άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δε ξέρω την κατανάλωση σου για να σου πω σε ευρώ, αλλά οι οικονομίας τη ρίχνουν πολύ πιο κάτω απ'το μισό. Βέβαια η λάμπα δε καίει τόσο για να ανεβάσει πολύ το λογαριασμό αλλά όλα μετράνε. Όπως & το να σβήνεις τις συσκευές που δε χρησιμοποιείς. Εν έτη 2014 η οικολογική συνείδηση έπρεπε ήδη να έχει ριζώσει. Πόσο μάλλον σε περίοδο κρίσης...
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλα την οικολογια γραμμενη την εχω, η οικονομια μας ενδιαφερει Το θεμα με τις οικονομιας ειναι οτι αργουν να αναψουν στην αρχη και μου την δινει.
cb_papi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για να αγοράσω μερίδια σε Αμοιβαία Κεφάλαια πρέπει η μερίδα μου στο ΣΑΤ να είναι στη τράπεζα από την οποία αγοράζω το ΑΚ; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μερίδια Αμοιβαίου Κεφαλαίου που προσφέρει συγκεκριμένη τράπεζα αλλά θέλω η μερίδα μου (που χρησιμοποιώ για να αγοράζω μετοχές) να παραμείνει σε άλλη τράπεζα λόγω χαμηλότερου τιμολογίου.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τέλος μπορείς να το κάνεις μέσω του media player classic που υποστηρίζει 64bit αφού είσαι fan. Thanks man Θα δοκιμασω με αυτο!
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα με τις οικονομιας ειναι οτι αργουν να αναψουν στην αρχη και μου την δινει. Όχι.Υπάρχουν και τέτοιες. Να κοιτάξεις να είναι fast start ή κάπως έτσι.
scullyist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μη με κάνετε να χρονομετρήσω, τέτοιες έχω αλλά έχω την αίσθηση ότι πρόκειται μόνο για κανα 10-15'' μέχρι να πάρουν φουλ μπρος, σιγά τον σοβαρό χρόνο δηλαδή.
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα με τις οικονομιας ειναι οτι αργουν να αναψουν στην αρχη και μου την δινει. Μη με κάνετε να χρονομετρήσω, τέτοιες έχω αλλά έχω την αίσθηση ότι πρόκειται μόνο για κανα 10-15'' μέχρι να πάρουν φουλ μπρος, σιγά τον σοβαρό χρόνο δηλαδή. Μήπως εννοείτε να πιάσουν τη μέγιστη θερμοκρασία/φωτεινότητα; Γιατί αυτές που είναι rapid start ανάβουν άμεσα, δε καταλαβαίνεις καμία διαφορά. Πληρώνεις & μάρκα (πχ philips), είναι όμως ανώτερες. Αν εννοείτε το πρώτο, δε μπορείς να το αποφύγεις. Thanks man Θα δοκιμασω με αυτο! Good choise, είναι και ελαφρύς.
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Για να αγοράσω μερίδια σε Αμοιβαία Κεφάλαια πρέπει η μερίδα μου στο ΣΑΤ να είναι στη τράπεζα από την οποία αγοράζω το ΑΚ; Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω μερίδια Αμοιβαίου Κεφαλαίου που προσφέρει συγκεκριμένη τράπεζα αλλά θέλω η μερίδα μου (που χρησιμοποιώ για να αγοράζω μετοχές) να παραμείνει σε άλλη τράπεζα λόγω χαμηλότερου τιμολογίου. Αγοραζεις απο εκει που εχεις ανοιξει το χαρτοφυλακιο σου! Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο που ζητας!
cb_papi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αγοραζεις απο εκει που εχεις ανοιξει το χαρτοφυλακιο σου! Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο που ζητας! Δηλαδή αν πάω στην Εθνική που έχω τη μερίδα μου και τους πω ότι θέλω να αγοράσω χ μερίδια από ένα ΑΚ που προσφέρει π.χ. η Πειραιώς θα μου πουν οκ; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό..
leonidas_fs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εγω απο την eurobank αγόρασα μετοχές της alpha bank. Τωρα για αμοιβαία κεφάλαια θα σε γελάσω, αλλα δεν βλέπω λόγο να μην γίνεται...τεσπα μπορεί να λεω και χαζομαρες, ενα τηλέφωνο στην τράπεζα σου θα σου λύσει την απορία!
scullyist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μήπως εννοείτε να πιάσουν τη μέγιστη θερμοκρασία/φωτεινότητα; Ναι.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Η ερώτηση κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή, αλλά θα ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη: Πρέπει να πάρω κάτι παράβολα από την εφορία (για να βγάλω δίπλωμα τα θέλω), μπορώ να τα πάρω από κάποια άλλη υπηρεσία (τράπεζα/αστυνομία) ή μέσω ίντερνετ; αν ειναι για διπλωμα μπορεις να βγαλεις και e-paravolo.αυτο εκανα και εγω για ανανεωση.
Pintsie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 αν ειναι για διπλωμα μπορεις να βγαλεις και e-paravolo.αυτο εκανα και εγω για ανανεωση. Τελικά μου είπαν από τη σχολή να περιμένω γιατί χθες θα αποφάσιζαν πώς πρέπει να τα πληρώσεις και μου είπε να πάω πρώτα στους γιατρούς και να αφήσω τα παράβολα για το τέλος. Ευχαριστώ πάντως!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τελικά μου είπαν από τη σχολή να περιμένω γιατί χθες θα αποφάσιζαν πώς πρέπει να τα πληρώσεις και μου είπε να πάω πρώτα στους γιατρούς και να αφήσω τα παράβολα για το τέλος. Ευχαριστώ πάντως! εγω παντως το πληρωσα κανονικα και αναμενω.νομιζω και για γιατρους μπορεις να βγαλεις παραβολα απο το ιντερνετ.
Pintsie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εγω παντως το πληρωσα κανονικα και αναμενω.νομιζω και για γιατρους μπορεις να βγαλεις παραβολα απο το ιντερνετ. Αχ!!! Δεν τα δίνεις αυτά τα λεφτά κατευθείαν στους γιατρούς;;;;;;; Το χαρτάκι που μου δώσαν -μεταξύ άλλων- λέει: Παράβολα από ΔΟΥ: 50€,30€,10€,10€ Εξέταση από παθολόγο και οφθαλμίατρο (με το βιβλιάριο ασθενείας και 10€ αμοιβή σε κάθε γιατρό) Αποδείξεις γιατρών
Προτεινόμενες αναρτήσεις