leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 γιατί να μην συμπληρώσεις άλμη; Αν πας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς με ένα μπουκάλι ή ένα τάπερ θα σου δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μπα, δεν είμαι τέτοιος τύπος.(Αν δούλευα στο σούπερ και ερχόταν ένας με ένα μπουκάλι να του βάλω άλμη, θα τον κοίταγα με μισό μάτι). Αν βάλω νερό δεν θα κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 βασικά η άλμη είναι αλατόνερο που έχει πάρει και ζουμιά από το τυρί (άρα και ολίγη γεύση και άσπρο χρώμα). Βάλε αλατόνερο, ντροπαλούλη έντιτ: 100 γρ αλάτι σε 1κ νερό λέει εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μπα, δεν είμαι τέτοιος τύπος.(Αν δούλευα στο σούπερ και ερχόταν ένας με ένα μπουκάλι να του βάλω άλμη, θα τον κοίταγα με μισό μάτι). Αν βάλω νερό δεν θα κάνει; Τι τύπος δεν είσαι ρε συ; Πολύς λαός ζητάει άλμη από σούπερ μάρκετ. Το 'χεις πάρει στραβά χωρίς λόγο. mouxaxa, thanx φιλαράκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εβλεπα μια ταινια και σε καποια φαση παιζει ενα τραγουδι ιταλικο πολυ γνωστο και δεν ξερω πως το λενε. το μονο που θυμαμαι ηταν που σαν μεταφραση το ρεφρεν του ηταν αν θελεις ερωτα, κανε την πρωτη κινηση η κατι παρομοιο. Ειναι πολυ γνωστο ιταλικο τραγουδι. Ονομα ταινιας δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Θυμασαι τους ιταλικους στιχους στο περιπου? Ανδρας ή γυναικα? Μπαλαντα ή γρηγορο? Υπαρχει και ειδικο νημα μπδγ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 βάλε κ το shazam μήπως το βρει αμα εχεις smartphone κ αν δεν εβλεπες ταινια στο κινηματογραφο O:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να συντάξω ένα ερωτηματολόγιο online ( για μία εργασία στη σχολή). Σε ποιο site να απευθυνθώ; Θυμάμαι είχε υποθεί ένα το οποίο σου προσέφερε και κάποια υποτυπώδη στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων ( π.χ. παρουσίαση σε διαγράμματα απευθείας κ.α.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ένα από τα πολύ γνωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όταν κλείνω όλα τα προγράμματα, μετά από κανα μισάωρο περίπου κλείνει η οθόνη και όλα μαυρίλα και κάνει αρκετή ώρα να επανέλθει με το που τον κουνήσω. Στην εξατομίκευση των win7 εκεί που λέει προφύλαξη οθόνης από κάτω λέει "καμία". Γιατί κλείνει όμως το σύστημα; Θέλω να μην κλείνει τίποτα και να μένει στην επιφάνεια εργασίας συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Όταν κλείνω όλα τα προγράμματα, μετά από κανα μισάωρο περίπου κλείνει η οθόνη και όλα μαυρίλα και κάνει αρκετή ώρα να επανέλθει με το που τον κουνήσω. Στην εξατομίκευση των win7 εκεί που λέει προφύλαξη οθόνης από κάτω λέει "καμία". Γιατί κλείνει όμως το σύστημα; Θέλω να μην κλείνει τίποτα και να μένει στην επιφάνεια εργασίας συνέχεια Κλικ κάτω δεξιά εκεί που έχει το εικονίδιο της μπαταρίας, Power options, Choose when the computer goes to sleep. Αν τα βάλεις όλα στο "ποτέ", λογικά θα σου λυθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σταθερός dude, δεν υπάρχει power option. Εν τω μεταξύ το ξαναδοκίμασα τώρα και κλειδώνουν τα windows. Πως αλλάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παίζει κανένα φωτοτυπάδικο Παγκράτι μεριά που να είναι ανοικτό κυριακάτικα; Που να κοιτάξω; 5-6 σελιδούλες για μία εργασία θέλω να εκτυπώσω και μέχρι και ένα DVD Club-φωτοτυπάδικο που περίμενα να είναι ανοικτό, δε μου έκανε τη χάρη και είναι κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 βλέπω με το που μπαίνω στο φέησμπουκ "ο Τάδε και ο Τάδε και ο Τάδε (και καλά φίλοι μου αυτοί οι 3) δήλωσαν ότι τους αρέσει ένας σύνδεσμος", και ο σύνδεσμος είναι καρατσοντάρα με γιαπωνέζους ξερωγώ. Οκ να το είδαν, αλλά να έκαναν και λάηκ αποκλείεται. Τους χάκαραν τους λογαριασμούς η-κάπως-έτσι; Τι κάνουμε, αλλάζουμε password; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σταθερός dude, δεν υπάρχει power option. Εν τω μεταξύ το ξαναδοκίμασα τώρα και κλειδώνουν τα windows. Πως αλλάζει; Και βεβαια υπαρχει θα το βρεις στο control panel ->power options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις