bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλο και ζαχαρη που κολλανε; Ενταξει, υπερβαλω αλλα στη σημερινη εποχη της αφθονιας τροφης δε θα λειψει τπτ στον οργανισμο σου κι αν δεν καταναλωσεις ουτε 1 γρ ζαχαρη εβερ, δεν ειναι δα καμια βιταμινη που χωρις αυτη δεν μπορεις να ζησεις. Τα σφραγισμενα απλα ποτα -οχι κοκτειλ- οπως βοτκα, ουισκι, κτλ μπορουν θεωρητικα να μεινουν αναλοιωτα στο χρονο. ...... πως δεν κολλανε.Φραπε χωρις ζαχαρη ? .Αλλα το θεμα οτι μαζευεται σεβαστη ποσοτητα ζαχαρης τελικα.Δηλαδη δεν υπαρχει καποια ημερησια κοκκινη γραμμη ? Οχι σφραγισμενα.Αν ειναι ανοιχτα χρονια.Χαλανε ξερω γω ?
Superuser Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος αν οι δημόσιες υπηρεσίες(οαεδ-ικα-εφορίες)είναι ανοιχτές αύριο 2/2/2014 ??? Ευχαριστώ
Pintsie Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Η ερώτηση κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή, αλλά θα ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη: Πρέπει να πάρω κάτι παράβολα από την εφορία (για να βγάλω δίπλωμα τα θέλω), μπορώ να τα πάρω από κάποια άλλη υπηρεσία (τράπεζα/αστυνομία) ή μέσω ίντερνετ;
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ...... πως δεν κολλανε.Φραπε χωρις ζαχαρη ? .Αλλα το θεμα οτι μαζευεται σεβαστη ποσοτητα ζαχαρης τελικα.Δηλαδη δεν υπαρχει καποια ημερησια κοκκινη γραμμη ? Οχι σφραγισμενα.Αν ειναι ανοιχτα χρονια.Χαλανε ξερω γω ? Φραπέ με ζάχαρη; Είσαι τρελλός ρα; Ο καφες ΠΑΝΤΑ σκέτος! Ναι, υπαρχει κοκκινη γραμμη. Το καθολου. Δε χρειαζεσαι καθολου. Ό,τι πάρεις είναι περιτο απο πλευρας υγειας. Αν ειναι ανοιχτα χρονια τα ποτα, πετα τα.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Φραπέ με ζάχαρη; Είσαι τρελλός ρα; Ο καφες ΠΑΝΤΑ σκέτος! Εδω θελουμε να πανε κατω τα φαρμακια, θα προσθεσουμε αλλο ενα ? Ακου σκετος .Αν δεν εχει ζαχαρη και γαλα...
άδικος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ...Αν δεν εχει ζαχαρη και γαλα... Προβλέπω λιντσάρισμα...
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν εχει γαλα παλι φαρμακι ειναι.Και μην επιμενετε ειμαστε περισσοτεροι και θα χασετε
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχω τριετή εγγύηση σε laptop της dell.Γνωρίζετε αν η εγγύηση ισχύει από Ελλάδα σε Ευρωπαική ένωση και πιο συκγεκριμένα uk?
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Έχω τριετή εγγύηση σε laptop της dell.Γνωρίζετε αν η εγγύηση ισχύει από Ελλάδα σε Ευρωπαική ένωση και πιο συκγεκριμένα uk? Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω http://www.dell.com/support/contents/us/en/04/article/Contact-Information/International-Support-Services/intl-support-services?c=uk&l=en&s=bsd&cs=04 http://www.dell.com/support/my-support/us/en/19/product-support/product/inspiron-17r-se-7720
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Yep το 2ο το έχω δει,έχω next business day warranty και wpd..Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο να δω τι παίζει Τελικά το laptop δεν το βλέπω καλά...ευτυχώς έχω backup....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ναι η εγγύηση της Dell είναι πανευρωπαϊκή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις