Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εκτος αν είσαι κοσμοτε η οποια υποστηρίζει αυτο με τις 2 σιμ δωρεαν. Η βοντα νομίζω το εχει επι πληρωμη. Οι κλωνοποίηση δε λειτουργεί με τις καινούριες σιμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patapon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 οκ πηγα γερμανο και πηρα με 10 ευρω,ενας φακελος με μια micro sim και μια κανονικη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ^ Έτσι, a.k.a. "twin sim". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Περί βιταμίνης C το ανάγνωσμα. Επειδή διάβασα ότι οξειδώνεται εύκολα, θα ήθελα να μάθω πόσο εύκολα. Δηλαδή στίβω λεμόνι ή καθαρίζω πορτοκάλι. Μισή ώρα μετά πόση βιταμίνη είναι ακόμα "ζωντανή"; Το 90%; Το 50%; Ή έχει πάει ήδη στα θυμαράκια; Επίσης, ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα. Κόβω μισό λεμόνι ή πιπεριά κόκκινη, και το υπόλοιπο το βάζω στο ψυγείο. Σ' αυτό έχει παραμείνει η βιταμίνη C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσια την επόμενη μέρα ή πάπαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Περί βιταμίνης C το ανάγνωσμα. Επειδή διάβασα ότι οξειδώνεται εύκολα, θα ήθελα να μάθω πόσο εύκολα. Δηλαδή στίβω λεμόνι ή καθαρίζω πορτοκάλι. Μισή ώρα μετά πόση βιταμίνη είναι ακόμα "ζωντανή"; Το 90%; Το 50%; Ή έχει πάει ήδη στα θυμαράκια; Επίσης, ας πάρουμε ένα άλλο παράδειγμα. Κόβω μισό λεμόνι ή πιπεριά κόκκινη, και το υπόλοιπο το βάζω στο ψυγείο. Σ' αυτό έχει παραμείνει η βιταμίνη C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσια την επόμενη μέρα ή πάπαλα; Η βιταμίνη C θα οξειδωθεί μόνο στις εσωτερικές επιφάνειες (και εκεί σε πολύ μικρό ποσοστό) των κομματιών τον φρούτων. Ποσοστά δεν θυμάμαι τώρα να σου γράψω. Σίγουρα έχεις έναν ρυθμό οξείδωσης μικρό όμως και με την φλούδα όταν είναι υπάρχει στα φρούτα , ο οποίος σίγουρα αυξάνει όταν αφαιρεθεί η φλούδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τον ρυθμό οξείδωσης πολτοποιημένων ή χυμοποιημένων φρούτων. Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές. Edit: Μετά από λίγο ψάξιμο σε άρθρα φαίνεται ότι δεν ακολουθείται ο ίδιος ρυθμός μείωσης σε κάθε φρούτο. http://scholar.google.gr/scholar?q=vitamin+c+storage&btnG=&hl=el&as_sdt=0%2C5 http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf990266t http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1080/10715760290006484 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814603000335 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877405001457 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157506000548 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή εγώ που έφερα δυό σακούλες λεμόνια απ' το χωράφι,τάστιψα και τάβαλα σε νάϋλον παγοκύστες στη κατάψυξη,πόσο θα κρατήσει η μαγκιά τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τι (και πώς) να τσεκάρω πριν αγοράσω ένα μεταχειρισμένο λαπτόπι; Μην φάμε καμιά φόλα και ποιός την ακούει την μανούλα μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τι (και πώς) να τσεκάρω πριν αγοράσω ένα μεταχειρισμένο λαπτόπι; Μην φάμε καμιά φόλα και ποιός την ακούει την μανούλα μετά -Έλεγχος μνήμης ram , σκληρού δίσκου με το memtest και harddisk sentinel . -Θερμοκρασίες -Θόρυβο που κάνει το cooling fan -Κατάσταση Μπαταριας -Έλεγχος οθόνης για καμμένα pixel -Έλεγχος πληκτρολογιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 θένκιου θένκιου, GTR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Η βιταμίνη C θα οξειδωθεί μόνο στις εσωτερικές επιφάνειες (και εκεί σε πολύ μικρό ποσοστό) των κομματιών τον φρούτων. Ποσοστά δεν θυμάμαι τώρα να σου γράψω. Σίγουρα έχεις έναν ρυθμό οξείδωσης μικρό όμως και με την φλούδα όταν είναι υπάρχει στα φρούτα , ο οποίος σίγουρα αυξάνει όταν αφαιρεθεί η φλούδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τον ρυθμό οξείδωσης πολτοποιημένων ή χυμοποιημένων φρούτων. Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές. Edit: Μετά από λίγο ψάξιμο σε άρθρα φαίνεται ότι δεν ακολουθείται ο ίδιος ρυθμός μείωσης σε κάθε φρούτο. http://scholar.google.gr/scholar?q=vitamin+c+storage&btnG=&hl=el&as_sdt=0%2C5 http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf990266t http://informahealthcare.com/doi/abs/10.1080/10715760290006484 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814603000335 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877405001457 http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157506000548 Εντάξει, δε θέλω ποσοστά ακρίβειας για να γράψω επιστημονικό άρθρο, απλά κάποιος με είπε οτι άμα καθαρίσεις π.χ πορτοκάλι . σε 15 λεπτά η C χάθηκε. Είναι πράγματι τόσο ευαίσθητη; Ή και μια ώρα μετά το μεγαλύτερο ποσοστό παραμένει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή εγώ που έφερα δυό σακούλες λεμόνια απ' το χωράφι,τάστιψα και τάβαλα σε νάϋλον παγοκύστες στη κατάψυξη,πόσο θα κρατήσει η μαγκιά τους;Καμια έγκυρη απάντης,παρακαλώ,να γλυτώσω καμια βδομάδα στοχευμένο ιντερνέτ; Στη χειρώτερη θα τα χρησιμοποιήσω σαν εναλλακτικά παγάκια στο φραπέ μου, σε συνδυασμό με τσίπουρο η βότκα. Πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πως εμφανίζω το οριζόντιο scroll bar σε Word 2010 ? ή μήπως δεν υπάρχει ... δε μπορεί .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει, δε θέλω ποσοστά ακρίβειας για να γράψω επιστημονικό άρθρο, απλά κάποιος με είπε οτι άμα καθαρίσεις π.χ πορτοκάλι . σε 15 λεπτά η C χάθηκε. Είναι πράγματι τόσο ευαίσθητη; Ή και μια ώρα μετά το μεγαλύτερο ποσοστό παραμένει; Όχι δεν θεωρώ πως αυτό που σου είπαν ισχύει. Έτσι κι αλλιώς η βιταμίνη C αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται μέσα στα χυμοτόπια των κυττάρων, οπότε σίγουρα δεν έχουμε άμεση επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα. Και στην μια ώρα μια χαρά θα είσαι. Με κάθε επιφύλαξη πάντα. Καμια έγκυρη απάντης,παρακαλώ,να γλυτώσω καμια βδομάδα στοχευμένο ιντερνέτ; Στη χειρώτερη θα τα χρησιμοποιήσω σαν εναλλακτικά παγάκια στο φραπέ μου, σε συνδυασμό με τσίπουρο η βότκα. Πάει; Σίγουρα παίζει ρόλο η μεταχείριση του χυμού από την εξαγωγή του μέχρι και να παγώσει. Στην κατάψυξη και σε ναύλον (δεν ξέρω την διαπερατότητα του σε αέρια) είσαι σίγουρα πολύ πιο εξασφαλισμένος από απλά να ήταν στον ψυγείο. Επίσης αυτό για την μαγκιά δεν το πολύ κατάλαβα. Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς με τα παγάκια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θέλω να τα βγάζω σε άτακτα χρονικά διαστήματα,να τα βάζω σε ένα ποτήρι με νερό,νε περιμένω να λυώσουν και να πίνω original λεμονάδα. Τα βάζω σε "βαθειά κατάψυξη",μείον 30. Όταν λέω "μαγκιά"εννοώ τη δραστικότητα της ουσίας,τον αιθέρα (χωρίς θεό η διάολο),είναι χαριτωμενιά για τη παρέα η έκφραση αυτή. Ευχαριστώ που ασχολήθηκες με την ερώτησή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Έπεσε η στάθμη της άλμης, και εκτέθηκε η κορυφή της φέτας. Συμπληρώνω με νερό ή δεν κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις