Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχ!!! Δεν τα δίνεις αυτά τα λεφτά κατευθείαν στους γιατρούς;;;;;;; 

Το χαρτάκι που μου δώσαν -μεταξύ άλλων- λέει: 

Παράβολα από ΔΟΥ: 50€,30€,10€,10€

Εξέταση από παθολόγο και οφθαλμίατρο (με το βιβλιάριο ασθενείας και 10€ αμοιβή σε κάθε γιατρό)

Αποδείξεις γιατρών

οταν ειχα δωσει εγω θυμαμαι οτι δεν εδινες λεφτα στον γιατρο.οσο θυμαμαι εκοβες παραβολο και μετα πηγαινες στον γιατρο.

ας πει και καποιος αλλος γιατι το διπλωμα το εχω παρει εδω και καμποσα χρονια και μπορει να εχει αλλαξει κατι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα κατι κλωτσιες στο αεροθερμο και θα την περασω με τσαγακι και δυο μπιτζαμες αυτον τον χειμωνα και μετα βλεπουμε να στε καλα.

Παιδια ευχαριστω πολυ,τελικα εβαλα κατι κλωτσιες στο αεροθερμο και θα την περασω με τσαγακι και δυο μπιτζαμες αυτον τον χειμωνα και μετα βλεπουμε να στε καλα.

Καλό κουράγιο. Δύο χρόνια πέρασα χωρίς θέρμανση στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να πω οτι το απόλαυσα. Πλέον έβαλα air-condition και η κατάσταση βολεύτηκε.

Οι λαμπες καινε τοσο πολυ? Και ποσο διαφορα θα δω σε ευρω αν τις αλλαξω?

Eσύ κοίτα να αλλάζεις πιο συχνά φακούς. :lol:

κσι εγώ βασικά.. 

Aν δεν εχω παραλάβει ένα δέμα από το αμαζον που θα έπρεπε να έχει έρθει που παω να ζητήσω να μιλήσω με κάποιον σχετικά με την παραγγελία; 

• Moderators

Aν δεν εχω παραλάβει ένα δέμα από το αμαζον που θα έπρεπε να έχει έρθει που παω να ζητήσω να μιλήσω με κάποιον σχετικά με την παραγγελία;

https://www.amazon.com/gp/help/customer/contact-us?ie=UTF8&nodeId=3608471&ref_=hp_ss_comp_cu_v4

Ειναι πολυ καλοι παρεμπιπτοντως, μια φορα που μου ειχε συμβει κατι αντιστοιχο μου ξαναστειλαν το πακετο χωρις πολλα πολλα. Επειτα βεβαια ηρθε το αρχικο το οποιο μου ειπαν απλα να μην το παραλαβω για να τους επιστραφει.

• Like 1

Κάποια στιγμή μου είχαν πει ότι το δέμα δεν θεωρείται "χαμένο" αν δεν περάσουν 14 (?... αν θυμάμαι καλά) μέρες κι οπότε έπρεπε να περιμένω κι άλλο μέχρι ν' αρχίσουν να ψάχνονται για το τι έχει γίνει. Bέβαια αυτό ήταν σε εποχές που το νορμάλ ήταν το 4-6ήμερο κι αν τις ξεπερνούσαμε αμέσως λέγαμε "άργησε/χάθηκε". Αλλά πλέον με το 10-12ήμερο να έχει καταντήσει το συνήθες, δεν ξέρω αν άλλαξε/ποιο όριο βάζουν πλέον (και βαριέμαι να ψάχνω τα faq τους τώρα =p). Στις πόσες βρίσκεσαι, btw; Κι έλαβες υπόψην την πρόσθετη καθυστέρηση λόγω εορτών/αργιών πριν σε πιάσει "πανικός";

• Like 1

Εχει ξανατυχει θεμα με πακετο απο seller του αμαζον πριν 3 χρονια, τότε επικοινώνησα με τον seller και μου εστειλαν ξανα ότι ειχα παραγγειλει χωρις πολλές ερωτήσεις, δεν ξερω τι έγινε με το αρχικο.

Πλεον ειμαι στον 1 μηνα + λίγες μερες, ειχα παρει 2 πραγματα το 1 εφτασε στις 10 Δεκεμβρη, το αλλο ποτέ.. Παιζει να εκαναν πατατα στο ταχυδρομειο γιατι όταν του ζητησα να δει αν υπάρχει 2ο δεμα μου ειπε ότι θα το έγραφε η ειδοποίηση ή θα υπήρχε 2η.. Ενιγουει το αφησα γιατι ερχονταν γιορτες και δεν θα ημουν σπίτι.

Ε εντάξει, με μήνα+ μπορείς να πανικοβληθείς ελεύθερα =p

Κι αν τυχόν έγινε το μπέρδεμα που λες -να είχε φτάσει και το 2ο μαζί με το 1ο (αν και σωστά στα είπε για τα ειδοποιητήρια) έχει περάσει πάλι τόσο διάστημα που λογικά θα έχει επιστραφεί στον αποστολέα μετά από τόσο καιρό. Στο δικό μου κατάστημα μου έχουν πει ότι τα κρατάνε και λίγο παραπάνω από 15μέρες που αναφέρει το ειδοποιητήριο, αλλά εσύ το έχεις ξεπεράσει κι αυτό.

Οπότε καταλήγουμε στο λινκ του στορμ όπως και να 'χει...

πηρα κινητο που θελει mikro sim..τι διαδικασια κανω? παω σε καταστημα και μου την κοβουν? κι αν θελεω να τη βαζω και σε κινητο με κανονικη sim?

Πας σε κατάστημα και αν έχεις συμβόλαιο σου δίνουν τζάμπα μικρώτερη,αν δεν έχεις συμβόλαιο πληρώνεις ένα πεντόεβρο.

Μοναδική περίπτωση να το σκατζάρεις το πεντόεβρο είναι να έχεις παλιά κάρτα και στην αλλάζουν τζάμπα,να πιάνεις 3g.

Κι αυτό όχι γιατί σε πονάνε,αλλά γιατί με smartphone όλο και καμια σύνδεση θα κάνεις και θα βγάλουν.

απο το 07-08 την εχω την καρτα,αμα ειναι για 5ευρω οκ!! θα κρατησω την δικη μου δηλαδη τη μεγαλη και θα μου δωσουν και μικρη με το ιδιο νουμερο?

Δε γίνονται αυτά ρε,θέλεις clone machine,δεν βρίσκεις στην Ελλάδα τέτοια...

Μία κάρτα για ένα τηλέφωνο.

Θα βρεις αντάπτορα που θα μπαίνει η μικρή καρτούλα και θα ταιριάζει στη μεγάλη θέση.

Ή να σου δώσουν καρτούλα από ψωλόδερμα,που άμα τη χαϊδεύεις θα μεγαλώνει.:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...