική γραμμή, δεν παίζει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Η hol έχει το adsl plus το οποίο έχει "24αρα" γραμμή, περιλαμβάνει φυσικά τηλεφωνικό αριθμό, αλλά άνευ προγραμμάτων ομιλίας κλπ, οπότε είναι as cheap as it gets. Σκέτο χωρίς τηλεφωνική γραμμή, δεν παίζει.

Τhanks man :)

Δημοσ.

και στη wind που ειμαι εγω στη Πατρα το double play S εχει μεν αριθμο αλλα δεν εχει καποιο "πακετο" στη τηλεφωνια. Περσι το χα παρει προσφορα 15 το μηνα φετος το πηγαν 20 βεβαια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...