Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που μπορω να αλλάξω το mail που εχω δωσει για την εγγραφή μου στο vodafone cu online;;;

Edit: Ενημερωτικά, δεν μπορει να αλλαχθει απο καποιο χρήστη. Μιλησα με τη κοπελιτσα στο τσατ και μου το άλλαξε αυτή. Τωρα κατα ποσο το εκανε όντως δε το ξερω....

Επεξ/σία από mary1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έκανα μια ηλιθιότητα, έχω ξενερώσει άσχημα

χτες που έβαλα τελικά αντιβαιρους στο ταμπλετ έκανα σκαν και μου ζήτησε να απενεργοποιήσω το usb αν και την ψιλιάστηκα οτι δε θα μπορεί μετά να φορτίζει το έκανα με σκοπό να κάνω δοκιμές αν θα φορτίζει ή όχι... τελικά το ξέχασα, έκλεισε από μπαταρία και τώρα ούτε ανοίγει, ουτε φορτίζει..

έχω ξενερώσει

αυτό έχει εγγύηση, θα μου το φτιάξουν άμεσα; θα είναι εύκολο;

πώς θα φτιαχτεί; φαντάζομαι θα βγάλουν τη μητρική από μέσα (αν λεγεται έτσι) θα τη βάλουν σε ένα άλλο και θα αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση... κάτι τέτοιο δεν παίζει;

χτες που έβαλα τελικά αντιβαιρους στο ταμπλετ έκανα σκαν και μου ζήτησε να απενεργοποιήσω το usb αν και την ψιλιάστηκα οτι δε θα μπορεί μετά να φορτίζει το έκανα με σκοπό να κάνω δοκιμές αν θα φορτίζει ή όχι... τελικά το ξέχασα, έκλεισε από μπαταρία και τώρα ούτε ανοίγει, ουτε φορτίζει..

έχω ξενερώσει

πώς θα φτιαχτεί; φαντάζομαι θα βγάλουν τη μητρική από μέσα (αν λεγεται έτσι) θα τη βάλουν σε ένα άλλο και θα αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση... κάτι τέτοιο δεν παίζει;

Δε μπορώ να φανταστώ πως ένα app μπορεί να εμποδίσει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα να φορτίσει.

• Like 3

έχω ξενερώσει

πώς θα φτιαχτεί; φαντάζομαι θα βγάλυν τη μητρική από μέσα (αν λεγεται έτσι) θα τη βάλουν σε ένα άλλο και θα αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση... κάτι τέτοιο δεν παίζει;

βαλτο στο ρευμα [το ηλεκτρικο οχι του αέρα :P ] και δοκίμασε να το ανοίξεις [πατώντας το κουμπί on/off :P ] μετά απο κανά 20λεπτο..μπορει να εχει ξεφορτισει εντελως η μπαταρια !

• Like 1

Δε μπορώ να φανταστώ πως ένα app μπορεί να εμποδίσει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα να φορτίσει.

μα δεν είναι ότι το εμποδίζει το app

ξεκλίκαρα κάτι από τις λειτουργίες  του τάμπλετ.. το usb

thanks για τις απαντήσεις

βαλτο στο ρευμα [το ηλεκτρικο οχι του αέρα :P ] και δοκίμασε να το ανοίξεις [πατώντας το κουμπί on/off :P ] μετά απο κανά 20λεπτο..μπορει να εχει ξεφορτισει εντελως η μπαταρια !

το έκανα δεν ανοίγει. Είναι εντελώς αποφορτισμένο και δεν φορτίζει

Ό,τι και νάκανες,δεν είναι τόόόσο μαλάκες που να απενεργοποιούν τα δύο καλωδιάκια της φόρτισης (+ και -) μέσω software.

Στο usb έχει άλλα δύο για data.

Βάλτο στη φόρτιση,θα στρώσει.

Παίξε και με το ονόφ,όπως σου είπαν.

• Like 1

Δεν θεωρω παραλογο να κλεισει "λογικα" ενα φυσικο interface

Ναι οκ

Όταν αδεια΄σει η μπαταρία και κλείσει η συεσκευή (και το app) ... τι θα εμποδίζει το κύκλωμα να φορτίζει.

Υπάρχει δηλαδή κάποιος διακόπτης στο κύκλωμα που θα μένει ανοικτός ?

Ο μόνος τρόπος που μπορώ να φανταστώ να γίνεται αυτό που περιγράφει η stavi είναι να υπάρχει ένας ΦΥΣΙΚΟΣ διακόπτης στο κύκλωμα φόρτισηq, το λειτουργικό ή η εφαρμογή να τον ανοίγει για να απαγορευει τη φόρτιση ΚΑΙ να παραμένει ανοικτός ακόμα και όταν αδειάσει η μπαταρία (= μένει ανοικτός και χωρίς τάση)

πράγμα το οποίο πρέπει να είsαι πολύ ηλήθιος κατασκευάστής για να το βάλεις στη συσκευή σου

Στο παλαιό μου (εποχές 2002) κινητό όταν έτρωγε φρίκη και δε φόρτιζε καμιά φορά αρκούσε να του βάλεις ανάποδα λίιιιγο μεγαλύερη τάση (στη μπαταρία ε όχι στο κινητό) για λίγα δευτερόλεπτα και έστρωνε. Δε νομίζω να μπορεί να γίνει αυτό σε usb.

ΜLS είναι το τάμπλετ και είναι τραγική η αναμονή για τεχνική υποστήριξη... προχτές περίμενα πάνω από μισή ώρα και τελικά αναγκάστηκα να το κλείσω

άρα λέτε δε φταίει αυτό ε?

ευχαριστώ ρε παιδιά.. γιατί αισθανόμουν πολύ μαλάκας, πρέπει να τρέχω τώρα για επισκευές και τα σχετικά... καινούργιο τάμπλετ

μάγκες μόλις το βαλα στην μπρίζα και λειτουργεί κανονικά..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πραγματικά νιωθω να σας αγαπώ αυτή τη στιγμή..

είστε ο ψυχολόγος, η παρέα και ο τεχνικός της ζωής μου!!!

it sounds kind of sad though

nooo i love it!

DrLo

Θεωρητικα μπορει να υπαρχει καποιος controller που να ελεγχεται απο sw και να κοβει την παροχη ρευματος προς την μπαταρια

Πρακτικα συμφωνω οτι ειναι υπερμλκια να το εχει κανει ο κατασκευαστης

DrLo

Θεωρητικα μπορει να υπαρχει καποιος controller που να ελεγχεται απο sw και να κοβει την παροχη ρευματος προς την μπαταρια

Πρακτικα συμφωνω οτι ειναι υπερμλκια να το εχει κανει ο κατασκευαστης

Μην επαναλαμβανώμαστε  ....

κλείνει το tablet, τελιώνει η μπαταρία .... ο "διακοπτης" παραμένει ανοικτός ?

Ποιός βλάκας θα το έφτιαχνε αυτό ?

Τελικά αυτό που απενεργοποιησα έλεγε _εντοπισμος σφαλματω usb

Μη με τρομαζετε για τη χρεωση....εμενα μου φανηκε κανονικα σταθερο. Για να το τσεκαρω

ΜLS είναι το τάμπλετ και είναι τραγική η αναμονή για τεχνική υποστήριξη... προχτές περίμενα πάνω από μισή ώρα και τελικά αναγκάστηκα να το κλείσω

άρα λέτε δε φταίει αυτό ε?

ευχαριστώ ρε παιδιά.. γιατί αισθανόμουν πολύ μαλάκας, πρέπει να τρέχω τώρα για επισκευές και τα σχετικά... καινούργιο τάμπλετ

μάγκες μόλις το βαλα στην μπρίζα και λειτουργεί κανονικά..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πραγματικά νιωθω να σας αγαπώ αυτή τη στιγμή..

είστε ο ψυχολόγος, η παρέα και ο τεχνικός της ζωής μου!!!

it sounds kind of sad though

nooo i love it!

να το τσεκάρεις αυτό :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...