Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βλέπω με το που μπαίνω στο φέησμπουκ "ο Τάδε και ο Τάδε και ο Τάδε (και καλά φίλοι μου αυτοί οι 3) δήλωσαν ότι τους αρέσει ένας σύνδεσμος", και ο σύνδεσμος είναι καρατσοντάρα με γιαπωνέζους ξερωγώ. Οκ να το είδαν, αλλά να έκαναν και λάηκ αποκλείεται. Τους χάκαραν τους λογαριασμούς η-κάπως-έτσι; Τι κάνουμε, αλλάζουμε password;

Αν πας κι εσύ στην καρατσοντάρα πατώντας το λινκ, με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω, θα φαίνεται ότι έκανες κι εσύ Like. Γίνεται αυτόματα με κάποιο τρόπο. Οπότε, αν έκανες κλικ, πήγαινε στην προσωπική σου σελίδα και βάλε κάπως να μη φαίνεται και γίνεις ρόμπα. Νομίζω δε χρειάζεται να ανησυχείς για password και τέτοια, απλώς ποτέ κλικ σε τέτοιου είδους λινκ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλέπω με το που μπαίνω στο φέησμπουκ "ο Τάδε και ο Τάδε και ο Τάδε (και καλά φίλοι μου αυτοί οι 3) δήλωσαν ότι τους αρέσει ένας σύνδεσμος", και ο σύνδεσμος είναι καρατσοντάρα με γιαπωνέζους ξερωγώ. Οκ να το είδαν, αλλά να έκαναν και λάηκ αποκλείεται. Τους χάκαραν τους λογαριασμούς η-κάπως-έτσι; Τι κάνουμε, αλλάζουμε password;

επανέρχομαι, οι Τάδε γίναν 7-8 ξαφνικά, ξελιγωμένοι όλοι :-D

Αν πάω στο προφίλ τους, εκεί που λέει "πρόσφατη δραστηριότητα" και κάνω "αναφορά-σπαμ" σταματώ να το βλέπω εγώ (δημοσιεύσεις, πώς λέγεται τέλος πάντων αυτό που βλέπεις ότι μαλακία κάνουν οι φίλοι σου;), το βλέπουν όμως άλλοι.

Καμιά ιδέα γδφ χαζ χάπενεντ;

Αν πας κι εσύ στην καρατσοντάρα πατώντας το λινκ, με κάποιο τρόπο που δεν ξέρω, θα φαίνεται ότι έκανες κι εσύ Like. Γίνεται αυτόματα με κάποιο τρόπο. Οπότε, αν έκανες κλικ, πήγαινε στην προσωπική σου σελίδα και βάλε κάπως να μη φαίνεται και γίνεις ρόμπα. Νομίζω δε χρειάζεται να ανησυχείς για password και τέτοια, απλώς ποτέ κλικ σε τέτοιου είδους λινκ.

α έτσι; Καλο κόλπο. Αλλά όλοι αυτοί μέσα σε 3-4 ώρες πάτησαν το συγκεκριμένο λινκ;  Έκανα κλικ αλλά με είπε ότι "φεύγω από το φέησμπουκ και πηγαίνω σε τοποθεσία μη ασφαλή μπλα μπλα" και το ακύρωσα.

α έτσι; Καλο κόλπο. Αλλά όλοι αυτοί μέσα σε 3-4 ώρες πάτησαν το συγκεκριμένο λινκ;  Έκανα κλικ αλλά με είπε ότι "φεύγω από το φέησμπουκ και πηγαίνω σε τοποθεσία μη ασφαλή μπλα μπλα" και το ακύρωσα.

Ε ναι, προφανώς ήταν περίεργοι όπως κι εσύ. Αν ο τάδε σοβαρός τους φίλος έκανε Like σε καρατσοντάρα, "για να δω τι είναι αυτό το περίεργο". Ένα θα σου πω, έχω δει τέτοια ειδοποίηση για τον πατέρα μου και έτρεχα να του τα σβήσω!

• Like 1

ναι, ένας από τους 7 είναι ο πατέρας μου :-D  Και θα κοιμάται τώρα λογικά, και αυτό μπορεί να το βλέπουν πολλοί που δεν θα έπρεπε να το δουν. Να τον πάρω τηλέφωνο κι ας τον ξυπνήσω λες ε; :-D :-D

• Like 1

για την ιστορία, όπως το είπε ο Φίλιππος έγινε. Το είδε (ο πατέρας) από κάποιον δικό του, έκανε κλικ να δει τι είναι, και μετά "κάτι έγραψε εκεί, δεν κατάλαβα...". Τουλάχιστον πήρες και λίγο μάτι την τσοντούλα ρε πατέρα; Όχι, όχι, την έκλεισα, εεεε. Τσάμπα ρόμπα έγινες τότε :-D :-D

• Like 2

Επειδή δεν βγάζω γραμμή στον ΟΑΕΔ,

το "Έγγραφο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας ή βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου χρόνου." που θέλουν για το επίδομα πρέπει να είναι επικυρωμένο και από το ΙΚΑ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...