Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην επαναλαμβανώμαστε  ....

κλείνει το tablet, τελιώνει η μπαταρία .... ο "διακοπτης" παραμένει ανοικτός ?

Ποιός βλάκας θα το έφτιαχνε αυτό ?

Αρα καταληγουμε στο αν υπαρχουν βλακες?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά αυτό που απενεργοποιησα έλεγε _εντοπισμος σφαλματω usb

Μη με τρομαζετε για τη χρεωση....εμενα μου φανηκε κανονικα σταθερο. Για να το τσεκαρω

Αυτο δεν ειναι τιποτα και σχεδον παντα απενεργοποιημενο το χω....

Μονο οταν ηταν να το ροοτρω το ενεργοποιησα...

Απλα τωρα πριν κανεις κατι ρωτα εδω.... Θα γλιτωσεις απο πολλους μπελαδες...

• Like 1

Πλάκα κάνεις; Η Πειραιώς έχει αγοράσει Κύπρου Milenium ΑΤΕ και δεν ξέρω ποια άλλη. Αν θυμάσαι καμιά τέτοια τράπεζα κοντά σου, ε τώρα είναι Πειραιώς..

Τι προμηθεια ρε συ; Η ιδια τραπεζα ειναι πλεον, ολες Πειραιως γιναναι.

Εχει (ειχε δλδ) Αγροτικη στον Πολυγυρο που πλεον ειναι κι αυτη Πειραιως, οποτε θα εισαι καλυμμενος λογικα.

27mbps = 3.375 megabytes/sec

Σειρά μου. Προσπαθώ να κάνω ασφαλή κατάργηση το φλασάκι και μου λέει να κλείσω πρώτα τα προγράμματα που το χρησιμοποιούν παρόλο που τα έχω κλείσει όλα. Τι κάνω;

edit, το βρήκα

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/windows-cant-stop-your-generic-volume-device/c22e0677-47ce-4467-9da0-cdf94981840c

Για μία αγγελία, μου ζητήθηκε "να στείλω με γενική και με εντολή να ανοιχτεί πριν πληρωθεί". Σκέφτομαι τώρα εγώ, ότι δεν τον δεσμεύει κάτι να ανοίξει τη συσκευασία και να μην το πάρει τελικά, σωστά; Είναι σφραγισμένο αυτό που πουλάω, οπότε εκτός από τα πηγαινε-έλα των μεταφορικών θα "χρεωθώ" και το ξεσφράγισμα. Υπερβάλλω;

Αν και τώρα που το ξανακοιτάω, δεν το πολυψήνω, μιας και έχει 0 ποστ

27mbps = 3.375 megabytes/sec

Σειρά μου. Προσπαθώ να κάνω ασφαλή κατάργηση το φλασάκι και μου λέει να κλείσω πρώτα τα προγράμματα που το χρησιμοποιούν παρόλο που τα έχω κλείσει όλα. Τι κάνω;

edit, το βρήκα

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/windows-cant-stop-your-generic-volume-device/c22e0677-47ce-4467-9da0-cdf94981840c

Σε ταχύτητα θελω να δω. Το max απο τορρεντ ειναι που κατεβαζω 1.7 MB/s

Αυτό σου απάντησε .....το μέγιστο θεωρητικά που μπορείς να κατεβάσεις είναι 3,3 ΜΒ/S δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο αρχείο από το ntua και εδώ http://speedtest.hol.gr

Για μία αγγελία, μου ζητήθηκε "να στείλω με γενική και με εντολή να ανοιχτεί πριν πληρωθεί". Σκέφτομαι τώρα εγώ, ότι δεν τον δεσμεύει κάτι να ανοίξει τη συσκευασία και να μην το πάρει τελικά, σωστά; Είναι σφραγισμένο αυτό που πουλάω, οπότε εκτός από τα πηγαινε-έλα των μεταφορικών θα "χρεωθώ" και το ξεσφράγισμα. Υπερβάλλω;

Αν και τώρα που το ξανακοιτάω, δεν το πολυψήνω, μιας και έχει 0 ποστ

Μας έχουν πάρει χαμπάρι οι ριχτάδες εδώ μέσα και μας έχουν πάει γαμιώντας,το δε σύστημα τω Αγγελιών τους προστατεύει,όπως είναι.

Μη στείλεις τπτ σε άτομο με 0 posts.Ιδίως σφραγισμένο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...