Lucifer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτήσω λίγο, αύριο λήγει η προθεσμία για όσους πρέπει να ζητήσουν και να πάρουν καινούριο κλειδάριθμο από τις ΔΟΥ. Πήγα σήμερα και είχε μια ουρά αρκετά μεγάλη για να φτιαχτούν 120 ποδοσφαιρικές ομάδες με τους πάγκους τους. Έφυγα και δεν ξαναπάω αύριο. Τι συνέπειες θα υποστώ;
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καμία. Απλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gsis μέχρι να βγάλεις νέο. 2
Lucifer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κρίμα το ξύπνημα. Θενξ τιμόν! edit, και πούμπα!
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να μπορώ συνδέσω στο Nexus 7 μου έναν εξωτερικό USB 2.5'' σκληρό και ταυτόχρονα σε ρευμα ώστε φορτίζει (ή έστω να μην αδειάζει η μπαταρία του). Πως το κάνω ? Τι καλώδιο/α πρέπει να πάρω ? Από που ? Μήπως πρέπει να το κάνω συνδέοντας powered USB-Hub πάνω σο USB OTG ? Υπάρχει κάτι σαν "βάση" όπου συνέονται μόνιμα USB δίσκοι και πάνω στη βάση μπαινοβγαίνει το nexus ?
angmar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ψάχνεις κάτι τέτοιο. Λογικά e-bay θα παίζει και πιο φτηνά.
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω ψάχνεις κάτι τέτοιο. Λογικά e-bay θα παίζει και πιο φτηνά. Το έχω δει αυτό αλλάδε νομίζω να κάνει γιατί γράφει Please note that it is not possible to charge the phone itself while the phone is set to host mode. Αυτό που καταλαβαίνω ότι κάνει είναι να φορτίζει όχι το nexus αλλά το δίσκο (να του δίνει ρευμα). Βασικά θέλω κάτι σαν κι αυτό ... αλλά βλέπω ότι θέλει δύο διαφορετικά power sources και στο hub και στο y-cable + τα rootarίσματα ήλπιζα να γίνεται πιο ευκολα.
bluesattack Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ποια ειναι η μαξ ποσοτητα ζαχαρης που καλο θα ηταν να καταναλωνει καποιος ? Χαλανε ποτε οπως το ουζο η βοτκα κλπ ? Η να το θεσω αλλιως, ποσο διατηρουνται ?
mary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Θελω να παρω μια θηκη απο αυτες που ειναι σα προτοφολάκι (flip cases νομιζω τις λενε) για το vodafone smart iii 975 αλλά στο ebay ή θα έχει άλλου τύπου θήκες ή πολυ μικρη ποικιλία. Αν ψάξω για θήκη για άλλο 4' κινητό θα βολευει για το 975;;
kondoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις εδώ και ψάχνεις τις διαστάσεις του κινητού σου (ή λίγο μεγαλύτερες). Βρίσκεις σε ποιό (επώνυμο) τηλέφωνο αντιστοιχεί και αναζητάς flip case με το όνομα του μοντέλου που βρήκες στο ebay. Στο θέμα σου: Πιο κοντά σε διαστάσεις (από επώνυμα) μου φαίνεται το HTC Evo. Οπότε μια πιθανή θήκη είναι αυτή, περίπου στα 3€.
mary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνεις εδώ και ψάχνεις τις διαστάσεις του κινητού σου (ή λίγο μεγαλύτερες). Βρίσκεις σε ποιό (επώνυμο) τηλέφωνο αντιστοιχεί και αναζητάς flip case με το όνομα του μοντέλου που βρήκες στο ebay. Στο θέμα σου: Πιο κοντά σε διαστάσεις (από επώνυμα) μου φαίνεται το HTC Evo. Οπότε μια πιθανή θήκη είναι αυτή, περίπου στα 3€. Καλό το σάιτ αλλά καταμπερδεύτηκα..... Δεν ψαχνω τέτοια θήκη αλλά μια τέτοια Δλδ καποιο γνωστο κινητο που να ειναι 4 ιντσων..
DrLo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω αρχεία που δε μπορώ να σβήσω/μετακινήσω κλπ Γιατί λέει δεν έχω δικαιώματα από τον "S-105-32342323-23423434334-67345tgnt5t4-4345rfsd" (τέλος πάντων ένα μακρυνάρι αντί για username) Αυτός ο τύπος που λέτε δε ξέρω πως προέκυψε αλλά φαίνεται στο security tab φαίνεται να έχει πλήρη δικαιώματα όπως και ο administrator του laptop μου (είναι εταιρικό εγώ μπαίνω ως απλός χρήστης). τι πρέπει να κάνω ?
yannis27gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ποια ειναι η μαξ ποσοτητα ζαχαρης που καλο θα ηταν να καταναλωνει καποιος ? Χαλανε ποτε οπως το ουζο η βοτκα κλπ ? Η να το θεσω αλλιως, ποσο διατηρουνται ? Καλο και ζαχαρη που κολλανε; Ενταξει, υπερβαλω αλλα στη σημερινη εποχη της αφθονιας τροφης δε θα λειψει τπτ στον οργανισμο σου κι αν δεν καταναλωσεις ουτε 1 γρ ζαχαρη εβερ, δεν ειναι δα καμια βιταμινη που χωρις αυτη δεν μπορεις να ζησεις. Τα σφραγισμενα απλα ποτα -οχι κοκτειλ- οπως βοτκα, ουισκι, κτλ μπορουν θεωρητικα να μεινουν αναλοιωτα στο χρονο.
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 πως λέγεται το meme με το ξανθό κοριτσάκι που κοιτάει περίεργα κ έχει βγάλει έξω τα μπροστινά δόντια ?
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά πεστε μου κατι...βλεοω εδω στο ταμπλετ στο playstore οτι εχει app η πως σκατα τα κενε αυτα για δωρεαν ταινιες. Δεν ειναι παρανομο αυτό; Movies online Ρε Παιδιά μπορεί κανείς να μου απαντήσει; θέλω να δω μια ταινία
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 ε και να ειναι παρανομη θα τη κατεβασει το μαγαζι οποτε θελει.μην σκας δοκιμασε τη και αν δεν σου κανει σβησε τη.προσωπικα δεν τη εχω δοκιμασει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις