ribo7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω πάρει κάτι κάψουλες fish oil για ω-3. Είναι κάτι κίτρινες σα τζελ που μέσα έχουν υγρό. Τις καταπίνω όπως είναι? Ή τις δαγκώνω να πιω το υγρό και φτύνω το κέλυφος? Το δεύτερο είναι λίγο αηδία.. Στο κουτί δε λέει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τις καταπίνεις. Την ίδια απορία είχα κι εγώ για την σπιρουλίνα και τη μασούσα ο μλκς, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αηδία ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Χρόνια πολλά φίλε Γιάννη!! Αν γίνεται η ίδια απορρόφηση, τότε ναι δε το συζητώ, η απευθείας κατάποση είναι οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να μην γίνεται η ίδια απορρόφηση δηλαδή, απλά πρώτα θα διασπαστεί το κέλυφος στο στομάχι σου για να ελευθερωθεί το περιεχόμενο. Το ίδιο πράγμα λαμβάνει ο οργανισμός απλά με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση λόγω διάσπασης του κέλυφους πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μια που λέτε για κάψουλες και σπιρουλίνα... ασπιρίνη λίγη ώρα μετά από λίγη μπύρα δεν είναι too much έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Όχι, don't worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Windows 8 + Media Player. Μπορω να ανοιξω πολλαπλα παραθυρα του προγραμματος με καποιον τροπο? Θα μπορουσα να βαλω αλλους players και να το κανω αλλα σκεφτομαι αν γινεται μοναχα με το default προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν γίνεται δυστυχώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μαγκες,σημερα μου ηρθε η ΔΕΗ πρωτη φορα απο τοτε που νοικιασα μια γκαρσονιερα,150Ευρω πως γινεται τοσα πολλα λολ,το μονο που εχω ειναι τον υπολογηστη μου με δυο οθονες και το αεροθερμο που δουλευουν και τα δυο σχεδον ολη μερα.Μιας και κανω μπανια στο γυμναστηριο δεν αναβω συχνα το μποιλερ κτλ.Λετε το αεροθερο να καιει πολλα?Ειναι 2000w λεει τιποτα αυτο?Να βγαλω την μια οθονη απο τον υπολογιστη η δεν ειναι τιποτα,ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Και λίγα είναι αν έχεις 2KW αερόθερμο να καίει όλη μέρα. Μείωσε τη χρήση του γιατί αν συνεχίσεις έτσι ο επόμενος εκκαθαριστικός θα έρθει με κόκκινο χαλί και υπηρέτριες που θα ρίχνουν ροδοπέταλα στο διάβα του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αρα δεν ειναι ο υπολογιστης το προβλημα?Θα πεταξω το αεροθερμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το αερόθερμο καίει ίσα με 20 οθόνες φίλε μου. Δεν έχει νόημα να τη βγάλεις... Μιας και θίχτηκε το θέμα της οικονομίας αντικατέστησε τους συμβατικούς λαμπτήρες με οικονομίας αν δε το έχεις κάνει ήδη. Windows 8 + Media Player. Μπορω να ανοιξω πολλαπλα παραθυρα του προγραμματος με καποιον τροπο? Θα μπορουσα να βαλω αλλους players και να το κανω αλλα σκεφτομαι αν γινεται μοναχα με το default προγραμμα. Υπάρχει αυτό το app για τα W7: http://www.addictivetips.com/windows-tips/run-multiple-instances-of-windows-media-player-at-a-time/ Δε ξέρω αν δουλεύει στα 8. Για τα xp απλά έτρεχες "Mplayer2" Υπάρχει & ο έμμεσος τρόπος: Να τρέχεις τον mp μέσω sandboxie σε multiple instances όπως οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα Τέλος μπορείς να το κάνεις μέσω του media player classic που υποστηρίζει 64bit αφού είσαι fan. Να ξέρεις πως μπορείς να ορίσεις οποιονδήποτε player ως default πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αρα δεν ειναι ο υπολογιστης το προβλημα?Θα πεταξω το αεροθερμο. Και πώς θα ζεσταίνεσαι; Κοίτα, οι επιλογές είναι απλές. Ή αερόθερμο που είναι φτηνό στην αγορά αλλά ακριβό στη χρήση, ή θερμοπομπό που είναι ακριβό στην αγορά αλλά πιο φτηνό στη χρήση ή A/C που είναι πολύ πιο ακριβό στην αγορά αλλά πολύ πιο φτηνό στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μαγκες,σημερα μου ηρθε η ΔΕΗ πρωτη φορα απο τοτε που νοικιασα μια γκαρσονιερα,150Ευρω πως γινεται τοσα πολλα λολ,το μονο που εχω ειναι τον υπολογηστη μου με δυο οθονες και το αεροθερμο που δουλευουν και τα δυο σχεδον ολη μερα.Μιας και κανω μπανια στο γυμναστηριο δεν αναβω συχνα το μποιλερ κτλ.Λετε το αεροθερο να καιει πολλα?Ειναι 2000w λεει τιποτα αυτο?Να βγαλω την μια οθονη απο τον υπολογιστη η δεν ειναι τιποτα,ευχαριστω! νομιζω οτι στον πρωτο λογαριασμο πληρωνεις γυρω στα 50€ παραπανω. ειναι κατι σαν εγγυηση ή κατι για την συνδεση του ρολογιου, δεν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε πουστη μου. Και εμενα μου ερχεται 180 ευρω λογαριασμος και οι δικοι μου τα εχουν παιξει. Αλλα μαλλον ειναι επειδη ολες οι συσκευες του σπιτιου (φουρνος, θερμοσιφωνας κτλ) ειναι παμπαλαιοι. Δεν φταιω εγω Μιας και θίχτηκε το θέμα της οικονομίας αντικατέστησε τους συμβατικούς λαμπτήρες με οικονομίας αν δε το έχεις κάνει ήδη. Οι λαμπες καινε τοσο πολυ? Και ποσο διαφορα θα δω σε ευρω αν τις αλλαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις