Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω την κατανάλωση σου για να σου πω σε ευρώ, αλλά οι οικονομίας τη ρίχνουν πολύ πιο κάτω απ'το μισό.

Βέβαια η λάμπα δε καίει τόσο για να ανεβάσει πολύ το λογαριασμό αλλά όλα μετράνε.

Όπως & το να σβήνεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς.

Εν έτη 2014 η οικολογική συνείδηση έπρεπε ήδη να έχει ριζώσει.

Πόσο μάλλον σε περίοδο κρίσης...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα την οικολογια γραμμενη την εχω, η οικονομια μας ενδιαφερει :P

Το θεμα με τις οικονομιας ειναι οτι αργουν να αναψουν στην αρχη και μου την δινει.

Δημοσ.

Για να αγοράσω μερίδια σε Αμοιβαία Κεφάλαια πρέπει η μερίδα μου στο ΣΑΤ να είναι στη τράπεζα από την οποία αγοράζω το ΑΚ; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μερίδια Αμοιβαίου Κεφαλαίου που προσφέρει συγκεκριμένη τράπεζα αλλά θέλω η μερίδα μου (που χρησιμοποιώ για να αγοράζω μετοχές) να παραμείνει σε άλλη τράπεζα λόγω χαμηλότερου τιμολογίου.

Δημοσ.

Το θεμα με τις οικονομιας ειναι οτι αργουν να αναψουν στην αρχη και μου την δινει.

Όχι.Υπάρχουν και τέτοιες.

Να κοιτάξεις να είναι fast start ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

Μη με κάνετε να χρονομετρήσω, τέτοιες έχω αλλά έχω την αίσθηση ότι πρόκειται μόνο για κανα 10-15'' μέχρι να πάρουν φουλ μπρος, σιγά τον σοβαρό χρόνο δηλαδή.

Δημοσ.

Μη με κάνετε να χρονομετρήσω, τέτοιες έχω αλλά έχω την αίσθηση ότι πρόκειται μόνο για κανα 10-15'' μέχρι να πάρουν φουλ μπρος, σιγά τον σοβαρό χρόνο δηλαδή.

Μήπως εννοείτε να πιάσουν τη μέγιστη θερμοκρασία/φωτεινότητα;

Γιατί αυτές που είναι rapid start ανάβουν άμεσα, δε καταλαβαίνεις καμία διαφορά.

Πληρώνεις & μάρκα (πχ philips), είναι όμως ανώτερες.

Αν εννοείτε το πρώτο, δε μπορείς να το αποφύγεις.

Thanks man :) Θα δοκιμασω με αυτο!

Good choise, είναι και ελαφρύς.

Δημοσ.

Για να αγοράσω μερίδια σε Αμοιβαία Κεφάλαια πρέπει η μερίδα μου στο ΣΑΤ να είναι στη τράπεζα από την οποία αγοράζω το ΑΚ; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μερίδια Αμοιβαίου Κεφαλαίου που προσφέρει συγκεκριμένη τράπεζα αλλά θέλω η μερίδα μου (που χρησιμοποιώ για να αγοράζω μετοχές) να παραμείνει σε άλλη τράπεζα λόγω χαμηλότερου τιμολογίου.

Αγοραζεις απο εκει που εχεις ανοιξει το χαρτοφυλακιο σου! Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο που ζητας!

Δημοσ.

Αγοραζεις απο εκει που εχεις ανοιξει το χαρτοφυλακιο σου! Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο που ζητας!

Δηλαδή αν πάω στην Εθνική που έχω τη μερίδα μου και τους πω ότι θέλω να αγοράσω χ μερίδια από ένα ΑΚ που προσφέρει π.χ. η Πειραιώς θα μου πουν οκ; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό..

Δημοσ.

Εγω απο την eurobank αγόρασα μετοχές της alpha bank. Τωρα για αμοιβαία κεφάλαια θα σε γελάσω, αλλα δεν βλέπω λόγο να μην γίνεται...τεσπα μπορεί να λεω και χαζομαρες, ενα τηλέφωνο στην τράπεζα σου θα σου λύσει την απορία!

Δημοσ.

Η ερώτηση κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή, αλλά θα ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη: Πρέπει να πάρω κάτι παράβολα από την εφορία (για να βγάλω δίπλωμα τα θέλω), μπορώ να τα πάρω από κάποια άλλη υπηρεσία (τράπεζα/αστυνομία) ή μέσω ίντερνετ; 

αν ειναι για διπλωμα μπορεις να βγαλεις και e-paravolo.αυτο εκανα και εγω για ανανεωση.

Δημοσ.

αν ειναι για διπλωμα μπορεις να βγαλεις και e-paravolo.αυτο εκανα και εγω για ανανεωση.

Τελικά μου είπαν από τη σχολή να περιμένω γιατί χθες θα αποφάσιζαν πώς πρέπει να τα πληρώσεις -_- και μου είπε να πάω πρώτα στους γιατρούς και να αφήσω τα παράβολα για το τέλος. 

Ευχαριστώ πάντως! :) 

Δημοσ.

Τελικά μου είπαν από τη σχολή να περιμένω γιατί χθες θα αποφάσιζαν πώς πρέπει να τα πληρώσεις -_- και μου είπε να πάω πρώτα στους γιατρούς και να αφήσω τα παράβολα για το τέλος. 

Ευχαριστώ πάντως! :)

εγω παντως το πληρωσα κανονικα και αναμενω.νομιζω και για γιατρους μπορεις να βγαλεις παραβολα απο το ιντερνετ.

Δημοσ.

εγω παντως το πληρωσα κανονικα και αναμενω.νομιζω και για γιατρους μπορεις να βγαλεις παραβολα απο το ιντερνετ.

Αχ!!! Δεν τα δίνεις αυτά τα λεφτά κατευθείαν στους γιατρούς;;;;;;; 

Το χαρτάκι που μου δώσαν -μεταξύ άλλων- λέει: 

Παράβολα από ΔΟΥ: 50€,30€,10€,10€

Εξέταση από παθολόγο και οφθαλμίατρο (με το βιβλιάριο ασθενείας και 10€ αμοιβή σε κάθε γιατρό)

Αποδείξεις γιατρών

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...